Görüş Bildir
Haberler
Dolaştıkları Üst Düzey Korumaları Nedeniyle İmza İstemeye Bile Cesaret Edemeyeceğiniz Ünlüler

Dolaştıkları Üst Düzey Korumaları Nedeniyle İmza İstemeye Bile Cesaret Edemeyeceğiniz Ünlüler

Hepimiz ünlülerin hayatlarının mükemmel olduğunu düşünüyoruz ama aslında ciddi problemleri var. Dünyaca ünlü yıldızlar gün içerisinde çok fazla yalnız zaman geçiremiyorlar çünkü korumaları her anlarında yanlarında. Ve bazıları bir koruma ile gezerken, bazıları ise bir ordu ile geziyor. Bu yüzden imza isteme ihtimaliniz sıfırlanıyor. Biz de sizler için bu ünlüleri bir araya getirdik. Buyurun bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beyoncé ve Jay-Z

1. Beyoncé ve Jay-Z

Bu ünlü çiftimiz daha önce birçok kez hayranlarının saldırısına uğradı. Geçtiğimiz yaz çıktıkları turda, alkollü bir hayranları sahneye atladı ve çiftimizi biraz korkuttu ama korumaları kısa sürede hayranı etkisiz hale getirdi. Bu olaydan sonra güvenlik önemlerini biraz artırdılar. Beyoncé ve Jay-Z'nin 500 koruması var. Bu korumalar 7/24 ikiliyi ve kızlarını korumak ile görevliler. Sahnede oldukları sırada yaklaşık 300 kişi kalabalığın arasına karışıyor, 50'si sadece sahneyi izliyor. Günlük hayatlarında ise 3 tane koruma ile geziyorlar.

2. Tom Cruise

2. Tom Cruise

Tom Cruise Google'da en çok aratılan isimlerden bir tanesi. Ne kadar ünlü olduğunu bilen oyuncunun etrafı korumaları ile dolu. Örneğin, eşini, kızını ve kendini koruyan Sean Ringgold daha sonra oyuncu oldu.

3. Angelina Jolie

3. Angelina Jolie

Angelina Jolie, 3 koruma ile geziyor. Çocukları uzun bir zaman daha sonra Tom Cruise'un koruması olan Mark Billingham tarafından korundu. Uzun yıllar birlikte çalıştıktan sonra Mark ve Jolie yakın arkadaş oldular. Hatta Mark, Jolie, Brad Pitt ile boşanırken bile yanındaydı.

4. Rihanna

4. Rihanna

Önemli günlerde Rihanna, şık takım elbiseler giyen 5 koruma ile dolaşıyor. Günlük hayatında ise 2 kişiyi tercih ediyor. Söylenene göre Rihanna'nın korumaları ile arkadaş gibi bir ilişkisi var. Kar yağdığı zaman ya da yorgun olduğunda korumaları Rİhanna'yı sırtlarında taşıyor.

5. Kendrick Lamar

5. Kendrick Lamar

Ünlü rap şarkıcısı genelde halka açık alanlarda görünmemeyi tercih ediyor. Bu yüzden İnternet'te sadece birkaç fotoğrafını görebilirsiniz. Devasa 3 koruması olan şarkıcıya kimse yaklaşamıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lady Gaga

6. Lady Gaga

Lady Gaga'nın milyonlarca hayranı var ve bazıları kendisine saplantılı. Bu yüzden dışarı çıktığı zaman mutlaka yanında 4 tane koruması oluyor. Korumalar Lady Gaga'ya doğru gelen herkesi uzaklaştırıyorlar ve şarkıcı korumalarının dış görünüşüne çok önem veriyor. Pete van der Veen yıllardır en sevdiği koruması. Pete 2005 yılında güzellik yarışması kazanmıştı.

7. David ve Victoria Beckham

7. David ve Victoria Beckham

Dünyaca ünlü Beckham çifti her zaman korumaları ile birlikte. Okuldan çocuklarını alacakları zaman David, kurşun geçirmez Rolls-Royce ve 2 araba dolusu koruma ile gidiyor. David Beckham, tek hayalinin ailesi ile, etraflarında kimse olmadan normal insanlar gibi sokaklarda yürümek olduğunu fakat ailesinin güvenliğinin önce geldiğini belirtiyor.

8. Britney Spears

8. Britney Spears

Korumalar Spears'ı hayranlarından ve fotoğrafçılardan 7/24 koruyorlar. Eski sevgilisi tarafından izlendiğini düşündüğü zaman şarkıcı güvenlik önemlerini biraz artırdı ve 2 koruma ile daha anlaştı.

9. Jennifer Aniston

9. Jennifer Aniston

Jennifer'ın her zaman etrafında korumaları var. Alışverişe gittiği zaman bile gözlerini üzerinden bir saniye bile ayırmayan bir koruması var. Dışarıda olduğu zamanlarda ise 3 koruması ile birlikte geziyor.

10. Drake

10. Drake

Drake'in güvenliği söz konusu olduğu zaman korumaları her şeyi yapmaya hazır bekliyorlar. Hatta hayranları ve fotoğrafçılar ile kavga bile ediyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kim Kardashian ve Kanye West

11. Kim Kardashian ve Kanye West

Bir hırsızlık olayından sonra, ünlü çift güvenlik önemlerini artırdı. Şu anda Kim, her yere 3 koruması ile birlikte gidiyor. Kanye ise genelde yalnız oluyor ya da 1 tane koruma ile geziyor. Kurşun geçirmez arabaları için ise çift yaklaşık 1.5 milyon dolar harcadı.

Bonus: İrem Helvacıoğlu

Bonus: İrem Helvacıoğlu

Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu sokakta 6 tane koruma ile gezdiği için eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
69
21
12
12
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
geçiciex

ireme ne oluyor kadını tanımıyorum bile :) :)

Sevecenito

yani bilemem belki özel bir organizasyondu , kendi tutmadı organizasyon şirketi yolladı, ya da aldığı bir tehdit vardı falan filan. Kalkıp eleştirmek istemi... Devamını Gör

Tanımadıklarım var. Kendrick Lammal, Drake, İrem gibi... Birde görsem imza isteyeceğim var mı aralarında, pek sanmıyorum..