Görüş Bildir
Haberler
TV
Dünya Güzellerim'in Seyredenleri Duvardan Duvara Vuran İlginçlik Dolu Yeni Bölümü Yayınlandı

etiket Dünya Güzellerim'in Seyredenleri Duvardan Duvara Vuran İlginçlik Dolu Yeni Bölümü Yayınlandı

Ortalığı kasıp kavuran Dünya Güzellerim programının üçüncü bölümü yayınlandı. Ekran karşısındakiler yine neye uğradıklarını şaşırdılar, adeta dumurlarda dumurlara sürüklendiler. Bakalım ölüm ekibimiz bu sefer neler yapmış?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu haftaki ilk sürpriz, Banu Alkan'ın sır gibi sakladığı göbüşünü görmemizle başladı. Afrodit, günlerdir sarıp sarmaladığı göbüşünü nihayet özgürlüğüne kavuşturdu.

Aradığı aşkı Hindistan'da bulmaya kararlı olan Banu, "Hey Hintli" diye seslendiği esnaf camiasından beklenmedik bir benzetmeyle karşılaştı: Lady Gaga

Türkiye'ye kesinlikle eli boş dönmeye niyeti olmayan Afro, en son yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgide seyreden bir amcaya bile İstanbul'a birlikte gitmek için hamlelerde bulundu.

Bu sırada Faik ile Safiye, romantik çarşı turundaydı. Faik, ense tıraşı olmak için girdiği berberde beklenmedik bir masaj seansıyla karşılaştı. Ama ne masaj!

Burcu Esmersoy'un peşine takılıp yoga yapmaya giden ikiliden Faik'in seçtiği tayt, gören gözlerden sicim gibi yaşlar akıttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

En son Banu Alkan, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy, file binme turuna gittiler. Bu esnada fille konuşan Banu Alkan için Bülent Hanım Safiye'ye dönüp "İki fil iyi anlaştılar" dedi.

Hindistan'ın bütün hayvanlarına adeta hayatlarının sınavını yaşatan Bülent Ersoy, alkışlar eşliğinde file bindi. Tabii kraliçe selamını da çaktı tepedeyken.

Banu Alkan, Safiye'nin dedikodusunu yapmak için Diva'nın odasına gitti. Bu sırada Bülent Ersoy, Afrodit'i parmaklıklar arasından dinliyordu. Manzara, adeta nadir görülen bir doğa olayı gibiydi.

Programı seyreden Twitter ahalisi de yine onları gündem yapmayı başardı ve ilginç yorumlarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1618
270
138
112
92
89
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
guneyacikmavisi

ya bazen Bülent Ersoy u Rihanna ya benzetiyorum

Pasif Kullanıcı

https://hizliresim.com/9dQldQ o kadar çok benziyorlar ki Rockefeller bile bu kadar benzeyemezdi çok benziyolar çoookkk

Evelyn Mchale

Zenginin evde kalmışı bile farklı yahu! Biz olsak evlere temizliğe gideriz.