Görüş Bildir
Haberler
Dünya Hali Filminin Konusu Nedir? Dünya Hali Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Dünya Hali Filminin Konusu Nedir? Dünya Hali Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
25.08.2022 - 17:53

2018 yılında vizyona giren romantik komedi türündeki Dünya Hali, bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Ömer Can ve Derya Gökgöl'ün yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde ise Murat Dalkılıç ve Melis Sezen bulunuyor. Filmde güzel bir kadının kalbini çalmaya çalışan üniversite öğrencisi Serdar'ın hayat hikayesi anlatılıyor. Peki Dünya Hali filminin konusu nedir? Dünya Hali filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya Hali Filminin Konusu Nedir?

Dünya Hali Filminin Konusu Nedir?

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde makine bölümü öğrencisi olan Serdar, aynı zamanda animatörlük yaparak da yaşamını sürdürmektedir. Serdar, içine kapanık birisidir ve Gizem'den hoşlanır. Gizem ise Serdar'ı bile tanınamamaktadır. 

Serdar bir gün ev arkadaşları Batu ve Masal ile iddiaya girer ve kaybeder. İddia sonucunda Gizem'le tanışıp onu kendine aşık edecektir. Serdar, Gizem'le nasıl konuşacağını düşünürken bir fırsatla karşılaşır. Ah Güzel İstanbul dergisinde çalışan Gizem, filofobi hakkında bir çalışma için Serdar'la röportaj yapar. Serdar, kendini Gizem'e aşık etmeye çalışırken pek çok olayla da mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Dünya Hali Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Dünya Hali Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın