Görüş Bildir
Haberler
Disney Sevenler Buraya! Hangi Kötü Karakter Olduğunu Buluyoruz!

etiket Disney Sevenler Buraya! Hangi Kötü Karakter Olduğunu Buluyoruz!

Kötüler, kötülerimiz... Aslında her zaman başroldeki kahramandan bile daha eğlenceli oluyorlar!

Bazılarının kendilerince kötü olmak için geçerli sebepleri var; kimileri ise sırf can sıkıntısından kötü! Ama şu bir gerçek ki, onlar olmasa hikayeler de olmazdı ve sıkıntıdan patlardık!

Hangi kahraman olduğumuzu, hangi prens - prenses olduğumuzu defalarca görmüşken, bu defa da hangi kötü olduğumuzu bulalım dedik.

Yaşasın kötülük!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uzatmadan konuya girelim. Kötü dediğinin düşmanı olur! Düşmanını hangi yolla yok etmeyi tercih edersin?

2. Düşmanını ortadan kaldırınca, sen de şüphe çekmemek adına biraz ortalıktan yok ol bakalım! Hangi eve çekiliyorsun?

3. Yalnız kalmak olmaz! Bu manyaklardan hangisi senin yoldaşın olsun?

4. Öyle ya da böyle hayat yolunda bir şekilde ayakta kaldın. Şu an bulunduğun yere geldin. Bunu hangi özelliğine borçlusun sence?

5. Peki sence insanlar bu yolda neden "düşer"?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başkalarını yargıladığımıza göre yine sana dönelim... Bize korkularını söyle bakalım! Sence bunlardan hangisi en korkunç?

7. Disney aleminde sihir de var elbette! Hangi sihirli güce sahip olmak isterdin?

8. Bir kez daha insanlığa bir bakış at... Hangi tipler senin için son derece katlanılmaz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Scar çıktın!

Sen sırf kötülük için kötülük işleyenlerdensin! Kaosu seviyorsun; ruhun adeta huzursuzlukta rahat ediyor. Çılgınsın, komiksin, keskin bir zekan var. Lakin merhametin sevmediğin insanlara karşı hiç yok. Şeytan tüyün sayesinde kendini bir şekilde sevdiriyorsun lakin diğer türlü çekilecek çile değilsin!

Kötü Cadı Ursula çıktın!

Aslında sen herkesin hayatında ihtiyaç duyacağı cinsten birisin. Çok bilgesin! Kendi tecrübelerini de insanların faydalanması için onlara sunuyorsun lakin onlar kulak asmayınca, cezalarını çekişlerini kahkahalarla izliyorsun. İyi ya da kötüden öte, tarafsızsın aslında. Evrenin işleyişini çözmüşsün. Fanilere bakıp eğleniyorsun. Karanlık mizah anlayışın da seni dış dünyaya kötü gösteriyor.

Kötü Cadı Gothel çıktın!

Aslında şirinlik muskası gibi bir şeysin! Çok tatlısın. Fakat sana yanlış yapana da öfken asla dinmiyor. Acı çektirmekten ya da kötülükten zevk alan bir yapın olmamasına rağmen, istediklerini elde etmek için yapman gerekenler konusunda sınır tanımıyorsun. Senin tavuğunu kimse kışt demezse, kimse o cadı yüzünü görmez. Kendi halinde mutlu birisin!

Maleficent çıktın!

Dünyanın en yanlış anlaşılmış kötülerinden birisin. Seninki kötülükten ziyade, adaleti kendi başına sağlamak aslında! Karanlık ve sert bir mizacın var ve bu seni korkulur bir figür haline getiriyor. Bir taraftan sana insanların saygı duymasını da sağlıyor. Güçlü ve her şeye göğüs gerebilecek kadar dayanıklısın sen!

Tamatoa çıktın!

Gelmiş geçmiş en eğlenceli Disney kötüsü sen olabilirsin! Matraksın, komiksin; lakin insanların psikolojilerini de çok iyi çözümleyebiliyor ve onlara en çok duygusal hasar verebiliyorsun. Hayatı yaşamayı seviyor, zevklerini her şeyin önüne koyuyorsun. Çok eğleneceğin kesin! Lakin arada kabuğundan çıkmayı öğrenmelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1241
526
493
213
205
118
101
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın