Görüş Bildir
Haberler
Merkür Retrosuna Rağmen Aşk Kapıları Zorluyor! Şubat Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Merkür Retrosuna Rağmen Aşk Kapıları Zorluyor! Şubat Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.02.2021 - 13:44 Son Güncelleme: 02.02.2021 - 15:37

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Aslan Burcu'ndaki Dolunay'ı geride bıraktık, Merkür Retrosunun kucağında Şubat ayına giriş yapıyoruz ⚡️ 

Genel Merkür Retrosu uyarıları tüm burçları etkilediğinden burada değinelim, bu ayın 22'sine kadar elektronik cihazlar, elektrikler, iletişim, e-posta, sosyal medya, telefon, WhatsApp her bir şey sınavda 😅 Akıllar gel gitli, zihinler bir ileri bir geri. Yeni bir şey almamanı, yeni imza atmamanı, bu dönemde gündeme gelen şeyleri başlatmamanı öneriyorum, tamam mıyız?

O zaman kemerleri bağlıyoruz, bu ay senin burcunu ne bekliyor anlatıyoruz! Gündem çok kalabalık, hadi koş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceliği Yükselen Burcuna Vermeyi Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşka dönüşen arkadaşlıklara hazır ol Koç :)

Hoş geldin Koç ve Yükselen Koç;

Şubat ayına geri vites giriyoruz: 30 Ocak’ta başlayan Kova Merkür Retrosu ile dostluklar sınavda. Yanlış anlaşılmalara, sosyal medya ve dijital iletişimlerde sıkıntılara yol açabilir, aynı zamanda geçmişte yarım kalan aşklar hortlayabilir, özelikle de sosyal medyadan seni bulabilir, kendilerini hatırlatabilir. Retroda gelen retroda gider deriz hep ancak bu kez retromuz Kova’da, belki bir bildiği vardır, ama benim tavsiyem adım atan taraf sen olma. Aynı şekilde bu durum senin hobilerin ve yaratıcı olduğun konularla ilgili de bir fırsat doğurabilir, daha önce denemek istediğin bir hobinle ilgili bir fırsat çıkabilir karşına, dene. 

Gelelim Şubat ayının ilk günüyle Kova burcuna geçen Venüs’e. Birlikte vakit geçirmekten çok keyif aldığın o arkadaş :) sana :) başka gözle bakıyor olabilir :) Hali hazırda Ocak sonunda aşk evine ateş salmış Aslan Dolunay’ı da buna bir fitil yaktı, 14 şubat öncesi bence harika bir haber verdim şimdi hakkımı ver :)) Şayet halihazırda bir ilişkin varsa da bu ay oldukça keyifli vakitler geçirebilirsiniz, en yakın arkadaşla sevgili olmak gibi sıcak, dostane, kahveli filmli keyifli ortamlar ayarlayabilirsiniz. Yalnızca Kova’daki Venüs çok romantizm sevmez, “niye böyle kankaya bağladık” diye sevdiceğini yorma, kendini de sorgulama. 

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu, kaçırma.

11 Şubat tarihinde ise Kova’da bir Yeni Ay gerçekleşecek, 21 Aralık’tan bu yana gündeminde olan konular bu yeni ay ile filizlenebilir, ancak yeni başlayacak olan her şey için (ilişki olur, iş olur, eğitim olur, ev alım satımı olur) retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. Yani gündemine al, bir süre hatta beklet :) Yine aynı gün etkisi birkaç gün sürecek olan bir Jüpiter Venüs kavuşumu var ki oowwww… Hem iş hem para hem de aşk konusunda fırsat yağdırıyor. Arkadaş çevrenden gelecek sürpriz bir haber, bir iş fırsatı, tabi yine aşka dönüşen bir arkadaşlık da gündemde, sen o arkadaşa bir dikkat et :)) 

Bu ana kadar her şey çok güzel gidiyor değil mi? Oysa biz neredeyse 1 yıldır felaket tellallığına alıştık, kötü bir haber almazsak içimiz artık rahat etmez. Merak etme, o da var :) 17 Şubat tarihinde Uranüs ve Satürn arasında sürtüşmeli bir kare açı var, bu işte biraz belimizi bükecek. Parasal anlamda sürpriz giderler, bir anda ortaya çıkan bir masraf, belki unuttuğun bir kredi ödemesi ya da ekstra bir gider kalemi gündemde, ama enseyi karartmayalım. Para kazanma yöntemin de değişebilir, hobilerinden para kazanma fırsatı da getirebilir. Uranüs bu, sürprizi çok :)

18 Şubat tarihinde Güneş’i Balık burcunda ağırlamaya başlıyoruz, bilinçaltın, rüyaların dalgalı deniz gibi hareketleniyor. İçinde biriken ve hep hasır altı ettiğin korkuların varsa bunlarla da yüzleşmek mümkün, bu kez onları fark ederek çöz, kurban psikolojisinden de kendini kurtar. Bir de sağlığa dikkat etmek lazım, bu dönem daha çok uyumak, zararlı alışkanlıkları biraz abartmak, fazlaca alkol tüketmeye meyletmek mümkün, sınırları bilelim, bağışıklığımızın kuvveti çok önemli zira. 

20 Şubat’ta Merkür düzelebilmek için durmaya başlıyor, aslında retronun en tehlikeli günlerinden biri, S pozisyon dediğimiz Merkür’ün “durduğu” günler Retro günlerinden daha sert etkiler verir, dikkat. 23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde (10.25 gibi) yapıştır gitsin. Zaten hemen arkasından 25 Şubat’ta Venüs de çok sevdiği yüceldiği Balık burcuna geçecek, çılgınlar gibi ilhamın aktığı, hayal gücünün arttığı, rüyaların aşk meşk huzur koktuğu bir süreç ancaaaaak, bu seyir konusunda bilhassa Yükselen Koç’san bir uyarıda bulunmak isterim :) 12. Evinden geçecek olan bu Venüs gizli saklı, hatta yasaklı ilişkilere biraz meyil verebilir, gözünde çooook büyütür, romantizmi zirvelerde gösterir, hayal gibi rüya gibi bir aşkmış “gibi hissettirir” ama dikkat et, “gibi”. Bu büyüyle kendini sonrasında pişman olacağın gizli ve yasak bir aşkın pençesinde bulma, aman dikkat. 

Yine 25 Şubat’ta iş, para, kariyer anlamında destekleyici güzel bir Mars Pluto üçgeni var. Uzun zamandır üzerinde çalıştığın bir iş, proje varsa bununla ilgili çok güzel bir netice alman, hatta adını duyurman mümkün. 

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz. Bu Dolunay ile göz ardı ettiğin bir sağlık problemin varsa artık çözülsün ve gündemden gitsin diye karşına tekrar çıkabilir. Bunun yanı sıra varsa evcil hayvanlarına dikkat. Çalıştığın yer, iş arkadaşların ve halihazırda sürdürdüğün işlerinle ilgili de sürüncemede kalmış bir gündem varsa netleşecektir, belki ofisinle ilgili gündemde bir değişim var ise sonuçlanabilir, bazı iş arkadaşların ayrılabilir ya da senin pozisyonun değişebilir. 

Evet sevgili Koç ve bilhassa Yükselen Koç, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Hem aşk hem kariyer yükselişte Boğa :)

Hoş geldin Boğa ve Yükselen Boğa;

Şubat ayına geri vites giriyoruz: 30 Ocak’ta başlayan Merkür Retrosu senin kariyer evinde gerçekleşecek, geçmişten gelen fakat netleşmemiş bir iş başvurun sonuçlanabilir, daha teknolojik, dijital bir şirketle görüşmeler başlayabilir, harika. Görüşmeler daha önce başladıysa iş başlangıcı yapabilirsin. Yeni görüşme yapmakta da sıkıntı yok, sadece iş başlangıcın mümkünse Retro bittikten sonra olsun. Böylece “ben bu maaşa anlaşmamıştım, yooo bu pozisyonda çalışmayacaktım” gibi yanlış anlaşılmalar gündeme gelmez :) Çünkü kariyer evinde bu gibi birtakım yanlış anlamalar, iletişim sıkıntıları gündemini zorlayabilir. Aynı zamanda evin, yaşam alanların ile ilgili de bazı sorunlar, aniden çıkan taşınma gündemleri, evde olup da görmezden geldiğin amaaaan sonra düzeltirim dediğin arızalar büyüyüp canını sıkar.

Gelelim Şubat ayının ilk günüyle Kova burcuna geçen Venüs’e. İş ortamından tanıdığın birileri :) sana yan gözle bakmaya başlayabilir :p Hatta çoktan abayı yakmış da söyleyemiyor olabilir, ama benim gördüğüm senin de gönlün var gibi gibi, zira bu kişi ile bir geçmiş hikaye de olabilir. 14 Şubat öncesi güzel haber bu bence :)) Uzaktan uzağa bakışmalar yerini iş mailinden flörtöz yazışmalara bırakabilir amaaaa dikkat, Retro var malum, “günün şarkısı” mailin patrona düşmesin yanlışlıkla :) Ayrıca kariyer evinden geçen Venüs sana para anlamında da şans verecektir, alamadığın bir zam, belki prim ya da serbest çalışıyorsan gecikmiş bir alacağın gündeme gelebilir. Venüs senin gezegenin, yaratıcı yönlerini kullanarak da para kazandırabilir sana bu geçiş. 

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu.

11 Şubat tarihinde ise yine kariyer evinde bir Yeni Ay gerçekleşecek, dolunaydan bu yana gündeminde olan özellikle iş, kariyer temalı konular bu yeni ay ile filizlenebilir, ancak yeni başlayacak olan her şey için retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. Yine aynı gün yani 11 Şubat’ta etkisi birkaç gün sürecek olan bir Jüpiter Venüs kavuşumu var ki kariyer ve para anlamında fırsat yağdırabilir. Adeta güneş gibi parlayabilir, adını duyurabilirsin, yine aşk meşk konularında da güzel bir fırsat, herkesin gözü önünde bir aşk yaşanacak gibi.

Şimdi sıra biraz kötü haberlerde. 2018’den bu yana senin burcunda bir ileri bir geri hareket ederek sınırlarını zorlayan Uranüs’ten geliyor bu hamle. 17 Şubat’ta Uranüs ve Satürn arasında sürtüşmeli bir kare açı var, bu işte biraz belimizi büküyor. Özellikle Nisan doğumlu bir Boğa isen ya da yükselen derecen ilk 10 içerisindeyse biraz daha zorlayıcı. Kariyer alanında özgürleşmek isteyebilirsin, otorite figürleri canını sıkabilir, yeni yeni kurallar koyup seni sınırlandırabilir ya da serbest çalışıyorsan birtakım bürokratik sınırlandırmalara takılabilirsin. Bu da senin özgürlük isteğini daha çok artırabilir. Bu açının gerginliği uzun süreli olacak, kendini yapılandırabilmek için önüne bak, bazen bazı durumlar kadersel bir çağrıdır, bir değişim yaşanacaksa çok da direnmemek lazım. Bir sabit burç olarak sürprizleri çok sevmesen de sonrası için karşına yeni fırsatlar da çıkarabilir bu durum, öfkene yenilmeden gözlemle, bir şeyler değişecekse de sal gitsin, bırak değişsin.

18 Şubat tarihinde Güneş Balık burcuna geçiyor, arkadaşların, dostlarınla daha fazla sosyalleşmek, romantik ilişkiler, birtakım flörtler gündemine gelebilir :) Yaratıcılığını kullanabileceğin ilhamlar akabilir, gelecek planları, tatlı hayaller kurdurtabilir. 

20 Şubat’ta Merkür düzelebilmek için durmaya başlıyor, aslında retronun en tehlikeli günlerinden biri, S pozisyon dediğimiz Merkür’ün “durduğu” günler Retro günlerinden daha sert etkiler verir, özellikle kariyer alanında üst düzeylerle iletişimlere çok dikkat. 

23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah 10.25 gibi yapıştır gitsin, bunu da kaydet derim. Zaten hemen arkasından 25 Şubat’ta Venüs de çok sevdiği yüceldiği Balık burcuna geçecek ve sosyallik, arkadaşlar, flörtler konularını daha da artıracak. Arkadaşların seni birileriyle tanıştırabilir, o “falanca” senin de hoşuna gidebilir, şans ver ;)

Yine 25 Şubat’ta burcundaki Mars’tan destekleyici güzel bir Pluto üçgeni var. Enerjin artabilir, yurt dışı bağlantılı konularla ilgili bir uğraşın varsa netice alabilirsin, hatta belki uluslararası bir alana açılabilirsin, bunu işe bile çevirebilirsin. Kendine inancın ve manevi gücün yükseliyor. 

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz ve sana “aşk aşk aşk” diyoruz! :)) Senin hobiler, aşk, eğlence evine denk gelen bu Dolunay ile minik flörtlerle başlayan mevzular şimdi ciddi ciddi aşka dönüşüp gündemine oturabilir. Ya da aklını fikrini dolduran hobilerin artık ciddi bir uğraşa dönüşüp sana para olarak dönebilir.

Evet sevgili Boğa ve bilhassa Yükselen Boğa, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Bu ay kalbini bir “entel” çalıyor İkizler!

Hoş geldin İkizler ve Yükselen İkizler;

Şubat ayına geri vites giriyoruz: 30 Ocak’ta başlayan, canımız ciğerimiz Merkür Retrosu senin yurt dışı, üniversiteler, eğitimler temalarının odakta olduğu 9. Evde gerçekleşecek, ne kadar Retro da olsa sana tesiri çok da sert olmayan şanslı gruptasın. Daha öncesinden adım attığın bazı uluslararası konular, seyahat, yayıncılık gibi temalar ortaya çıkabilir. Geçmişten başladıysa sorun yok, değerlendirebilirsin, sen zaten Merkür burcusun, yazmak çizmek, belki bir kitap çıkarmak için görüşmeler, fırsatlar olabilir. Fakat retroda olduğumuz için yazdıklarına, yazışmalarına çok dikkat et. Akademik konular da söz konusu, ayrıca varsa kardeşlerinle ilgili birtakım gündemlerin de olabilir, iletişim konusunda biraz daha dikkat derim.

Gelelim Şubat ayının ilk günüyle Kova burcuna geçen Venüs’e. Hiç beklemediğin, uzaklardan birileri ile yolun kesişip kendini bir uzak ilişkinin içinde bulabilirsin, bu kişinin yabancı olma ihtimali de var, hatta yazar ya da akademisyen olma ihtimali de :) Entelektüel seviyesi yüksek, birlikte derin, felsefi konular hakkında –ki sen çok seversin- uzun uzun konuşabileceğiniz, iletişiminizin parlak olduğu keyifli bir ilişki olması da muhtemel, 14 Şubat öncesi güzel bir haber değil mi bu :) Hali hazırda bir ilişkin varsa, bu geçiş sana uluslararası bir alan ya da yayıncılık, yazma çizme konularından kazanılacak paralar olarak da dönebilir. 

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu.

11 Şubat tarihinde ise yine Kova’da bir Yeni Ay gerçekleşecek, bahsettiğimiz temalarda bir önceki dolunaydan bu yana gündeminde olan konular varsa bu yeni ay ile filizlenebilir, ancak yeni başlayacak olan her şey için (ilişki olur, iş olur, eğitim olur) retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. Yani gündemine al, bir süre hatta beklet :) Yine aynı gün yani 11 Şubat’ta etkisi birkaç gün sürecek olan bir Jüpiter Venüs kavuşumu var ki seni bir yıldız gibi parlatabilir. Akademik bir kariyer şansı, ufkunu açacak ve sonrasında profesyonelleşebileceğin bir eğitim, seyahat, yayıncılık hatta bu sektörlerden güzel bir aşk. Etkileri çok tatlı, fırsatlar için gözünü dört aç. 

Şimdi etkisi senin için biraz sert olabilecek bir tarih vereceğim, 17 Şubat. Bir iki hafta daha etki devam edecek, özellikle Yükselen bir İkizlersen öncelikle sağlığına dikkat etmeni öneririm. Kendini daha özgür hissetmek istediğin ancak öte yandan da kısıtlandığın için sinirlendiğin durumlar yaşayabilirsin. Arkandan çevrilen dolaplar kulağına gelebilir, belki birtakım dedikodular duyabilir ya da varmış gibi hissedip huzursuzlanabilirsin. Bilinçaltın da biraz dalgalı, kendini sakinleştirebilmek için meditasyon yapabilirsin, özellikle korkularını gün yüzüne çıkarabilir bugünler, kendini iyi hissedeceğin konulara yönel bu süreçte. 

18 Şubat tarihinde Güneş Balık burcuna, senin de kariyer evine geçiyor. Gündemin 1 ay boyunca kariyerinle ilgili konular olacak, yenilikler, belki yeni görüşmeler, yapmak istediklerini hayata geçirebilme ve adını duyurabilme şansı elde edebilirsin. Aynı zamanda evin, yuvan, ailenle ilgili de bazı konular ön plana çıkabilir, belki taşınabilirsin, ailenin bir gündemi olabilir. İşini değiştirebilir ve ofisine yakın ya da Home Office isen evde çalışmaya uygun bir ev arayışına ya da evini ona göre düzenlemeye girişebilirsin. 

20 Şubat’ta Merkür düzelebilmek için durmaya başlıyor, aslında retronun en tehlikeli günlerinden biri, S pozisyon dediğimiz Merkür’ün “durduğu” günler Retro günlerinden daha sert etkiler verir, dikkat.

23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde özellikle 10.25 gibi yapıştır gitsin. Zaten hemen arkasından 25 Şubat’ta Venüs de çok sevdiği yüceldiği Balık burcuna geçecek ve sana hem maddi bir kazanç ve kendini yaratıcılığınla tanıtma fırsatı hem de iş ortamlarından güzel, keyifli, romantik bir aşk getirebilir :) 

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz. Yine tema ev, aile, yuva, yaşam alanları ile ilgili, bir değişim düşüncen varsa bu süreçte netleşecektir. Aynı zamanda iş, kariyer alanlarında da bir önceki yeni ayda başlamış bir konu varsa netleşmesi muhtemel.

Evet sevgili İkizler ve bilhassa Yükselen İkizler, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Tutkulusun Yengeç!

Hoş geldin Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Şubat ayına geri vites giriyoruz: 30 Ocak’ta başlayan Merkür Retrosu’nda canını sıkacak mevzular biraz para, pul mevzuları. Beklediğin alacaklarında gecikmeler, bankalar, kredilerle ilgili sorunlar gündeminde olabilir, fakat canını çok da sıkma. Çünkü Şubat ayının ilk günleriyle birlikte Venüs de Kova burcuna geçiyor ve sıkışıp kalan bu para konularına çözüm getirmek için çalışacak. Aynı zamanda buradaki Venüs tutkulu, ateşli, libidosu yüksek bir ilişkinin de işaretçisi ;) Kova’daki Venüs birlikte vakit geçirmeyi de çok sever, zaten en güvenli yerler de evlerimiz, hazır libidolar da yükselecekken 14 Şubat’ta tutku dozu artmış günler seni bekliyor olabilir, bizden söylemesi :) Sadece biraz dikkat etmeni öneririm, tutkuya kapılıp da güvenliği elden bırakma yani :)))

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu.

11 Şubat tarihinde ise yine bu senenin en popüler burcu olan Kova’da ve senin de 8. Evinde bir Yeni Ay gerçekleşecek, bahsettiğimiz bir önceki dolunaydan bu yana gündemimizde olan konular ve özellikle Merkür retrosu ile çok haşır neşir olduğun mevzular bu yeni ay ile filizlenebilir, ancak yeni başlayacak olan her şey için (ilişki olur, iş olur, eğitim olur) retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. Buradaki bir yeni ay, minik bir operasyonun da habercisi olabilir, korkulacak bir şey yok. Yine aynı günler yani 11 Şubat civarı sana ciddi maddi kazanç sağlayacak sürpriz bir para ya da bir konu da gündemine gelebilir, Mısır’daki dededen miras olur, unutup gittiğin bir arsanın yanından yol geçecek olur da değerlenir, bilemem :) Ama çok da ummadığın maddi bir kazanç kapıda gibi. Bizi de gör be :p

Şimdi biraz dikkat etmen gereken bir tarih vereceğim, 17 Şubat. Bu tarihte Uranüs ve Satürn arasında sürtüşmeli bir kare açı var, arkadaşların, sosyal ortamınla kendine kalmak istediğin alanlar arasında birtakım yanlış anlaşılmalara, gerginliklere yol açabilir bu durum. Zaten yükselen bir Yengeç’sen 2019’dan bu yana arkadaş çevren biraz değişmiş olmalı, yavaş yavaş yeni bir çevre, daha seni anlayan insanlarla bir arada olma isteğin var. Şimdi onlar ve sosyal çevren yüzünden kendini rahat ve özgür hissedemediğini, kendin gibi olamadığını fark edeceğin olaylar gündemine gelebilir. Bu da sende gerginlik yaratabilir. Öte yandan yine para mevzuları ile ilgili beklenmedik bir kayıp, kısıtlama ortaya çıkabilir, gelir gider durumlarında bir dengesizlik oluşabilir. Risk alma, sonundan emin olamadığın yatırımlara bulaşma. Etki bir iki hafta kadar sürecek, kenara biraz para atman ve riskli yatırımlara girmemen bu süreci daha iyi geçirmeni sağlayacak.

18 Şubat tarihinde Güneş’i Balık burcunda ağırlamaya başlıyoruz, hem aşk hayatını hareketlendirebileceğin hem de direk kendini ortaya çıkarabileceğin hoş bir dönem. Zaten bir su grubu olduğun için olumlu enerjileri daha rahat alabileceksin, içine sinecek bir aşk da gündeme gelebilir. 

20 Şubat’ta Merkür düzelebilmek için durmaya başlıyor, aslında retronun en tehlikeli günlerinden biri, S pozisyon dediğimiz Merkür’ün “durduğu” günler Retro günlerinden daha sert etkiler verir, yine özellikle para mevzularına dikkat. 23 Şubat ise çok özel, özellikle de senin için! Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde (özellikle 10.25 gibi) yapıştır gitsin. Zaten hemen arkasından 25 Şubat’ta Venüs de çok sevdiği yüceldiği Balık burcuna geçecek, yine bu geçiş aşk evini hareketlendirecek gibi görünüyor :) Ayrıca yaratıcılığını konuşturarak yazılarını yayınlatabilir, sanatsal aktivitelerde buram buram zihnine akacak ilhamları değerlendirebilirsin. Çok güzel!

Yine 25 Şubat’ta senin için hem zor hem de güzel bir Mars Pluto üçgeni var, arkadaş ortamından tanıyacağın ciddi, güçlü, tutkulu bir ilişkiye başlaman mümkün, senin de kendinle ilgili bir dönüşüm süreci içinde kendini hissetme ihtimalin var. Belki de bu ilişki ile dönüşebilirsin ya da var olan ilişkin biraz daha tutkulu, heyecanlı bir versiyona dönüşebilir. 

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz. Varsa kardeşlerin ile ilgili uzun zamandır devam eden bir süreç netleşebilir, onların hayatında bir yenilik gündeme gelebilir. Ayrıca yeni bir eğitime başlayabilir, hatta kendin de eğitim verebilirsin. 

Evet sevgili Yengeç ve bilhassa Yükselen Yengeç, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Aslan bu ay gündemin aşk, aşk ve aşk! Biraz da para ;)

Hoş geldin Aslan ve Yükselen Aslan;

Şubat ayına geri vites giriyoruz, 30 Ocak’ta başlayan Merkür Retrosu seni biraz üzecek, zorlayacak, şaşırtacak sevgili Aslan, zira ilişkiler evinde. Meşhur “retroda eski sevgililer geri döner” cümlesi bu retroda senin için söylenmiş, yalnız bu kez sen de eski mevzulara fazlaca kafayı takabilirsin :) Gelgitli ilişkiler, “ne bu şimdi” denecek durumlar, “ne dedi bu şimdi” diyeceğin mesajlar bolca mesaj kutuna düşecek, yalnız o telefonu sen de bir sakince yere bırak. Bazen çok hırslanıp egona yenilebilir, bazen de karşındaki insanın hareketleri yüzünden dengeni bozabilirsin. Amaaa güzel haberler de var tabi, mesela Şubat ayının başından itibaren Kova burcuna geçecek Venüs gibi! İlişkilerindeki iletişim sorunlarına ilaç gibi gelecek, ateşi tekrar körükleyecek. Romantizm had safhada, harika! Birlikte daha çok vakit geçirebileceğin, hem arkadaş hem sevgili denebilecek bir ilişki kapını zorlayabilir, halihazırda bir ilişkin varsa şayet bu kez de çok keyifli vakit geçireceğiniz, eğleneceğiniz bir dönemden geçebilirsiniz. 

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu. Hele hele aşkla ilgili bir dileğin varsa hiç durma, yapıştır!

11 Şubat tarihinde ise yine Kova’da bir Yeni Ay gerçekleşecek, bahsettiğimiz bu aşk meşk mevzuları, bir de 28 Ocak’ta burcunda gerçekleşmiş olan dolunaydan bu yana gündemindeki konular bu yeni ay ile filizlenebilir, ancak yeni başlayacak olan her şey için retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. Şimdilik flörtle, tatlı tatlı ilerlet, adını hemen koymaya gerek yok. Zaten aynı günlerde yani 11 Şubat civarında yine ilişkiler evinde gerçekleşecek bir Jüpiter Venüs kavuşumu var ki of! Bu ilişki ciddiye de biner, evliliğe de gider, aşkı da büyütür. Etkileri çok hoş, sadece o minnoş egon, tatlı mı tatlı kibrin var ya ^^ o biraz Jüpiter etkisiyle büyüyebilir, kendine daha bir güvenli, daha da bir üstten bakan tavra bürünebilirsin, ona dikkat et sadece.

Bu ana kadar her şey çok güzel gidiyor değil mi? O zaman biraz da kötü haber… 17 Şubat tarihinde Uranüs ve Satürn arasında sürtüşmeli bir kare açı var, bu işte biraz canımızı sıkabilir. Hem ilişkinde aniden gelişen bir durumla şaşırtabilir hem de kariyer hayatına damdan düşer gibi bir konu getirebilir. Zaten yükselen Aslan burçlarının 2019’dan beri kariyer evlerinde ani, sıra dışı, sürprizli etkiler var, bu kez daha özgür olmak için sınırları zorlama isteği verecek. Öte yandan bu açıyla Uranüs aniden tatlı tatlı flört ettiğin ilişkini ciddi bir pozisyona da sürükleyebilir, yani ani bir evlilik teklifi de olabilir, e Uranüs bu sağı solu belli olmaz, bir bakmışsınız evler birleşmiş :) Ama sen sürprizleri seversin, neticede Aslan’sın ;)

18 Şubat’tan itibaren Güneş Balık burcuna geçiyor, yani senin için gündem biraz aşktan paraya doğru kayıyor gibi. Alacak verecek davaları, miraslar, belki kendi işin için bir yatırım almak ya da paranı bir şekilde değerlendirmek, farklı bir para kazanma yolu olabilir, yani adeta Napolyon gibi “para para para” diyeceksin :) 

20 Şubat’ta Merkür düzelebilmek için durmaya başlıyor, aslında retronun en tehlikeli günlerinden biri, S pozisyon dediğimiz Merkür’ün “durduğu” günler Retro günlerinden daha sert etkiler verir, ilişkilerde sivri dillere dikkat. 23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde (10.25 gibi) yapıştır gitsin. 

Hemen arkasından 25 Şubat’ta Venüs de çok sevdiği yüceldiği Balık burcuna geçecek, para konularında seni sıkıştıran konularda bir rahatlama olacak, Venüs yardıma koşuyor :) Ayrıca buralardan geçerken senin için biraz libidoyu da yükseltir, haberin olsun. İlişkin hem romantik hem tutkulu hem de derin bir aşka dönüşebilir, hala hayatında birileri yoksa da bu aralar giren tutkulu, kan kırmızı girer haberin olsun :) Yine aynı günler iş, para, kariyer anlamında destekleyici güzel bir Mars Pluto üçgeni var. Uzun zamandır üzerinde çalıştığın bir iş, proje varsa bununla ilgili çok güzel bir netice alman, hatta adını duyurman mümkün, işini değiştirme ya da başka bir biçime dönüştürme ihtimalin de var. Aklında böyle bir şey varsa bu dönemleri değerlendirebilirsin.

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz, para mevzularını gündemine taşıyan konular artık netlik kazanıyor, para kazanma biçiminin şekli şemali de oturuyor. 

Evet sevgili Aslan ve bilhassa Yükselen Aslan, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Başak bu aya “iş” diye girecek, “aşk” diye çıkacaksın! :)

Hoş geldin Başak ve Yükselen Başak;

Şubat ayına geri vites başlıyoruz, malum Merkür Retrosu senin çalışma ortamında geriliyor, maalesef can sıkıcı durumlar yaşayabilirsin. Bir türlü o mail gitmez, bir şey anlatırsın anlaşılmaz, sunum bir türlü açılmaz, Zoom’da görüntü gelir ses gitmez amaaan… Bu Retro sürecinde iş ortamın, iş arkadaşların ve günlük rutinine dahil her konuda iletişim zorlu, dikkat et. Neticede bu Retro bir tek sende gerilemiyor, o yüzden o her şeyi didik didik etme, hunharca planlama projelendirme hassasiyetini anksiyeteye çevirebilecek bu retroyu kabullenerek işe başlayalım :) Üstüne de güzel haberi çok uzatmadan verelim, buralarda yani Kova burcunda Venüs seyri de hemen ay başında başlıyor, evet canını sıkacak aksilikler yaşasan da güzel paralar da kazanabilirsin, belki her zamankinden daha fazla zorlanacaksın ama hakkını da alacaksın, Venüs sana para getirecek. Aynı zamanda bu Retro sürecinde sağlığına da dikkat etmeni tavsiye ederim, çoook öncelerden baş göstermiş ama üstünü örttüğün, dikkat etmediğin, “neyse geçti nasılsa” dediğin rahatsızlıkların gündeme gelebilir, bu kez çözmen gerek. Ayrıca bu süreçten önce başlamış ama askıya alınmış projelerin de tekrar gündemine gelip tamamlanabilir bu süreçte. 

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu. Hele hele işle ilgili bir dileğin varsa hiç durma, yapıştır!

11 Şubat tarihinde ise yine Kova’da yani iş güç evinde bir Yeni Ay da gerçekleşecek, 28 Ocak’tan bu yana gündemindeki konular bu yeni ay ile filizlenebilir, yine yeni bir iş fırsatı çıkabilir, paraya da dönüşebilir ancak yeni başlayacak olan her şey için retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. Aynı günlerde yani 11 Şubat civarında yine bu evde gerçekleşecek bir Jüpiter Venüs kavuşumu var ki harika! Sana sürpriz bir iş fırsatı ve para kazanma şansı getirebilir. Var olan işinde yükselme veya belki dışarıdan alıp uzun süreli devam ettireceğin yeni bir iş, bir altın bilezik gelebilir. Çok şanslı bir etki. 

Dikkat edilecek bir tarihimiz var, 17 Şubat. Uranüs ve Satürn arasında sürtüşmeli bir kare açı var, bu işte biraz canını sıkabilir. İş ortamında biraz daha özgür olmak isterken otoritenin baskısıyla karşılaşabilirsin. Ya da değiştirmek istediğin bir şeyler engellenebilir, seni kısıtlayabilir. Özellikle uluslararası ya da yabancı uyruklu bir işte çalışıyorsan ya da bu şekilde bağlantıların gündemde olduğu bir iş yapıyorsan bu alanda bazı bürokratik kısıtlamalara maruz kalabilirsin, mesela seyahat etmen gerekir ama edemezsin, iş aksar gibi. Bu aynı zamanda sağlık konusunu da vurguluyor, aniden gündemine bir sağlık problemi düşebilir, kendine dikkat etmeni öneririm. 

18 Şubat’tan itibaren Güneş Balık burcuna geçiyor, Güneş Başak olarak okuyorsan, bu geçiş sürecinde kendini biraz direnci düşmüş, biraz halsiz daha güçsüz hissetmen mümkün. Sağlığına dikkat etmeni yine önermekteyim. Ancak Yükselen Başak isen durum başka :) O zaman gündeminde biraz aşk meşk olacak gibi görünüyor. Romantik bir ilişki karşına çıkabilir, gerçi romantizmiyle seni biraz yorabilir bu ilişki zira sen mantık insanısın ancak tatlı da bir durum söz konusu olacaktır, çünkü birazdan bahsedeceğim, bu ilişki evine ay sonuna doğru Venüs de gelecek ;)

20 Şubat’ta Merkür düzelebilmek için durmaya başlıyor, aslında retronun en tehlikeli günlerinden biri, S pozisyon dediğimiz Merkür’ün “durduğu” günler Retro günlerinden daha sert etkiler verir, iş ortamında sivri dillere, sert iletişimlere dikkat. 23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde (10.25 gibi) yapıştır gitsin. 

Hemen arkasından 25 Şubat’ta Venüs’ün çok sevdiği yüceldiği Balık burcuna geçmesiyle gözler yine aşka çevriliyor :) Bu seyirle ilişki evin hareketlenecek, Venüs senin haritanda kendi evine gelmiş olacak, ev sahibi yani, o yüzden ikramı bol tutacaktır, afiyet olsun :) Ayrıca sana çok iyi gelecek güzel bir Mars Pluto üçgeni var. Yine aşk evini hareketlendirecek, hatta baya tutkulu ve ateşli bir aşk getirebilir, ortada böyle bir arkadaş varsa libidoyu yükseltebilir yani epey, sabahlar olmasın mı desek ne desek :) 

Ve ayı 27 Şubat’ta senin burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz. İlişkiler anlamında minik minik ilerleyen konular artık netliğe kavuşabilir, kendinle ilgili bir tamamlanma duygusu da yaşayabilirsin, yenilenmiş hissedebilirsin. Özellikle 22 Ağustos – 4 Eylül arası doğumluysan veya yükselen derecen ilk 15 içindeyse seni daha fazla etkileyecektir. 

Evet sevgili Başak ve bilhassa Yükselen Başak, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Eski sevgililer, yeni işler, biraz da kem gözler ;) Gözünü dört aç Terazi!

Hoş geldin Terazi ve Yükselen Terazi;

Şubat ayına geri viteste giriyoruz, malum sevgili Merkür’ümüz Kova burcunda retroda ve senin aşk, hobiler ve varsa çocuklarınla ilgili gündemlerini tetikleyecek. E aşksa mevzu, ki Terazi’lerin aşk mevzuları bitmez, bir de Retro geçiyorsa cümlede; “eski aşklar geri geliyor” demektir :) Biliyorsun ki onlar böyle fırsatları kaçırmazlar, zamanında flörtleştiğin, belki numarasını bile sildiğin o eski aşkların kapını tık tık tıklatacak bu ay sevgili Terazi. Yalnız sen de eski aşklarını hatırlayabilir, sosyal medyadan stalk’a düşebilirsin, aman dikkat! Malum Retro, o ex aşkının 2015’ten fotoğrafını yanlışlıkla like etme, hikayesine yanlışlıkla alev atma :) 

Yalnızca aşk değil, çok ilgilendiğin, sevdiğin ancak yarım bıraktığın bir hobin varsa onunla ilgilenmeye yeniden karar verebilirsin. Belki resim yapıyordun yarım bıraktın, belki yoga ile ilgileniyordun ara verdin, yeniden başlamanın zamanı. Hatta bu sayede belki ismini de duyurabilir, hobilerini işe çevirmek için planlar projeler de hazırlayabilirsin. Oldukça verimli. Aynı zamanda eski arkadaşlarından, uzun zamandır görmediğin dostlarından da sosyal medyadan mesajlar alabilirsin, belki bir zoom partisi yaparsınız, ne tatlı! 

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu. Hele hele aşkla ilgili bir dileğin varsa hiç durma, yapıştır!

11 Şubat tarihinde ise yine Kova’da yani aşk evinde bir Yeni Ay da gerçekleşecek, 28 Ocak’tan bu yana gündeminde olan konular bu yeni ay ile filizlenebilir, yine yeni bir aşk kapını aralayabilir, bir hobin işe dönüşebilir. Yine aynı günlerde bu evde gerçekleşecek bir Jüpiter Venüs kavuşumu var ki harika! Sana sürpriz bir aşk fırsatı ve yepyeni bir hobi de getirebilir. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen bir Terazi isen böyle bir gündemin de çıkabilir sürprizli. Çok şanslı bir etki. Ancak yeni başlayacak olan her şey için retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. 

Dikkat edilecek bir tarihimiz var, 17 Şubat. Uranüs ve Satürn arasında sürtüşmeli bir kare açı var, bu işte biraz canını sıkabilir. Aniden gündeme gelecek bir borç, riskli bir yatırımın kötü sonuç vermesi, evli isen eşinin para kaynaklarında sürpriz bir gider söz konusu olabilir. Aynı zamanda keyfini kaçıracak ve kendini kısıtlanmış hissedeceğin bir olay gündemine düşebilir, tadın kaçabilir. Bu dönemlerde özellikle para açısından şansına çok da güvenme, riskli yatırımlardan uzak dur, en azından bir süreliğine, olur mu?  (gerçi para mı var da risk alalım değil mi? :p )

18 Şubat’tan itibaren Güneş Balık burcuna geçiyor, gündemin daha çok işin gücün, gündelik rutinlerin, varsa evcil hayvanların olacak. İş ve çalışma ortamınla ilgili yeni gündemler, odağını işe ve çalışmaya çevirmeni gerektirecek daha çok konu söz konusu olabilir. Bu aynı zamanda iş ortamında güneş gibi parlamanı da sağlayacak, belki biraz fazla yoğun olacaksın ama bunun mükafatını da alacaksın, çünkü birazdan bahsedeceğim, bu iş güç evine ay sonuna doğru Venüs de gelecek ;) Bir de sağlığına iki kat özen göster, bağışıklığını güçlendir.

20 Şubat’ta Merkür düzelebilmek için durmaya başlıyor, aslında retronun en tehlikeli günlerinden biri, S pozisyon dediğimiz Merkür’ün “durduğu” günler Retro günlerinden daha sert etkiler verir, keyfin kaçabilir, iletişimine, elektroniklerine dikkat et. 23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde (10.25 gibi) yapıştır gitsin, özellikle iş ve kariyerle ilgili bir dileğin varsa hiç durma!

Hemen arkasından 25 Şubat’ta Venüs de çok sevdiği yüceldiği Balık burcuna geçecek, çok çalışmanın maddi mükafatını alacağın günler geliyor :) Hem parlayacak hem de işinden elde edeceğin gelirini artırabileceksin. Üstlerinle zam, prim, terfi gibi konuşmalar yapmak istiyorsan uygun, beklemediğin bir teklifle ya da ödülle de karşılaşman mümkün gibi. Şahane, bizi de gör :p

Yine 25 Şubat’ta etkili bir Mars Pluto üçgeni var. Belki evini değiştirmeyi ya da ev satın almayı düşünüyor olabilirsin, bugünlerde kredi ya da maddi kaynak konusunda sana destek olacak konular yeşerebilir. Ev ortamın hareketlenebilir, ailede sağlık sorunu yaşayan birileri varsa gücü kudreti yerine gelebilir. 

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz. Bilinçaltın, korkuların, derinlere attıkların gün yüzüne çıkıyor, seni biraz yorup, uykusuz bırakacak bu dolunay. Öte yandan arkandan konuşanlar, kuyunu kazmaya çalışanlar, gizli saklı düşmanlık besleyenler varsa kendiliğinden bir bir öğrenebilirsin bu dolunayda. Kem gözleri şiş bekliyor yani. 

Evet sevgili Terazi ve bilhassa Yükselen Terazi, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Bu ay küllerinden doğacaksın Akrep!

Hoş geldin Akrep ve Yükselen Akrep;

Şubat ayına geri vitesle giriyoruz, Merkür Retrosu seni evin, yuvan, yaşam alanınla ilgili bir testten geçirecek gibi görünüyor. Evinde özellikle elektronik eşyalarınla ilgili bozulmalar, bir ara düzeldi nasılsa diye tamirciye göstermediğin bazı aletlerin “merhabalar” diye hayatına tekrar girip kendilerini hatırlatabilir. Ya da daha önceden evini değiştirmek gibi bir düşüncen vardıysa bu retroda buna sebep olacak bazı gündemler gelişebilir. Ailenle ilgili geçmiş bazı konular, hatta belki sorunlar da yeniden gündeme gelip çözmen için ortaya çıkabilir, ama tatlıya da bağlanır. Zira Şubat ayıyla birlikte buradan bir Venüs de geçecek, evindeki bu sorunlar bile sana tatlı gelecek, evinin yuvanın huzurunu korumak için çalışacak, çok da keyifli zaman geçireceksin. Bu süreç en çok seni evde mutlu edecek gibi. 

Aynı zamanda kariyerinle ilgili geçmişten gelen bazı konular tekrar gün yüzüne çıkabilir, otorite figürü ya da patronlarınla iletişiminde sıkıntılar yaşayabilirsin, meramını bir türlü anlatamadığını hissedebilirsin, bazı şeyleri de “ben anlamıyorum herhalde” diye düşünüp kendi kendini kurabilirsin. Mailleşmelere, yazışmalara, önemli konuşmalara ekstra özen istiyor bu Retro senden sevgili Akrep. Öte yandan, çok önceden yapmış olduğun bir başvuru varsa tekrar gündemine gelebilir, Retro bitene kadar mümkünse oyala, sonra yürürsün oradan :)

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu, kaçırma. 

11 Şubat tarihinde ise yine Kova burcunda yani ev yuva hanende bir Yeni Ay gerçekleşecek, Ocak ayının sonlarından bu yana gündeminde olan, netlik bekleyen konular bu yeni ay ile filizlenebilir. Yine aynı günler yani 11 Şubat civarı birkaç gün sürecek olan bir Jüpiter Venüs kavuşumu var ki çok tatlı, çok keyifli. Hem yaşam alanında bir yenilik, bir sürpriz –tam da içine sinecek olanından- hem de kariyerinde seni mutlu edecek bir fırsat, bir şans doğurabilir bu güzel etki.  Ancak yeni başlayacak olan her şey için (iş olur, ev değiştirme, taşınma olur) retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. Yani gündemine al, bir süre hatta beklet :) 

Evet şimdi alarm zamanı, çok güzel gidiyordu, biraz moral bozalım :p 17 Şubat tarihinde Uranüs ve Satürn arasında sürtüşmeli bir kare açı var, etkisini yoğun hissedeceğin kesin. Yükselen derecen ilk 10 içindeyse veya Ekim doğumlu bir Akrep’sen şiddeti enginlere sığmayabilir. Hem evin hem ilişkilerin hem kariyerin sınavdan geçecek. Kendini kısıtlanmış, kapana kısılmış, sıkışmış hatta boğuluyor gibi hissedebilirsin, bu bir dönüşümün ayak sesi sevgili Akrep. Sen zaten küllerinden doğan Anka Kuşu’sun, öldü zannederler ama Akrep Kral geri döner, seni bunlar yıkar mı? Asla. Bu sert ve titreşimli etkiyle 21 Aralık’tan bu yana seni sıkıştırdığını, yorduğunu hissettiğin ne varsa o zincirlerden kurtulacaksın. Bir çıkış kapısı, değişmesi, dönüşmesi gereken her ne ise ortaya apaçık çıkacak. Sadece öfkeni kontrol etmelisin, sonrası seni de yakmasın. Akrep soğuk savaşı sever, plan proje de senin işin neticede, bir elinde benzin bir elinde kibrit istiyorsan tut ama yakma :) Bir otur, sakince bir plan yap. Kim senin kadar iyi derinleri, asıl gizemi görebilir? Kendine ve gücüne güven, sonu ferah ve çok aydınlık.

Zaten hemen akabinde, 18 Şubat’ta Güneş’i Balık burcunda ağırlamaya başlıyoruz, gözümüz biraz kayıyor aşka meşke :) Aşk hanemiz hareketleniyor, romantizm, tatlı flörtler kapıya geliyor, hele ay sonuna doğru daha da coşacak buralar, spoiler vermeyeyim, birazdan bahsedeceğim, olay büyük :) Sadece 20 Şubat tarihine yine dikkat, Merkür S pozisyon dediğimiz en tehlikeli konumda, her şeyi durduruyor. İletişimde aksaklık, elektroniklerde abuk subuk arızalar bugün yine çıkabilir, 1 2 güne sakinleşecek, Retro da bitecek zaten. 

23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde (10.25 gibi) yapıştır gitsin, hiç durma! 

Hemen arkasından 25 Şubat’ta Venüs de çok sevdiği yüceldiği Balık burcuna geçecek, şimdi işte ammman sabahlar olmasın! Aşk hanesi alev alev, Venüs zaten Balık seviyor, sen de su grubusun, romantizm doruklarda! Geliyor gelmekte olan aşk diyorum, Allah mesut etsin Akrep’ciğim, çok hak ediyorsun. Bu etki sana aynı zamanda müthiş bir yaratıcılık, ilham da verecektir. Konuştur sanatını derim. 

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz. Aşk hanende filizlenecek yeni olaylar varsa bunlarla ilgili netlik kazanabilirsin, arkadaşlarınla ilgili beklediğin haberler varsa onlar da yolda. Sana iyi gelecek bir dolunay bu.

Evet sevgili Akrep ve bilhassa Yükselen Akrep, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Yay, bu ay sana “yolunu çizdirmeye geliyor!”

Hoş geldin Yay ve Yükselen Yay;

Şubat ayına geri vites başlıyoruz, malum Merkür Retroya girdi, kardeşlerin ya da çok yakın çevrenle iletişimin sınavda sevgili Yay. Bazı yanlış anlamalar, garip garip haberler, tuhaf dedikodular kulağına gelebilir, gerçekliğini sorgulamadan hemen bir kanıya varma derim, Retro bu, yalan yanlış haberler de uçurabilir kulağına. Öte yandan Merkür sana bu seyrinde yazma, çizme gibi konularda destek sağlayabilir, zihnin bir başka çalışabilir. Aklına gelen bazı öyküler, denemeler, ne bileyim şiirler aklında kalmasın, Retro bitiminde onları yayınlayabileceğin -özellikle- dijital platformlar bulabilirsin.  Venüs de Şubat ayının başında Kova burcunda seyre duracak, kardeşin, kuzenlerin, ne bileyim konu komşu seni birileriyle tanıştırabilir, bir alıcı gözle bakabilirsin ama ilişki kararı vereceksen Retro bitimini bekle derim :)

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu. Hele hele aşkla ilgili bir dileğin varsa hiç durma, yapıştır!

11 Şubat tarihinde ise yine Kova’da yani iletişim evinde bir Yeni Ay da gerçekleşecek, 28 Ocak’tan bu yana gündeminde olan bazı konular varsa bu yeni ay ile filizlenebilir, belki bir kitap yazmaya başlayabilirsin, belki bir sosyal medya projesi için ilk adımları atabilirsin, kaleminle insanları etkileyebileceğin bir fikir aklına gelebilir. Yine aynı tarihte gerçekleşecek bir Jüpiter Venüs kavuşumu var ki yine çok şanslı bir etki. Ummadığın bir eğitim fırsatı karşına çıkabilir, sonrasında bunu meslek haline de dönüştürebilirsin. İletişimin güçlenebilir ve insanları konuşarak daha fazla etkileyebilirsin, akademik ya da uluslararası bir kariyer düşüncen varsa yine şans senden yana. Planlamalarını yap bunda sorun yok ancak yeni başlayacak olan her şey için retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. 

Dikkat edilecek bir tarihimiz var, 17 Şubat. Uranüs ve Satürn arasında sürtüşmeli bir kare açı var, bu işte biraz canını sıkabilir. İşyerin, çalışma ortamın, birlikte çalıştığın iş yaptığın insanlarla ilgili kendini kısıtlanmış, sınırlanmış hissedebileceğin etkilerin olması mümkün. Yaptığın işten sıkılma ve özgürleşme isteği de doğurabilir bu, bir değişim, farklı bir kanal, daha özgür bir çalışma biçimi arzusu duyuyor olabilirsin. Fakat bir yandan da konfor alanından çıkmak gözünü korkutabilir, yani kendini hem içeriden hem dışarıdan baskı altında hissetmen mümkün. Eğer değişimden korkmuyorum diyorsan planını projeni yap, karşına çıkacak fırsatları değerlendir, gözlemle. Her sıkışma halinin gösterdiği bir çıkış kapısı muhakkak vardır, biraz geriden izle ve bak bakalım neymiş o.

18 Şubat’tan itibaren Güneş Balık burcuna geçiyor, kendini biraz enerjisi düşmüş, gergin hissetmen mümkün bu süreçte. Enerjinin büyük bir kısmını evine, ailene, yaşam alanına harcamak zorunda kalabilirsin, bu da seni biraz yorgun ve gergin hissettirebilir. Bu geçiş sürecinde kariyerinle ilgili de bazı sorgulamalara girmen mümkün, her iki durumda da durup bir kendini dinlemen sana doğru yolu gösterecektir. Olaylara bencil ve egoist bir tavırla mı yaklaşıyorsun yoksa gerçekten sorunları uzun vadede çözmek niyetinde misin bunu bir incele bakalım. Neyse ki çok da zorlamadan peşinden Venüs gelecek, seni biraz yumuşatacak :) 

20 Şubat’ta Merkür düzelebilmek için durmaya başlıyor, aslında retronun en tehlikeli günlerinden biri, S pozisyon dediğimiz Merkür’ün “durduğu” günler Retro günlerinden daha sert etkiler verir, yine kardeşler ve yakın çevreyle iletişime dikkat, yazışmalara da biraz özen göster, iki kere oku, iki kere düşün. 

23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde (10.25 gibi) yapıştır gitsin.

Hemen arkasından 25 Şubat’ta Venüs de çok sevdiği yüceldiği Balık burcuna geçecek, enerjini yükseltecek, havaya romantizm, keyif, eğlence tozları serpiştirecek. Daha sevecen, tatlı dilli, hoşsohbet bir sürece gireceksin. Bu etki para da harcattırabilir, mali durumlara dikkat etmekte fayda var, sonra “ne ara bu kadar açıldım ben yaaa” deme :) Neyse ki Mars ve Pluto peşinden yetişiyor, iş güç ve para evlerine güzel bir etki sağlıyor. Bu aralar her zamankinden fazla çalışıyorum diye söyleniyor olabilirsin, karşılığı güzel güzel gelecek merak etme, cüzdanın dolacak :) Eee emeksiz yemek yok.

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz. Kariyerinle ilgili gündemini fazlasıyla meşgul eden konular netlik kazanacak bu dolunayla sevgili Yay. Bir şeyler tamamlanacak, bitmesi gereken bitecek ve belki de yeni bir yol açılacak artık önüne. 

Evet sevgili Yay ve bilhassa Yükselen Yay, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Daha çok para kazanacaksın Oğlak!

Hoş geldin Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Şubat ayına Merkür Retrosu ile giriyoruz, bu Retro senin para pul evini biraz zorlayacak ancak yine de uzun zamandır seni zorlayan etkilerden 21 Aralık itibariyle kurtulduğun için bu Retro sana koymaz, zira biliyorum 2019 ve özellikle 2020 üzerinden seni eze eze geçti :) Şubat ayında odağın artık para, gelir kazanma yöntemlerinde bazı kafa karışıklıkları, alacak verecek davalarında gecikmeler, banka hesaplarında bazı sorunlar yaşayabilirsin. Fakat bu süreçte yine para pul hanene Şubat ayı itibariyle gelecek olan Venüs seni oldukça rahatlatacak, freelance işler, beklenmedik gelirler elde edebilirsin. Hatta para kazanma yöntemin değişebilir, önüne çok farklı fırsatlar çıkabilir, özellikle dijital platformlar, sosyal medya gibi alanlardan kısmetlerin gelebilir, şahane! Belki lüks harcamalara kayma ihtiyacı duyabilirsin, yalnızca buna dikkat et, çok açılma, hatta mümkünse kazandıklarını biriktir. Daha sonra o birikimleri çok daha verimli biçimde kullanabileceksin. 

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu. Hele hele para ile ilgili bir dileğin varsa hiç durma, yapıştır!

