Görüş Bildir
Haberler
Diego'dan Mutlusu Yok

Diego'dan Mutlusu Yok

Fatih
14.11.2014 - 19:49

Diego'dan Mutlusu Yok

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Diego Ribas, ülkesinin ünlü spor sitelerinden Lance'e verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Kariyerini İstanbul'da sürdürmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Diego, ' İstanbul'un daha önce yaşadığım şehirlerden biraz daha farklı bir yapısı var. Adaptasyon sürecini diğer takımlardakinden biraz farklı yaşıyorum. Buradaki felsefeye alışmamda kulüp ve takım arkadaşlarım bana fazlasıyla yardımcı oluyor. Burada oldukça mutluyum. Şuan lideriz ve ilerleyen zamanlarda da güzel günlerimiz devam eder' İfadelerini kullandı.

Avrupa'da futbol oynayan bir çok Brezilyalı'nın son dönemlerinde ülkesine döndüğünün hatırlatılması üzerine Brezilya'ya dönmeyi düşünmediğini söyleyen Diego ' Avrupa'ya ilk defa giderken geri dönmekte oldukça kararlıydım. Ancak Avrupa'da oynamaya başladıktan sonra bu fikrim değişti. Bu yönde tercih yapan oyuncuların kararlarına saygı duyuyorum. Avrupa seviyesinde futbol oynamak çok zor. Bu yüzden bir yaştan sonra dönenler oluyor, bunu anlayabiliyorum. Ben bu seviyede oynamayı tercih ediyorum. Umarım bu devam eder' diye konuştu

Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatan Diego 'Burada kendimi mutlu hissediyorum. 3 yıllık kontratımı tamamlamak istiyorum. Bunun parayla hiçbir ilgisi yok. Keyif alarak oynuyorum. Bir gün dönüp dönmeyeceğimin garantisini veremem. Bunu zaman gösterecek.' dedi.

Galatasaray - Fenerbahçe rekabetine de değinen Diego Rİbas ' Portekiz'de Porto'da forma giyerken Porto - Benfica rekabetine tanıklık etmiştim. Antrenmana kırmızı bir giysi ile gidemezdim. Büyük tepkiler olurdu. Keza Brezilya'da Santos-Corinthians, İtalya'da Juventus-Inter, İspanya'da Atletico-Real Madrid derbilerine şahit oldum. Ancak Türkiye'deki durum çok farklı. Buradaki taraftarlar için bu karşılaşmalar hayati önem taşıyor. Benim için de ilginç bir tecrübe oluyor.' İfadelerini kullandı.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/diegoda...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0