Görüş Bildir
Haberler
Doktor Olsan Ne Doktoru Olurdun?

etiket Doktor Olsan Ne Doktoru Olurdun?

Captain Price
12.12.2018 - 15:56 Son Güncelleme: 27.03.2019 - 12:18

Tıp okumadın ama hastan çok :) Bakalım ne doktorusun?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Yaşını da söyler misin?

3. İlaçla aran nasıl?

4. Bu mesleklerden hangisini yapmak seni daha çok mutlu ederdi?

5. Empati kurabilen bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Acil bir durum olduğunda nasıl tepki verirsin?

7. Doktor oldun. İyi de kazanıyorsun. Hangi otomobile binerdin?

8. Son olarak, şu an yaşadığın hayattan memnun musun?

8. Son olarak, şu an yaşadığın hayattan memnun musun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jinekolog çıktı!

Jinekolog çıktı!

Tercihlerine göre bir jinekolog olsan hiç de fena olmazdı! İnsanların belli başlı konularda en çekindiği fakat belli başlı konularda da en heyecanlandığı alanda çalışmak seni her zaman aktif kılıyor. Yeni bireyleri hayata getirmenin verdiği heyecan ve tutku seni her zaman tatmin ediyor. Olsan olsan jinekolog olurdun bizce!

Plastik Cerrahi çıktı!

Plastik Cerrahi çıktı!
s241.photobucket.com

Yaşadığımız dönem gereği teknolojiden tut, moda olan şeylere kadar her şey çok hızlı değişiyor, gelişiyor. 20 yıl önce öldürücü olan hastalıklar şimdi kimsenin umurunda bile değil. E hal böyleyken plastik cerrahinin bu kadar gelişmesine neden şaşıralım ki? Olayın ticari tarafını bir kenara bıraktığımızda insanları mutlu etmek asıl görevin bunu görüyoruz. Senden pek iyi bir plastik cerrah olurdu!

Kardiyolog çıktı!

Kardiyolog çıktı!

Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz en zor doktorluklardan birisi olan kardiyolog olurdun! Çalışkansın, soğuk kanlısın en önemlisi baskı altında çalışmayı becerebiliyorsun. Bütün vücudun belki de en değerli bölgelerinden birine yapacağın her yardım seni daha da mutlu ve daha da canlı kılardı, eminiz!

Nörolog çıktı!

Nörolog çıktı!

Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz bir nörolog olurdun! Eğer tıpın en en derini varsa, bizce bu nöroloji. Sen de her zaman en derini, en zoru yapmayı seven bir kişilik olduğundan ötürü buna şaşırmamızı bekleme. Diğer yandan insan beyninin gizemlerini çözmek, insan beyniyle ilgili çalışmalar yapmak senin için çok keyifli olurdu.

Çocuk doktoru çıktı!

Çocuk doktoru çıktı!

Kesinlikle dünyanın en değerli, en tatlış insanları genelde çocuk doktorları olur! Empati yetenekleri, şefkatleri ve tatlılıklarıyla korkuları yener ve çocuklara yardımcı olurlar. Sen de çocuk doktoru olsan pek tatlı olurdu bizce! Sevgiyle, şefkatle ve anlayışla çözemeyeceğin şey yok senin. Sabırlı bir insansın ve bunu kullanmayı da iyi biliyorsun.

Psikiyatrist çıktı!

Psikiyatrist çıktı!

Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz bir psikiyatrist olurdun. İnsanları dinlemekten keyif alıyor, onlara yardımcı olmaya çalışıyorsun. Olayın mekaniğinden çok görülmeyen şeylerle ilgilisin sen. Davranış bilimi, travmalar ve 'neden' sorusu senin en büyük tutkuların!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
149
112
55
31
21
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kardiyolog çıktı! Eğer sen bir doktor olsaydın hiç kuşkusuz en zor doktorluklardan birisi olan kardiyolog olurdun! Çalışkansın, soğuk kanlısın en önemlisi b... Devamını Gör

Eren Karakaş

Jinekolog cikti.... ilginc....

merveyimdirr

Nörolog çıktı 😄 Aslinda hic aklimda yoktu bu bolum bunu da bi degerlendiririm artik