11 Şubat tarihinde ise yine Kova’da bir Yeni Ay gerçekleşecek, Aralık sonundan ve hatta 28 Ocak’tan bu yana gündemindeki konular bu yeni ay ile filizlenebilir, bu sana yeni bir para kazanma kapısı olarak açılabilir, zaten aynı tarihlerde yine bu para evinde harika bir Jüpiter Venüs kavuşumu olacak, parayı artıracak yöntemler, yeni kazanç kapıları, bolluk bereket gündemine düşecek gibi, şahane! 25 Ocak öncesinden gündeminde olan bir gelişme ise sorun yok ancak bu süreçte yeni başlayacak olan her şey için retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. 

Şimdi dikkat etmemiz gereken bir tarihimiz var, 17 Şubat. Bu tarihte Uranüs ve Satürn arasında dalgalı bir açı olacak, kendini daha özgür hissetmek için hali hazırda var olan düzenini bozma eğilimine girebilirsin, risk almak isteyebilir, bu sebepten ötürü de maddi kayıplara uğrayabilirsin. Kendini daha özgür ve cesur hissedip adımlar atmadan, ani kararlar vermeden önce bir kez daha düşün, ölç tart. Zaten bir Oğlak olarak plan, strateji senin yapında var fakat öte yandan öncülük de var, dürtüsel eylemlere kapılıp da güvenli alanlarını “altı boş olabilecek” durumlar için riske atma. Fakat burada daha öncesinden beri planladığın, yavaş yavaş bir yola girdiğin, yani fitilini çok daha önceden yaktığın bir girişimin, oluşumun ya da fikrin varsa, ani değil planlı bir eylem içerisindeysen şayet bu etki senin için olumlu da olabilir. Dikkat etmen gereken tek şey doğru bir strateji ile ilerlemek, aniden atılıp gitmemek yani. 

18 Şubat’tan itibaren Güneş Balık burcuna geçiyor, şayet kardeşin varsa onlarla daha fazla ilgilenmen gerekebilir, onların bir gündemi söz konusu olabilir. Ayrıca yeni bir eğitime başlaman, belki aldığın eğitim sonucunda bir meslek edinmen, yakın çevrenle daha fazla iletişime geçmen gibi durumlar da söz konusu. Yine kardeşlerin ya da çok yakın çevren vasıtasıyla birileri ile tanışabilirsin zira 25 Şubat gibi buralardan Venüs de geçecek :) İletişimini güzelleştirecek, insanları daha çok etkileyeceksin, konuşmaların, yazıların, hitabetin büyüleyici olacak. Kısa seyahatler de gündeminde olabilir, bakarsın bu seyahatlerden birinde yan koltuğa tam gönlüne göre biri oturmuş, biraz tatlı sohbetle işler büyüyebilir ;)

20 Şubat’ta Merkür düzelebilmek için durmaya başlıyor, aslında retronun en tehlikeli günlerinden biri, S pozisyon dediğimiz Merkür’ün “durduğu” günler Retro günlerinden daha sert etkiler verir, para konularında bahsettiğim olasılıklara biraz fazla dikkat. 23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde (10.25 gibi) yapıştır gitsin. Hele hele ciddi ilişki, evlilik gibi bir dileğin varsa hiç durma!

Yine 25 Şubat’ta Mars ve hali hazırda ağırladığın Pluto arasında sana çok fayda sağlayacak olumlu bir açı var. Özellikle de 10 – 21 Ocak tarihleri arasında doğmuş bir Oğlak burcuysan ya da yükselen derecen 20 – 29 arasıysa sana güçlü, libidolu, tutkulu bir aşk getirebilir :) Kendini her zamankinden daha güçlü, enerjik, coşkulu hissedebilirsin. Kariyer anlamında da destekleyici bir etki, belki çok çalıştırır ama güzel paralar da getirir. 

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz. Bu Dolunay’la özellikle uluslararası ya da yabancı kaynaklı bir iş yapıyorsan veya akademik kariyer peşindeysen çok olumlu bir durum yaşayabilirsin. Üniversite öğrencisi bir Oğlak’san yazdığın bir tez, ödev ya da sınavlar senin için çok rahat geçebilir hatta hiç beklemediğin bir kapı da açabilir. 

Evet sevgili Oğlak ve bilhassa Yükselen Oğlak, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Kendine yeni bir sen lazım Kova!

Hoş geldin Kova ve Yükselen Kova;

Herkes seni konuşuyor sevgili Kova, 21 Aralık’tan bu yana senden beklentimiz çok :) Ağır topları burcunda ağırlamaya başladın, zaten Şubat senin dönemin, şimdi üstüne bir de Merkür Retrosu’na ev sahipliği yapıyorsun. Eh, biraz da kendinle uğraşmanın zamanı gelmişti değil mi :) Merkür senin burcunda geriliyor, haliyle iyisiyle kötüsüyle en çok etkisi sana. Kendini dışarıya gösterme biçimin, derdini meramını anlatman, benliğin, düşüncelerin, “ben kimim” sorgulamaların hep sınavda bu ay. Fakat güzel olan Merkür Retro da yapsa seni çok sever, çünkü aklın ve zihnin gezegenidir, sen de aklın burcusun. Bu dönemde hakkında daha önceden konuşulanlar varsa bir bir duyacaksın, gizli düşmanların açığa dönecek, çok konuşacaksın, çok da laf duyacaksın. İkili ilişkilerin ön planda, tüm konuşmalar mercek altında. Aklından zihni sinir fikirler projeler geçebilir, bunu ortaya atmadan önce yapılabilirliğine bir bak :) Zira Merkür Kova’da bir de retroysa zihinden geçen fikirlerin ucu bucağı olmaz, aklının iplerini salarsın gider. Sen bu çılgın fikirleri bir yerlere not et, Retro bitiminde işe yarar olanları ayır, gerçekleştir. 

Öte yandan Şubat ayının başından itibaren Venüs’ü de yine konuk edeceksin, bu da sana müthiş bir alım, çekicilik, karizma getirecek, adeta cazibe merkezi olacaksın! Damdan düşen bir aşk, ciddiye binecek bir ilişki sinyali, maddi kazanç, keyif, eğlence, lüks ne ararsan var, çok şahane! 

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu. Kendinle ilgili ne kadar dileğin varsa hiç durma, yapıştır!

11 Şubat tarihinde ise yine burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek, dedik ya bu ay senin ayın! Bahsettiğimiz ilişki mevzuları, kendinle ilgili planladığın bir yenilik, yeni bir sen olmak için olması gereken bir olay, 21 Aralık’tan bu yana gündemindeki konular her ne ise bu yeni ay ile filizlenebilir. Yine aynı günlerde yani 11 Şubat civarında burcunda gerçekleşecek bir Jüpiter Venüs kavuşumu var ki of! Sevgili Kova, bu ay seni kimse tutamaz. Bu müthiş bir ilişkiye de, bir kariyer fırsatına da, paraya da bir sürü şeye işaret ediyor, çok şanslı bir etki. Sadece dikkat etmen gereken, bu Jüpiter etkisi kendine güvenini fazlaca artırıp seni biraz şişkin bir hale getirebilir :) Sen hümanist insansın, insanlara tepeden bakmayı sevmezsin, bu kibre ve egoya da düşme olur mu? Yeni bir başlangıç yapmanın peşindeysen ilk nüveleri bu dönemde alacaksın. Sadece yeni, sıfırdan başlayacak olan her şey için retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. 

Bu ana kadar her şey çok güzel gidiyor değil mi? Yeterince iyiyse biraz da moral bozalım :p Şaka bir yana, 17 Şubat tarihinde Uranüs ve Satürn arasında sürtüşmeli bir kare açı var, bu işte seni zorlayabilir. Zaten içinde varoluşundan gelen “özgür ve bağımsız olma” dürtüsü bu dönemde iyice ayyuka çıkabilir, fakat gerek ailenden, gerek otorite figürlerinden, üstlerinden, gerekse ilişkin (varsa evliliğin) yüzünden kendini fazlaca sıkışmış, engellenmiş ve patlayacak gibi hissedebilirsin, ne var ne yok yakasın gelebilir. Bu sert açıya dikkat et, bir anlık öfkeyle elinde avucundakinden olma. Öte yandan da kendini çok da fazla seni baskılayan konulara boyun eğmek zorunda hissedip sesini çıkarmamazlık da etme. Hakkını koru, kendini savun, derdini anlat elbette, sadece öfkeyle kalkıp zararla oturma. Sen aklın, mantığın, sağduyunun burcusun, soğukkanlılıkla kendini anlatıp istediğin özgür alanı kendine yaratabilirsin, sadece bir süre beklemede kal. Etkisi geçtikten sonra her şey daha güzel olacak.

