Görüş Bildir
Haberler
Dudakları Dolgun Göstermenin Püf Noktaları

Dudakları Dolgun Göstermenin Püf Noktaları

pijama
04.09.2014 - 01:58 Son Güncelleme: 04.09.2014 - 11:43

Dudakları Dolgun Göstermenin Püf Noktaları

Makyaj yaparken zaman zaman dudaklarımızın yeterince dolgun olmamasından şikayet ediyoruz. Neyse ki makyaj bize bu konuda da yardımcı oluyor. Bir kaç makyaj hilesiyle dudaklarınızı olduğundan daha dolgun gösterebilmek mümkün.

Dudak makyajı na başlamadan önce dudağınızı bir kapatıcı yardımıyla belirginsizleştirmelisiniz. Bu aşamada dudaklarınızın boş bir tuval gibi olduğunu düşünmelisiniz. Dudaklarınızı kalınlıştırmak için dudak çizginizin nerede başlayıp nerede bittiğini saklamanız gerekir. Kapatma işlemi için kremsi kapatıcılardan yararlanabilirsiniz.

Dudağınıza yakın tonlarda bir dudak kalemini dudak çizginizin hemen dışından dikkatlice sürün. Böylece dudaklarınızın çerçevesini belirlemiş olacaksınız.

Dudağınızı pastel pembe tonlarında bir rujla boyayın. Unutmayın, koyu renkler dudaklarınızı ince gösterir ve olduğunuzdan yaşlı görünmenize sebep olabilir. Dudaklarınızı dolgun göstermek için her zaman dudaklarınıza yakın tonlarda ruj seçmelisiniz. Rujunuzu sürerken çizdiğiniz çerçevenin dışına taşırmamaya dikkat edin. Rujunuzu mutlaka bir fırça yardımıyla sürün. Böylece hem uygulamanız kolay olacak hem de rujunuz daha fazla dayanacak.

Dudaklarınızı daha dolgun göstermeniz için mutlaka parlatıcı kullanın. Parlatıcı dudaklarınıza boyut katarak daha geniş gözükmesini ;

Kaynak: http://www.gripijama.com/dudaklari-do...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın