Görüş Bildir
Haberler
Depremde Hayatını Kaybeden Milli Basketbolcu Nilay Aydoğan Kimdir?

Depremde Hayatını Kaybeden Milli Basketbolcu Nilay Aydoğan Kimdir?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilimizi etkiledi ve büyük yıkımlar yaşandı. Depremler sonucunda 20 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin 7.gününde bir yandan arama kurtarma çalışmaları devam ederken bir yandan da vefat eden vatandaşlarımızın sayısı artıyor. Üzücü bir haber de milli basketbolcumuz Nilay Aydoğan'den geldi. Peki Nilay Aydoğan kimdir?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Nilay Aydoğan Kimdir?

Nilay Aydoğan Kimdir?

Nilay Aydoğan'ın Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sırasında Malatya'da enkaz altında kaldığı öğrenilmişti. Nilay Aydoğan'ın babaannesi ziyaret için Malatya'ya gittiği biliniyordu. Yapılan arama kurtarma çalışmalarına rağmen Nilay Aydoğan kurtarılamadı. Nilay Aydoğan ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Çankaya Üniversitesi'nin milli oyuncusuydu.

Nilay Aydoğan'ın Yaşamı

Nilay Aydoğan'ın Yaşamı

Nilay Aydoğan 6 Mayıs 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. Son olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü’nde forma giymekteydi. Daha önce Gençlik ve Spor, İzmit Belediye, MBB GSK, Samsun Basketbol İhtisas, Yalova VİP Gençlik gibi basketbol takımlarında oynamıştı.

Türkiye Basketbol Federasyonu acılı haberin ardından taziye mesajı yayınladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu acılı haberin ardından taziye mesajı yayınladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu daha önce yaptığı paylaşımda arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini duyurmuştu. Acılı haberin duyulmasının ardından Federasyon taziye mesajı yayınladı: 'ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Çankaya Üniversitesi'nin milli oyuncusu Nilay Aydoğan'ın Deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın