Görüş Bildir
Haberler
Dogecoin Sahalara İniyor! Premiere Lig Futbol Kulübü Watford Dogecoin Logolu Forma Giyecek

etiket Dogecoin Sahalara İniyor! Premiere Lig Futbol Kulübü Watford Dogecoin Logolu Forma Giyecek

Ali Aydemir
16.08.2021 - 11:26

Spor camiasını şaşırtan gelişmelerle kripto gündemi durulmuyor. Dogecoin (DOGE), 2021/22 sezonunda Premiere Lig futbol takımı Watford FC'nin forma sponsoru olacak. İşte ortaklıktan detaylar.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce Bitcoin vardı!

Daha önce Bitcoin vardı!

Bu sezon İngiliz futbol takımı Watford FC'nin formalarında Dogecoin yer alacak.  Watford için tasarlanan üç gömleğin tamamı Dogecoin logosuna sahip olacak. Daha önce BTC ile ortaklık yaparak formalarına Bitcoin logoları basıldıktan sonra The Athletic'e göre, Watford'un Dogecoin ile şimdiki ortaklığı 1 milyon dolar civarlarında.

Futbol-kripto ilişkisi git gide gelişiyor!

DOGECOİN böylece BİTCOİN'den müşteriyi kaptı. Watford kulübü oyuncuları sponsorluk anlaşmasının bir parçası olarak 2019-20 sezonunda formalarının kollarında BTC logoları ile maçlara çıkmıştı. Ancak bu sezonda küme düşerek 2021'de yeniden Premiere Lig'e yükseldi.

Anlaşmalar birçok şampiyonaya dayanıyor!

Kripto borsası her gün yeni gelişmelere ev sahipliği yaparken spor dünyasını da peşinden koşturmaya devam edeceğe benziyor. 2021 yılında taraftar token haberleriyle devam eden bu ilişki NFT'ler ile hız kesmeden devam ediyor. DOGE-WATFORD anlaşması bunlara örnek olmasa da aslında bu ortaklık tüm şampiyonalara dayanıyor denilebilir. Mayıs ayında kripto dünyası tarafından tanınan bir web sitesi, İtalyan Ligi olan Serie A'nın resmi sponsoru olduklarını açıklamıştı. Bunun üzerinde 19 Mayıs'ta Atalanta ve Juventus arasında oynanan Coppa İtalia finalinde ortaklık başlamıştı.

Futbol dışında başka antlaşmalar da yapılmıştı.

Platform o zamandan beri, Formula 1 ve Ultimate Fighting Championship dahil olmak üzere futbol dışında başka spor anlaşmaları da oluşturdu. Dogecoin sahiplerinin NASCAR sürücüsü Josh Wise’a ve Jamaika Kış Olimpiyatları’ndaki çeşitli takımlara sponsor olduğu 2014 yılından bu yana pek çok sporcu ve spor etkinliğinde yer alma heyecanına tanıklık etmişti.

Taraftar kumar diyor, yönetim umutlu!

Taraftar kumar diyor, yönetim umutlu!

Bu gelişmelere ek olarak Temmuz ayında ortaklığın duyurulmasıyla online ödemenin DOGE ile yapılabileceği dile getirilmişti. Taraftarlar ise kulübün 35 milyon dolarlık bir zarar açıklaması yapmasından sonra sponsorluk ödemesinin kripto para olarak alınmasını bir kumar olarak adlandırıyor. Watford yönetimi ise DOGE'den umutlu ve beklentisi yüksek, tüm sponsorluk anlaşmasını DOGE olarak aldı. Firma ise ortaklığın başında reklam yapmak üzere 10 milyon DOGE yani 2 milyon dolar değerinde Dogecoin dağıtacağını yakın zamanda duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın