Görüş Bildir
Haberler
Dilmen: "Veysel, Galatasaray'a Bu Kadar Katkı Sağlamamıştı"

Dilmen: "Veysel, Galatasaray'a Bu Kadar Katkı Sağlamamıştı"

Fatih
21.03.2015 - 21:38

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa-Galatasaray maçını yorumladı.

Kasımpaşa-Galatasaray maçının ilk yarısını yorumlayan Rıdvan Dilmen, 'Savunma yapmaya çalışıyor ama yapamıyorlar. Kasımpaşa'nın her atağında 3'e 1 kalıyor. Maç keyif veriyor seyredenler için ama markaj yok pres yok' dedi. 

Dilmen şöyle devam etti: 'Bu maç 2-0 bitmez. Daha az gol atıldı. Karşılıklı daha golle olur ikinci yarıda. Hamza Hamzaoğlu sanırım risk alacaktır Burak Yılmaz'ı alıp. Hamza hoca önce gol atalım değil 3. golü yemeyelim diyecektir ikinci yarıya çıkarken. Galatasaray en az 2 değişiklikle ikinci yarıya başlamalı. Son yıllarda gördüğüm en tuhaf maç.'

'BU SKOR YARIN Kİ DERBİYİ ETKİLER'

Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın 2-0'dan 3-2'ye getirdiği maçın sonunda ise '20 dakikada 3-2 getiren ancak kalan dakikalarda gol bulamayan bir takım. Futbol böyle bir oyunVeysel Sarı, Galatasaray'da oynarken Galatasaray'a bu kadar katkı sağlamamıştı. Galatasaray ligin en önemli galibiyetlerinden birini aldı. İzlemeyenler için söylüyorum, şu anda skor Kasımpaşa 5-2 Galatasaray da olabilirdi. Bugün berabere kalsa veya mağlup olsalar belki de yarın derbiyi izleyemeyeceklerdi. Bu skor yarınki derbiyi de etkileyecektir. Özellikle Fenerbahçe'yi etkileyecektir. Beşiktaş beraberlikde de kötü sonuç almış olmaz çünkü Galatasaray'ı sahasında ağırlayacak' dedi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın