Görüş Bildir
Haberler
Disney Plus, Marvel Hayranlarını Diziye Doyuracak! Yeni Sezonda Yayınlanması Beklenen Marvel Dizileri

Disney Plus, Marvel Hayranlarını Diziye Doyuracak! Yeni Sezonda Yayınlanması Beklenen Marvel Dizileri

R.G.
25.12.2020 - 14:28

Dünyanın her yerinden milyonlarca insanı ekranlara bağlayan filmlerin ve dizilerin yaratıcısı Marvel, 2019'da izlenme rekorları kıran Avengers: Endgame ile kısa süreli bir ara verdi. Ancak dönüş fazlasıyla sansasyonel olacak gibi görünüyor. Disney çatısı altında Marvel sinematik evrenindeki kahramanların hikayesini anlatacak birçok dizi yakın zamanda izleyiciler ile buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. WandaVision, sürreal bir çalışma olacak

1. WandaVision, sürreal bir çalışma olacak

'Çok yakında' ibareleri ile reklamı yapılan WandaWision, merakla beklenen Marvel dizilerinden biri. Aksiyon, macera ve komedi unsurlarını barındıracak bu dizi, Scarlett Witch ve Wision karakterleri üzerinde yoğunlaşan bir hikayeye sahip. Aşk temasını farklı ve garip yönlerden ele alan dizinin Marvel evrenine yakışacak kalitede olacağından kuşku yok. Sürrelallikten beslenerek doksanların sitcom yapımlarına farklı bir yorum katacak dizide ilginç sahneler yaşanacak.

Dizinin yapımcısı diziyi daha öncekilerden tamamen farklı olarak tanımladı ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmine ön hazırlık olduğunu söyledi.

2. The Falcon and the Winter Soldier

2. The Falcon and the Winter Soldier

Disney Plus'ta çıkması beklenen ilk projelerden biri The Falcon and the Winter Soldier dizisi. Normal koşullarda planlanan çıkış tarihi 2020 yılının son çeyreğiydi. Ancak gelişen koşullardan, özellikle coronavirüs salgınından dolayı bu tarih 2021 yılına ertelendi. Dizide Antony Mackie, Kaptan Amerika'nın kalkanını alarak kötülerle savaşmaya devam edecek. Winter Soldier'ı da Mackie'nin yanında göreceğiz. Batroc, Sharon Carter ve Baron Zemo gibi tanıdık yüzler de bu dizide karşımıza çıkacak.

3. Loki

3. Loki

Loki'nin başından geçen olayların konu edileceği dizi en merak edilen projelerden biri. Dünya tarihinde yaşanan önemli olaylara Loki'nin perspektifinden yaklaşacağımız Loki dizisinde, bizi ilginç ve aksiyon dolu maceralar bekliyor. Bu bilgi yapımcı tarafından da onaylandı ve 1970'lerde geçen bir sahnenin setinden fotoğraf paylaşıldı.

Avengers: Endgame sonrasından da hikayeler barındırması dizinin en dikkat çeken detaylarından biri. Kadın bir Loki karakterinin de dizide olması birçok kişide heyecan uyandırdı. Karakterin Sophia Di Martino tarafından canlandırılması bekleniyor.

4. What If...?

4. What If...?

Disney, Marvel evrenindeki ilk animasyon çalışmasının 'What If...?' olmasına karar kıldı. Bir nevi paralel evrenlere bizi ışınlayan bu seride Spider Man'i Fantastik Dörtlü'ye katılırken, Spider Man'i suçlulara göz yumarken ve birçok farklı olasılık ele alınırken görüyorduk. Disney'in üzerinde çalıştığı hikaye ise Ajan Carter'ın Steve Rogers yerine süper asker serumunu almasını konu ediniyor. Bu hikayenin esin kaynağı serinin ünlü çizgi romanlarından Loki'nin Thor yerine çekici aldığı çizgi roman.

Bu animasyonda yer alacak bazı isimler ise şöyle:

  • Michael B. Jordan

  • Josh Brolin

  • Mark Ruffalo

  • Tom Hiddleston

  • Samuel L. Jackson

  • Dominic Cooper

  • Sebastian Stan

5. Ms. Marvel

5. Ms. Marvel

Esprili karakteri ve komik halleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ms. Marvel Kamala Khan, 2021 yılında seyirci ile buluşacak. Bu dizi ile bir ilke de imza atılmış olacak. Ms. Marvel, Marvel sinematik evreninin ilk Müslüman süper kahramanı olacak. Disney Plus'a özel olarak hazırlanan bu dizinin başrolü olan Iman Vellani, Kamala Khan rolüyle ilk Hollywood projesini gerçekleştirmiş olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hawkeye

6. Hawkeye

2021 yılında kesin olarak yayınlanacak olan Hawkeye dizisi, Marvel takipçilerinin heyecanla beklediği bir proje. Jeremy Renner, tekrardan Hawkeye karakteri ile izleyici ile buluşacak. Dizinin konusu Clint Barton'ın Kate Bishop'ı yerine geçmesi için eğitmesi olacak. 2018 yılında vizyona giren Bumblebee filminde oldukça beğeni toplayan Hailee Steinfeld, bu dizide Kate Bishop'ı canlandıran isim olacak.

7. M.O.D.O.K.

7. M.O.D.O.K.

Disney'in Hulu için özel olarak planladığı dört animasyon; Howard the Duck, Tigra&Dazzler, Hit-Money ve M.O.D.O.K. birleştirilerek The Offenders adlı süper kötü kahraman grubuna evrilecekti. Ancak diğer projelerin iptal edilmesiyle M.O.D.O.K. tek başına gösterime sunulacak. Bu dizi izleyicilere WandaVision-vari bir konu vadediyor. Dizide M.O.D.O.K. bitmek üzere olan evliliğini kurtarmak istiyor ve orta yaş sendromuna yakalanıyor.

8. Nick Fury

8. Nick Fury

Marvel evreninin en tanınan figürlerinden olan Nick Fury, Disney Plus'ta yayınlanacak dizi ile tekrardan sahalara dönecek. Konusunun tam olarak bilinmediği Nick Fury dizisinde başrol yine Samuel L. Jackson olacak. En son Spider-Man: Far From Home filminin after credit sahnesinde uzayda görünen Nick Fury, S.W.O.R.D. yapısının inşaatındaydı. Tahminlere göre dizi buradan devam ederek Thanos'un dünyaya gelişine değinecek.

9. She-Hulk

9. She-Hulk

Orphan-Black dizisinin yıldız oyuncusu Tatiana Maslany'inin canlandıracağı She-Hulk karakteri Hulk'un güçlerine sahip olacak. Ana karakterinin adı Jennifer Walters olan She-Hulk dizisinin senaryo ekibine Rick and Morty'nin yazarlarından olan Jessica Gao da dahil edildi. Mark Ruffalo'nun da Hulk karakteri ile dizide birkaç bölümde boy göstermesi bekleniyor.

10. Silk

10. Silk

Cindy Moon, Peter Parker'ı ısıran radyoaktif örümcek tarafından ısırılarak özel güçlere sahip olur. Silk karakterine bürünen Cindy Moon'un başından geçen maceraları anlatan dizinin yayın tarihi kesinleşmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Moon Knight

11. Moon Knight

Çok bilinmeyen en havalı süper kahramanlardan biri olan Moon Knight'ın dizisi de önümüzdeki dönemde Disney izleyicileri ile buluşacak. Dizinin başkahramanı olan Marc Spector, başarılı oyuncu Oscar Isaac tarafından canlandırılacak. Dizi, ay tanrısı Khonsu'nun eski CIA ajanı Marc Spector'ın hayatını kurtarmasını konu edinecek. Dizinin yazarı halihazırda The Umbrella Academy'i kaleme alan Jeremy Slater olacak.

12. Helstrom

12. Helstrom

Yakın zamanda birçok dizinin gösterime sunulacağı Disney'de geçtiğimiz ay yayınlanmaya başlayan Marvel dizisi Helstrom, kısa süre içerisinde izleyicilerin takdirini toplamayı başardı. Eğer bir Marvel hayranı iseniz bu diziye de göz atabilirsiniz.

13. Secret Invasion

13. Secret Invasion

Her geçen gün yeni dizilerin yapımına başlanacağını duyuran Disney hız kesmeden devam ediyor. Secret Invasion dizisi, istedikleri kişinin görüntüsünü alabilmeleri ile tanınan Skrull ırkının dünyanın en üst yönetimlerine kadar sızarak her şeyi ele geçirmesini konu alacak.

14. Ironheart

14. Ironheart

Ironheart dizisi, Disney'in en son açıkladığı projelerden biri. Iron Man'in spin-off serisi olacak bu dizide ana karakter mucit Riri Williams olacak. Riri Williams karakterini If Beald Street Could Talk'tan tanınan Dominique Thorne canlandıracak.

15. Armor Wars

15. Armor Wars

Armor Wars, Ironheart ve Secret Invasion projeleri ile birlikte açıklandı ve Marvel sevenlerde heyecan uyandırdı. Dizinin hikayesi Iron Man'in teknolojisinin başka insanların eline geçtiğinde nelerin gerçekleştiğine ışık tutuyor. Bu projelere ek olarak The Guardians of Galaxy Holiday Special de seyirciyle buluşacak ve The Guardians of Galaxy Vol.3'ün çekim sürecini yansıtacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
9
6
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Loki çıksa da izlesek.

Mehmet Can Ölmez

Nick Fury diye bir dizi yok. Nick Fury, Secret Invasion dizisinde yer alacak. Helstrom ve MODOK dizisinin MCU ile bir bağlantısı yok. Silk'in de MCU ile ... Devamını Gör