Görüş Bildir
Haberler
Dev Maçta Gülen PSG

Dev Maçta Gülen PSG

Fatih
30.09.2014 - 23:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dev Maçta Gülen PSG

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin dev maçında gülen taraf Paris Saint Germain oldu. Fransız ekibi, evinde ağırladığı Barcelona’yı 3-2 mağlup etmesini bildi. PSG, Ibrahimovic’in yokluğunda David Luiz, Verratti ve Matuidi ile zafere kanatlanırken, Messi ve Neymar’ın sayıları Barça’ya yeterli olmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Avrupa'nın iki dev kulübü Paris Saint Germain ile Barcelona kozlarını paylaştı. Fransa'daki Parc des Princes'te müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan ev sahibi PSG galibiyetle ayrıldı. Takımın en önemli kozu Ibrahimovic'ten yoksun olarak maça çıkan Fransız ekibi, Barcelona'yı 3-2 devirmeyi başardı.

Maçtaki gol perdesini 10. dakikada David Luiz ile PSG açtı. Brezilyalı savunmacının bu golünden 2 dakika sonra 12'de Arjantinli süper star Lionel Messi, Barcelona'ya beraberliği. 27. dakikada sahneye çıkan Marco Verratti Fransızları bir kez daha öne geçirdi ve skoru 2-1'e taşıdı.

F Grubu'ndaki ilk 3 puanını almak için mücadelesini sürdüren PSG, 54'te Blaise Matuidi ile farkı 2'ye çıkardı. Barça, Matuidi'nin golünden yine 2 dakika sonra 56'da Neymar ile ağları havalandırsa da mağlubiyetten kurtulamadı.

Paris Saint Germain, İspanyol rakibini 3-2 yenerek gruptaki ilk galibiyetini aldı ve 4 puanla zirveye oturdu. Barcelona 3 puanla 2. sırada yer aldı.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Sampiyonlar...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0