Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır Sur'da 1 Asker Şehit

Diyarbakır Sur'da 1 Asker Şehit

Deniz Gök
20.01.2016 - 17:43 Son Güncelleme: 21.01.2016 - 09:42

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lıların tuzakladıkları patlayıcıların imhası sırasında gerçekleşen patlamada 2'si ağır olmak üzere 7 güvenlik görevlisi yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir uzman çavuş kurtarılamayarak şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) aktardığına göre patlama bugün saat 17.00 sıralarında Dabanoğlu Mahallesi Süleyman Nazif Sokak'ta meydana geldi. 

PKK'lıların tuzakladığı bombaların imhası sırasında şiddetli bir patlama gerçekleşti. Patlamada ilk bilgilere göre 7 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralıları almak için bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralı güvenlik görevlilerinden 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bir asker şehit oldu

Geç saatlerde ajansların geçtiği haberlere göre ağır yaralanan iki askerden biri hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

DHA ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Türkiye Yangın Yeri ATAM!

Furkan1903

Her gün şehit haberi alıştık artık şaşırmıyoruz ne zaman şehitsiz bir gün geçicek evet pkk hiç bir zaman hedefine ulaşamaz doğuyu güneydoğuyu alamaz ama bu k... Devamını Gör

haylaz adam

tespit edilen bir bombayı imha bile edemeyecek kadar eğitimsizmi bizim askerimiz yaa :( vay halimize ozaman. ALLAH şifa versin sağ salim ailelerine kavuşmayı... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

"EĞİTİMSİZ"?????? Onu Saray' a anlatmak lazim heralde..