Görüş Bildir
Haberler
Destan 4. Bölüm Fragmanı: Destan 3. Bölüm Tek Parça Full İzle…

Destan 4. Bölüm Fragmanı: Destan 3. Bölüm Tek Parça Full İzle…

ATV’nin iddialı dizilerinden Destan, dün akşam yeni bölümüyle yine ses getirdi. Gökler’in elinde tutsak düşen Aykız, Çolpan Han’ın onunun için fidye ödemesini bekliyordu ancak Gök’ün onun için kurduğu ayrı planlar vardı. Destan son bölümüyle takipçilerini ekrana kilitlerken, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için de son bölüm tek parça izleme linki paylaşıldı. Ayrıca Destan 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Destan yeni bölüm fragmanı ve Destan son bölüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar gibi isimlerin yer aldığı Destan, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Dizinin sıkı takipçileri, ‘Destan 4. bölüm fragmanı’ yayınlandı mı sorusuna cevap arıyor. İşte Destan ile ilgili tüm merak edilenler…

Destan Son Bölüm Yaşananlar

Destan Son Bölüm Yaşananlar

Destan'ın üçüncü bölümünde, Göklerin eline tutsak düşen Akkız, Çolpan Han'ın Gök Saray'ın belirlediği fidyeyi ödeyip onu kurtarmasını bekler. Oysa Gök'ün kurduğu bir tuzak yüzünden Çolpan Han'ın ve Dağlı tutsakların hayatı tehlikededir. 

Onu vuran okçunun sarayında tutsak olduğunu bilmeyen Alpagu Han uyanır ama uyandığını herkesten gizler. O ölürken Kardeşi Balamir ve oğulları Kaya ile Temur devlet derdine düşmesi Alpagu Han'ı rahatsız etmiştir. 

Dağ Hanı Çolpan Han'ın ve Gök Kağanı Alpagu Han'ın verdiği kararlar, Akkız ile Batuga'nın yazgılarına çözülmez bir düğüm atar. Hanların bilediği kılıçlar, bu sefer de iki kahramanımızın yüreklerini mi kanatmıştır?

Destan 3. Bölüm Tek Parça Full İZLE

Destan 4. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın