Görüş Bildir
Haberler
Dizayn Ettiğin Eve Göre Hangi Sihirli Yaratıksın?

etiket Dizayn Ettiğin Eve Göre Hangi Sihirli Yaratıksın?

Easterling
11.01.2023 - 12:56

Bize hayallerindeki evi dizayn et hangi sihirli yaratık olduğunu söyleyelim!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle evin için bir dış görünüş seçmeni istiyoruz!

2. Şimdi de kendine bir yatak odası seçmeni istiyoruz!

3. Hadi bir de banyo seç bakalım!

4. Sırada oturma odası var, seç bakalım!

5. Sana bir de mutfak seçelim mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak evine ekstra bir özellik eklemeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Vampir" çıktın!

Verdiğin cevaplara göre 'Vampir' çıktın. Sen daha çok gece insanısın. Güneşli havalar yerine, yağmurlu ve kasvetli havaları seviyorsun. Genel olarak durağan bir insan olduğunu söyleyebiliriz. Ancak içinde gizlediğin patlamaya hazır bir güç var.

"Peri" çıktın!

"Peri" çıktın!

Verdiğin cevaplara göre 'Peri' çıktın! Sen tam bir iyilik meleğisin. Herkesin yardımına koşan bir insansın. Kocaman bir kalbin var ve herkese yardım etmek istiyorsun. Ayrıca aşırı hassas bir insansın. Bu yüzden her ne kadar iyi niyetli olsan da biraz kendine dikkat etmen gerekiyor.

"Kurtadam" çıktın!

Verdiğin cevaplara göre 'Kurtadam' çıktın! Sen biraz öngörülemez bir insansın. Bazı durumlarda ne yapacağın belli olmuyor. Eşref saatine denk gelenin vay haline. Yanlış anlaşılmasın genel olarak çok samimi ve sevecen bir insansın.

"Deniz Kızı" çıktın!

Verdiğin cevaplara göre 'Deniz Kızı' çıktın! Sen özgür ruhlu bir insansın. Kimseye bağlı kalmayı, kontrol altında tutulmayı sevmiyorsun. Çok sosyal bir tip olmasan da seni tanıma şansını yakalamış insanlar aslında ne kadar samimi ve sevecen bir insan olduğunu görebiliyor.

"Büyücü" çıktın!

Verdiğin cevaplara göre 'Büyücü' çıktın! Senin zayıf noktan güce karşı tutkun. Daha fazla güç elde etmek adına büyük fedakarlıklar yapma potansiyelin var. Öte yandan bilge bir insansın. Bilginin asıl gücün kaynağı olduğunun da farkındasın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
66
44
15
11
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

"Peri" çıktın! 🧚‍♀️

Sıla Gündüz

"Kurtadam" çıktın! Verdiğin cevaplara göre 'Kurtadam' çıktın! Sen biraz öngörülemez bir insansın. Bazı durumlarda ne yapacağın belli olmuyor. Eşref saatine d... Devamını Gör

Nurcan Güneri

'Deniz Kızı' çıktın! Sen özgür ruhlu bir insansın. Kimseye bağlı kalmayı, kontrol altında tutulmayı sevmiyorsun. Çok sosyal bir tip olmasan da seni tanıma şa... Devamını Gör