Görüş Bildir
Haberler
Dortmund Dibe Vurdu

Dortmund Dibe Vurdu

Fatih
30.11.2014 - 20:46

Dortmund Dibe Vurdu

Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmayı başaran Dortmund, bu sezon Bundesliga'da kümde düşme tehlikesiyle karşı karşıya...

Frankfurt, sahasında konuk ettiği Dortmund'u 2-0 mağlup etti. Frankfurt'a galibiyeti getiren golleri 5'te Meier, 78'de Seferovic kaydetti.

3 puanı hanesine yazdıran Frankfurt, puanını 16'ya çıkardı ve derin bir nefes aldı. B. Dortmund ise 11 puanla ligin son sırasındaki yerini korudu.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/dortm...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Seferovic'ten Öldürülen Türk İçin Mesaj

Bundesliga 13. haftasında Eintracht Frankfurt ile Borussia Dortmund arasında oynanan karşılaşmada unutulmayacak bir olay yaşandı.

Dortmund'u 2-0 mağlup eden Frankfurt'ta ikinci golün sahibi Haris Seferovic, gol sonrası formasının altındaki tişörte yazdığı mesajla geçtiğimiz günlerde Almanya'da Sırplar tarafından öldürülen Tuğçe Albayrak'ı andı.

Alman iki kızı taciz edildiği an kurtaran ve sonrasında dövülerek hastanelik eden ve sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tuğçe Albayrak için 'Tuğçe = Medeni Cesaret, Melek, Cesaret, Saygı' ifadesini tişörtüne yazan Seferovic'in bu davranışı büyük yankı buldu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/alm...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0