18 Şubat’tan itibaren Güneş Balık burcuna geçiyor, yani senin için gündem biraz paraya ve sahip olduğun kaynaklara doğru kayıyor. Para kazanma biçimini değiştirme arzusu duyabilirsin, farklı kaynaklar kovalayabilirsin, gelirini artırmanın yollarını arayabilirsin, fırsatlar da çıkacak. Zira 25 Şubat’tan itibaren Venüs de çok sevdiği ve yüceldiği Balık burcuna geçecek, sana para ve maddi kaynaklar konusunda fırsatlar, şanslar getirebilir. Sadece lüks harcamalara çok kaymamaya çalış bu ara, piyasalar karışık malum :) Kazan, kenara koy, daha sonra kullanacağız paraları, güzel zamanlarımız gelecek. 

20 Şubat’ta Merkür düzelebilmek için durmaya başlıyor, aslında retronun en tehlikeli günlerinden biri, S pozisyon dediğimiz Merkür’ün “durduğu” günler Retro günlerinden daha sert etkiler verir, senin için de zor bir gün, iletişimine ekstra dikkat et. 23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde (10.25 gibi) yapıştır gitsin. 

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz. Özellikle para mevzularını gündemine taşıyan konular artık netlik kazanıyor, para kazanma biçiminin şekli şemali de oturuyor. Ayrıca belki yatırım, kredi, miras, nafaka gibi konularda bir kriz, sürünceme var ise onlar da netleşecek. 

Evet sevgili Kova ve bilhassa Yükselen Kova, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız!  

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

Balık, “ruhunun iyileşmeye ihtiyacı var…”

Hoş geldin Balık ve Yükselen Balık;

Bu aya Merkür’ün Kova burcundaki retrosuyla geri vites başlıyoruz. Bu süreçte senin için bilinçaltın, rüyaların, korkuların, gizlediklerin sınavdan geçecek. Kendini daha içine dönmüş, daha derin ve sezgisel hissedebilirsin. Bilinçaltına attığın ve yüzeye çıkmasını istemediğin korkuların ya gündelik hayatında ya da rüyalarında sık sık açığa çıkacak ve onları şifalandırman için senden yardım isteyecek. Aynı zamanda bu süreçte arkandan konuşulanlar, senden gizlenen sırlar, içten içe sana düşmanlık besleyenler de kendilerini açık edecek. Öte yandan Şubat ayının başıyla birlikte ayın 25’ine kadar Venüs de Kova burcuna geçiyor, senin için ilhamların bol bol aktığı, kendini çok daha kolay şifalandırabileceğin bir süreç, olabildiğince inzivada kal, kendini sev ve şefkat göster. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığına da ekstra özen göster.

Buralardan geçen Venüs için özellikle Yükselen Balık isen bir uyarı da geçmem gerek :) Seni gizli saklı, yasaklı aşklara çekebilir bu süreç. Kendini iyileştirmek isterken daha büyük sorunlara yol açmasın, daha sonrasında pişman olacağın duygulara yenilme, zaten Retro süreçteyiz, bu dönemde başlayan ya da çekildiğin duygular Retro bitiminde zaten bitecek. Ayrıca senin için ay sonuna doğru güzel haberlerim var, sen bu süreçte şimdilik sakin kal.

Şimdi sihirli bir tarih verelim, 8 Şubat’ta Retro hali devam eden Merkür, Güneş’le kavuşacak. Bu tabiri belki de duymuşsundur, magazinsel dili “Merkür Güneş’in kalbinde” dediğimiz kıymetli anlardan biri. Dualar, meditasyonlar, dilekler için tatlı zamanlar diyebiliriz. Öğleden sonra 16.40 gibi etkisi başlayacak, 2 3 saat civarında da sürer, kaydet bunu, kaçırma. 

11 Şubat tarihinde ise yine Kova burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek, 21 Aralık’tan bu yana, özellikle de Ocak ayının sonlarında bilinçaltını meşgul eden, zihnini kurcalayan konularla ilgili bir yenilenme, bir aydınlanma yaşayabilirsin. Aynı zamanda bir rahatsızlığın varsa onunla ilgili de bir tedavi ya da iyileşme sürecine girebilirsin. Günlük rutinlerin, çalışma ortamınla ilgili yeni gelişmeler, bir yenilik de söz konusu. Ancak yeni başlayacak olan her şey için (iş olur, ev değiştirme, taşınma olur) retronun bitimini bekle, 23 Şubat sonrasında enerjiler daha rahat. Yani gündemine al, bir süre hatta beklet :) Yine aynı günler yani 11 Şubat civarı birkaç gün sürecek olan bir Jüpiter Venüs kavuşumu var ki seni özellikle ruhsal anlamda çok besleyecek, çok iyi gelecek, adeta ilahi bir güç tarafından korunduğunu hissedeceksin. Bu süreçleri de yine meditasyon, dilek, şifa gibi kendine iyi gelecek çalışmalara ayır, zaten sen spiritüel konuları çok seversin, üstelik her burçtan daha fazla da yatkın ve yeteneklisin, mutlaka değerlendir. 

Uyarıda bulunmam gereken bir tarih var sevgili Balık, 17 Şubat. Uranüs ve Satürn arasındaki gerilimli ve etkisi biraz uzun sürecek bu sert açı, senin özellikle iletişiminde sıkıntılara, aniliklere, sert ve şok edecek cümleler duymana ve sarf etmene yol açabilir, bunun temel sebebi uzun zamandır içinde ve bilinçaltında hissettiğin özgür olamama, kendini kısıtlama hissi. Kendi kendini manen sıkıştırıp yorduğun, kısıtladığın bu süreç artık senin zihnini de bilinçaltını da yoruyor, çevren de bu yaşadığın sıkışmışlık hissinden nasibini alıyor :) Özellikle kardeşlerin ya da çok yakın çevrende gelişecek ani ve seni de sıkıntıya sokacak gündemlerin oluşabilir, bunlara dikkat et. Sen her türlü duruma adapte olabilecek bir ruhsun, ani gelişen gündemlere de hızlıca adapte olabileceğine eminim, yalnızca kendini yıpratma. İçindeki isyanı bastır, ruhuna dön ve asıl sorunun kaynağını çöz, özgürlük yine oradan gelecek.

Zaten hemen akabinde, 18 Şubat’ta Güneş’i Balık burcunda ağırlamaya başlıyoruz, şimdiden doğum gününü kutlarım sevgili Balık! Seni sıkıştıran enerjiler artık biraz daha rahatlıyor, kendini çok daha iyi hissetmeye ve rahatça ortaya koymaya başlıyorsun, inziva yerini görünür olmaya bırakıyor. Yapmak istediklerin için planlar yapmak, adımlar atmak, kendini göstermek için harika zamanlar, sadece 20 Şubat tarihine dikkat. Merkür S pozisyon dediğimiz en tehlikeli konumda, her şeyi durduruyor. Bilinçaltın yine bu bir iki gün seni zorlayabilir, kendini ifade etmen zorlaşabilir. Geçici bir durum bu.

23 Şubat ise çok özel, Ay Yengeç burcunda çok kıymetli Sirius yıldızıyla kavuşacak, maneviyatımız yüksek, bilinçaltımızdan gelen mesajlar açık ve aleni olacak, dilekleri, duaları, temiz niyetleri sabah saatlerinde (10.25 gibi) yapıştır gitsin, hele hele aşk meşk konularında isteklerin varsa hiç durma! Zaten hemen arkasından 25 Şubat’ta Venüs de çok sevdiği yüceldiği Balık burcuna geçecek, aşk hayatın aniden hareketlenecek sevgili Balık :) Kendini flörtlerin, aşkların, kaçamakların içinde bulabilirsin. Kendine güvenin yerine gelecek, çok daha dikkat çekici, alımlı olacaksın, çevren de bu alımına çalımına karşı koyamayacak :) Kendini daha sosyal, daha güzel ifade edebilen, enerjik, güçlü hissedeceksin. 

Ve ayı 27 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek bir Dolunay ile kapatıyoruz. Seni yakından ilgilendiren bu dolunayla gündemin ikili ilişkilerin olacak, sürüncemede kalan konular netlik kazanacak, belki flörtlerinin adı “gerçek bir ilişki” ye dönecek. Sadece kendini biraz gergin ve çalkalanmış bir duygu durumunda hissedebilirsin :) Bunun dışında enerjiler güzel.

Evet sevgili Balık ve bilhassa Yükselen Balık, Şubat ayı gördüğün gibi dolu dolu, neredeyse boş geçen bir günü yok :) Umarım yeni ve güzel başlangıçlarla dolu harika bir ay olur, Mart ayında da gündemimiz bol, çok konuşacağız! Tekrar mutlu seneler 💙

Ben bu kadar özel günü aklımda nasıl tutarım diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, etkisi büyük günleri orada da konuşacağız ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
243
134
39
22
13
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İçim Kahraman

Ailemizin astrologu, yaydaşım Gökçe nerdeki 🙄

Duygusal Panda

Bütün gün evdeyim aşk nerden bulsun beni:D

arslanoglu

Gel ey aşk !