Görüş Bildir
Haberler
Dizikolikler Buraya! Burcunuza Göre İzlemeniz Gereken Diziyi Söylüyoruz!

Dizikolikler Buraya! Burcunuza Göre İzlemeniz Gereken Diziyi Söylüyoruz!

15.11.2018 - 12:51 Son Güncelleme: 16.11.2018 - 17:59

Ne izlesem diye düşünüyorsanız, burcunuza özel seçtiğimiz bu dizilere bir şans verebilirsiniz. İyi seyirler!

Dizi açıklamaları bültenlerden alıntıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcuysanız; Suits

Koç burcuysanız; Suits

Bir hukuk draması olarak lanse edilmesine rağmen, türden beklenmeyecek bir tempoyla ilerleyen dizi, yaza yakışır bir USA Network dizisi. 

Hukuk fakültesinden atılan, çok zeki ve olağanüstü bir fotografik hafızaya sahip olan Mike Ross'un yolu, Harvard mezunu Harvey Specter ile kesişir. Specter NewYork'un bir numaralı avukatlarından biridir ve Mike'ın yeteneklerinden oldukça etkilenmiştir. Böylece ikili bir araya gelerek, Mike'ın da Harvard mezunu olduğu yalanını söyleyerek beraber çalışmaya başlarlar.

IMDB 8,6

Boğa burcuysanız; Peaky Blinders

Boğa burcuysanız; Peaky Blinders

Birinci Dünya Savaşı’ndan yeni çıkmış İngiltere’yi, yasadışı faaliyet gösteren çeşitli çeteler sarmıştır. Bunlardan biri de soygunculuk ve at yarışıyla para kazanan Peaky Blinders’dır. Polislere rüşvet yedirerek paçayı kurtaran çete, bir soygunda yanlışlık yapınca, başlarına bela olacak yeni bir müfettişin şehre gelmesine vesile olurlar.

IMDB 8,8

İkizler burcuysanız; Legion

İkizler burcuysanız; Legion

Legion, şizofren olduğunu düşünen David Haller adlı bir adamın, dünyanın en güçlü mutantı olduğunu keşfetme hikayesini ele alıyor. Otuzlu yaşlarına kadar hayatı psikiyatri kliniklerinde geçen David, kendisi gibi hasta teşhisi konulan Syd adında bir kadınla tanışır ve ona aşık olur. Zamanla Syd sayesinde gerçekte kim olduğuyla yüzleşmeye başlar.

IMDB 8,4

Yengeç burcuysanız; This is Us

Yengeç burcuysanız; This is Us

'The Neighbors' ve 'Galavant' dizilerinin yaratıcısı Dan Fogelman tarafından oluşturulan 'This Is Us' NBC kanalının yaklaşan drama dizilerinden biridir.

Hayat sürprizlerle doludur!.. Dizide, aynı gün doğan ve yolları birbirleri ile kesişen Rebecca (Moore) ve Jack (Ventimiglia), Pittsburgh'da üçüz çocuk bekleyen evli bir çift, bekar ve yaşam tarzından sıkılmış yakışıklı aktör Kevin'ın (Hartley) duygusal ve kışkırtıcı hikayesine değinilecektir.

IMDB 8,8

Aslan burcuysanız; Better Call Saul

Aslan burcuysanız; Better Call Saul

Breaking Bad spin-off’u. Breaking Bad’te Walter White ve Jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan Saul Goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. Yani Breaking Bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız ve Saul Goodman henüz Walter ve Jesse ile tanışmamış olacak. Saul Goodman’ı bol bol mahkemelerde göreceğiz.

IMDB 8,7

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak burcuysanız; Misfits

Başak burcuysanız; Misfits

Toplum hizmetinde çalışan beş genç, çalıştıkları sosyal hizmet kurumunda bir gün çıkan fırtına sonucu özel güçler kazanırlar. Her birinin farklı bir gücü vardır, ancak yine her birinin aklı beş karış havada olduğu için güçlerini saçmasapan işlerde kullanmayı tercih ederler, zaten isteseler de güçlerini nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri vakitlerini alacaktır.

Kelly insanların zihinlerinden geçeni okuyabilmektedir. Curtis heyecanlandığında ya da korktuğunda zamanda geri gidebilmektedir. Alisha dokunduğu insanların seks dürtülerini hareketlendirip onu arzulamalarını sağlamaktadır. Simon ise görünmez olabilmektedir. Ekibin en şımarık ve küfürbaz çocuğu Nathan ise, ilk sezonun son bölümüne kadar gücünün ne olduğunun farkında değildir. 

Bu beş kendilerine bile hayırları olmayan genç, o fırtınadan etkilenen tek topluluk mudur? Yoksa onlar gibi özel güçlere sahip olan başkaları da var mı?

IMDB 8,2

Terazi burcuysanız; Person of Interest

Terazi burcuysanız; Person of Interest

Lost, Alias, Fringe gibi gizemlerle örülü başarılı serilerin yaratıcısı J.J. Abrams'dan yeni bir seri. Jim Caviezel ve Michael Emerson'ı başrole taşıyan Person of Interest; bir milyonerin eski bir CIA ajanıyla bir araya gelerek işlenmesi muhtemel suçları, yaşanmadan önlemeye çalışacakları bir dizi.

Zengin bir adam olan Mr. Finch, suçları önlemeyi hedefleyen bir bilgisayar programı geliştirir. Ancak programı hayata geçirebilmesi için, bir başkasına ihtiyaç duyar. Kayıtlara göre ölü görünen eski CIA ajanı Reese, tam Mr. Finch'in aradığı adamdır. İlginç bir ikili oluşturan Mr. Finch ve Resee, suçları önlemek adına güçlerini birleştirirler. 

Dizinin konusunu ilk okuduğumuzda, aklımıza Minority Report gelmesi gayet olağan, ama yıllar önce Lost'u da; bir ada var, uçak kazası oluyor, kazazedeler adadan kurtulamıyor falan diyerek anlatmışlardı. Yani kısacası ilk bakışta fikir çok orijinal görünmeyebilir ama işin içinde J.J. Abrams varsa bir kere daha düşünülür ve izlenir.

IMDB 8,4

Akrep burcuysanız; Californication

Akrep burcuysanız; Californication

Yetenekli bi yazar olan Hank Moody, yazar tıkanıklığı yaşadığı dönemde özel hayatında da çalkantılı günler yaşamaktadır. Hoş Hank'in her günü çalkantılıdır ya neyse.. Ergenlik çağındaki kızı Becca ve kızının annesi Karen ile yaşamak istemesine rağmen, doğru dürüst bir yaşam tarzı olmamasından dolayı bunu da başaramamaktadır. Sonunda Karen, bir başkasıyla evlenmeye karar verir...

IMDB 8,3

Yay burcuysanız; Banshee

Yay burcuysanız; Banshee

Eski bir mahkum ve usta bir hırsız olan Lucas Hood, 15 yılını hapishanede geçirir. Özgürlüğüne kavuştuktan sonra eski sevgilisini aramaya koyulur. Sevgilisini bulmak için küçük bir kasaba olan Banshee’ye gider. Kasaba oldukça belalı bir kasabadır. Lucas burada rahat edebilmek için öldürülen bir polis şefinin kimliğine bürünür. Yeni bir kimliğe sahip olan Lucas, peşine düşen geçmişi ile bağlantılı olan insanlarla savaşmak zorunda kalır.

IMDB 8,4

Oğlak burcuysanız; Lie to Me

Oğlak burcuysanız; Lie to Me

'Bir insan on dakikada ortalama kaç kez yalan söyler?' sorusu ile yola çıkan Lie to Me, Dr. Lightman ve ekibinin yalanları ortaya çıkartma sürecini konu alan, psikolojik ağırlığı da olan bir yapım. 

Her bölümde, yeni davalar, yeni yüzlerma benzer yalanlar ile mücadele eden Lightman Grup, beden dilini ve yüz ifadelerini okuyarak yalanları analiz ediyor, sıradan vatandaşlardan hükümetin askeri birimlerine kadar her türlü çözümsüz vakayı ele alıyor. Amerikalı Davranış Bilimcisi Paul Ekman’ın hayatından yola çıkarak yaratılan dizide, yönetmen Quentin Tarantino'nun sevdiği oyunculardan Tim Roth, Dr. Lightman karakteriyle başrolde karşımıza çıkıyor. 

The Unit (Vahan Moosekian ve Kurt Moritz),The X Files (Daniel Sackheim), Shark (David Nevins) 24 (Brian Grazer) gibi telvizyon efsanesi olan dizilerin yapımcılarının ortak çalışmasıyla kotarılan Lie to Me, dram ve gerilimin ustaca dengelendiği, bağımlılık yaratma potansiyeli yüksek bir dizi.

IMDB 8,0

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova burcuysanız; Band of Brothers

Kova burcuysanız; Band of Brothers

2. Dünya Savaşı'nı anlatan en başarılı TV dizisi olarak gösterilen Kardeşler Takımı, askerler arasındaki görev duygusu, dostluk, güveni son derece etkileyici sahnelerle sergileyen bir cesaret öyküsü. 

Band of Brothers / Kardeşler Takımı, tarihçi ve biografçı Stephen Ambrose tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanan, II. Dünya Savaşı temalı, 10 bölümlük televizyon dizisi serisidir. Ortak yapımcılığını, Akademi Ödüllü Er Ryan'ı Kurtarmak filminde beraber çalışan Steven Spielberg ve Tom Hanks üstlenmiştir. 

Dizi, II. Dünya Savaşı sırasında Amerikan ordusunun 506. Alay'ın 101. Hava Gücüne bağlı Easy Bölüğü askerlerinin yaşadıkları tecrübeler esas alınarak kurgulanmıştır. Dizi, öncelikle askerlerin temel eğitim aldığı Georgia'daki Toccoa kampından başlamıştır. Devamında ise Normandiya Çıkarması, Operasyon Market Garden ve savaşın sonunda doğru gerçekleşen Bastogne Savaşı ile sona ermiştir. 

Dizideki olaylar Ambrose'nin Easy Bölüğünden hayatta olanlar ile gerçekleştirdiği bire bir röportajlar ile şekillendirilmiştir. Ayrıca savaş sonrası hayatta kalmayı başaran askerlerin yazdıkları kitaplardan da yararlanılmıştır.

IMDB 9,5

Balık burcuysanız, Atypical

Balık burcuysanız, Atypical

Bir yetişkinliğe geçiş öyküsü olan Atypical, otizm spektrumunda bulunan 18 yaşındaki Sam'in (Keir Gilchrist) aşk ve bağımsızlık arayışını anlatıyor. Sam, eğlenceli ve duygusal bir kendini keşfetme yolculuğundayken ailesinin geri kalanı, kendi yaşamlarındaki değişikliklerle uğraşmak zorundadır.

IMDB 8,4

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
64
12
9
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shiroshinju

Yengeç burcunun üstüne yapışmış ya,duygusal,bol dramlı,salya sümük ağlamalı saçmalıklar.İlişkilerde bazen duygusal taraf oluyoruz diye herşeyde bu istenmiyor... Devamını Gör

ÖZkan Özkan

yengec burcuyum ama duygusal hic cekemem anlamiyorum ki bu olayinizi

İşte birisi

yayım ama legion aşktır bir an önce 2019 gelse de yeni sezonunu izleyebilsem artık

nazox

suits❤️ bildi gerçekten, burcum koç benim de

Bulut

ikizlerim