Görüş Bildir
Haberler
TV
Doya Doya Moda Esra Neden Yok? Elendi mi? Diskalifiye mi Oldu? Esra'dan Açıklama Geldi!

Doya Doya Moda Esra Neden Yok? Elendi mi? Diskalifiye mi Oldu? Esra'dan Açıklama Geldi!

Doya Doya Moda ekranların sevilen programları arasında yer almaya devam ediyor. Programın dikkat çekici isimleri arasında yer alan Esra ise bugün programda yer almıyor. İzleyiciler Esra'nın neden programda olmadığını merak ediyor. Peki Esra neden yok? Esra elendi mi, diskalifiye mi oldu? İşte tüm detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doya Doya Moda hafta içi her gün saat 16.00'da TV8 ekranında izleyiciyle buluşuyor.

Doya Doya Moda hafta içi her gün saat 16.00'da TV8 ekranında izleyiciyle buluşuyor.

Program kapsamında yarışmacılar her gün farklı bir konseptle daha şık olma yarışına giriyorlar. Bu dönem Doya Doya Moda programında tüm beden kadınlar yarışıyor. Jüri üyeleri ise Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Serdar Uzuntaş ve Yasemin Yılmaz yer alıyor.

13 Aralık Salı günkü programda ise yer almayan Esra programa damgasını vurdu.

Esra Neden Yok?

Esra Neden Yok?

Doya Doya programının yarışmacıları arasında yer alan Esra bugün programda yer almıyor. Seyirciler ise bunun sebebini merak ediyorlar. Yarışmada Esra'nın neden olmadığı sorusuna 'Esra bundan sonra sizinle olmayacak.' cevabı verildi. 

Esra'nın daha önce yaşanılan olaylardan dolayı yarışmadan ayrıldığı söyleniyor. Yarışmadan diskalifiye olduğu söylentilerine ise Esra yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Esra Neden Ayrıldı?

Esra Neden Ayrıldı?

Yarışmanın bugünkü bölümünde yer almayan Esra, programda neden olmadığını açıkladı. İşte Esra'nın o açıklaması:

'Bugünkü canlı yayın iptal oldu arkadaşlar çünkü program sözleşmesi gereği konuşmam yasakmış ve düşündüm de sessiz kalıp kimsenin seviyesine düşmeyip kimseye cevap hakkı doğurmak bence daha doğru bir karar. Sadece şunu söylemek istiyorum programdan gitmek istemek benim kararımdı ve yaşanılan anlatamadığım bazı durumlardan ötürü kararıma saygı duyuldu. Diskalifiye edilmedim benim kararımdı ve benim için en hayırlısı inanın buydu. Ben çok iyiyim ve çok mutluyum. Hepinizi seviyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın