Görüş Bildir
Haberler
Dilekler Tutulsun, Kalemler Hazırlansın, Mumlar Yakılsın! 8 Şubat’ta Merkür Güneşle Kavuşuyor!

Dilekler Tutulsun, Kalemler Hazırlansın, Mumlar Yakılsın! 8 Şubat’ta Merkür Güneşle Kavuşuyor!

zeynepanlatsin
06.02.2021 - 14:17 Son Güncelleme: 07.02.2021 - 16:35

Herkesin yüreğinin tahtında bir hayal oturur, “hadi bir dilek tut” dediğimizde aklımıza ilk düşen, kalbimizi pırpır eden o niyetimiz gerçeğe dönüşmek için hep bir mucize bekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8 Şubat’ta Zodyak’ın habercisi, anlatıcısı, ileticisi Merkür Güneş’le kavuşacak, yani bu kez Güneş Merkür’ü dinleyecek, sözü ona verecek.

Merkür de Güneş’e içimizden geçen dilekleri, zihnimizdeki düşünceleri iletecek, bunun için sizden dönüş bekliyor!

Retro hareketine devam eden Merkür’ü bu kavuşumda güzel kullanmanın yolu, biraz zihnimizi durdurmak, kendimiz dinlemek, duyduklarımız doğrultusunda da kararlar vermek.

Yeni bir adım atmak için uygun bir zaman değil ama planlama ve hayal etme için her zamankinden daha uygun, çünkü hızlı değil ve odağı içerimizde, zihnimizde.

Bu kavuşumun tehlikesi de var.

Merkür Güneş’le tam kavuşum gerçekleştirdiğinde “yanık” dediğimiz bir pozisyona girer, kendi düşüncelerini Güneş’in ışığından ötürü göremez, hatta kendini Güneş zannedip büyülenebilir, egosunu artırabilir, objektif olamayabilir, güç elde etmiş olmanın kibrine ulaşabilir. Buna dikkat etmek gerek.

Kavuşum 8 Şubat’ta saat 16.40 civarında gerçekleşecek, + - 2 saat boyunca zihnimizden geçenlere dikkat etmek, kibirlenmemek, güzel düşünmek, iyi hissetmek bize fayda sağlayacak.

Hadi alalım kalemimizi kağıdımızı, bizi sakinleştiren bir mum da yakalım, güzel şeyler düşünelim, isteyelim. Merkür de bizim için dileklerimizi iletsin, onun görevi zaten bu ve Güneş’e bu kadar yakınken seve seve de iletecektir. 

Gökyüzünün öykülerini dinlemek için @zeynepanlatsin Instagram hesabını da takip etmeyi unutma! 

Ayrıca Şubat ayında burcunu neler beklediğini merak ediyorsan, bu içeriğe de göz atmayı unutma ;)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
20
16
8
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın