Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Ev Kaderindir 22. Fragman Yayında! Yeni Fragmanda Mehdi ile Barış Karşı Karşıya Geliyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 22. Fragman Yayında! Yeni Fragmanda Mehdi ile Barış Karşı Karşıya Geliyor!

Sunay Korkmaz
29.11.2020 - 11:45

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Mehdi, Zeynep'in peşinde. Barış, Zeynep'e destek olmaya çalışırken Zeynep koyduğu sınırları korumaya çalışıyor. Mehdi onların karşısına çıkmaktan çekinmiyor. İşte Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm Fragmanı

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Özeti

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Özeti

İçine ekilen şüphe tohumlarıyla Mehdi kabına sığamaz hale gelir. Burhan, Müjgan’ın karşısına bambaşka bir sürprizle çıkar. Bu ilişkilerini geri dönülmez şekilde değiştirecektir. Yaşadığı hayal kırıklığının bedelini de Mehdi’ye ödetmeye niyetlidir.

Mehdi’ye dair kaygısı gittikçe artan Barış ve Nermin, Zeynep için girdikleri gizli iş birliğine devam ederler. Evde ise ilk işlerini alan kadınları tatlı bir telaş sarar. Beklediklerinden çok daha zorlu çıkan bu işte imdatlarına beklemedikleri biri koşacaktır.

Zeynep içindeki huzursuzluktan kaçıp işine odaklanmaya çalışır. İş yerinde yaşanan olumlu gelişmeler ona güç verir. Mehdi ise tam tersi içindeki gücü kaybederek başına gelenlere teslim olur. Ama Zeynep‘in vicdanı yine Mehdi ile yollarının kesişmesine neden olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın