Görüş Bildir
Haberler
Deniz Zeyrek Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Mesleği Ne, Evli mi? Deniz Zeyrek'in Hayatı ve Kariyeri

Deniz Zeyrek Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Mesleği Ne, Evli mi? Deniz Zeyrek'in Hayatı ve Kariyeri

Sözcü Gazetesi yazarı ve gazetenin Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek'in hayatı merak konusu oldu. Yazdığı yazılarla sürekli gündemde olan gazeteci, katıldığı programlarla da adından söz ettiriyor. Vatandaşlar, 'Deniz Zeyrek kimdir, kaç yaşında eğitimi ne? Deniz Zeyrek evli mi, çocuğu var mı?' gibi soruları araştırmaya devam ediyor. Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'in hayatına dair merak edilen detayları sizler için derledik. Peki, Deniz Zeyrek kimdir? Deniz Zeyrek nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz Zeyrek Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

Deniz Zeyrek Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

Kars Susuz doğumlu olan başarılı gazeteci Deniz Zeyrek, 10 Ekim 1972 yılında dünyaya geldi. Aslen Gürcistan göçmeni Terekeme kökenli olan Zeyrek, lisans eğitimini Gazi ve ODTÜ Üniversitelerinde Kimya ve Biyoloji Bölümlerinde yapmıştır.

Deniz Zeyrek'in Kariyeri

Deniz Zeyrek'in Kariyeri

Deniz Zeyrek, 1994 yılında kültür-sanat muhabiri olarak Evrensel Gazetesinde çalışmaya başlayarak gazetecilik kariyerine ilk adımı atmıştır. Evrensel Gazetesinde iki yıl çalıştıktan sonra Radikal Gazetesine geçen Zeyrek, Ankara Haber Müdürlüğü, Ankara temsilciliği gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. 

Gazetecilik ödülüne layık görülen Zeyrek, 2003 yılında yaptığı bir haber ile Sedat Simavi Gazetecilik ödülüne sahip olmuştur. 

2013 yılında Radikal Gazetesinin kapatılması ardından Hürriyet Gazetesine geçerek, Hürriyet Gazetesi Ankara temsilciliği görevine başlamıştır.

2018 yılında ise Hürriyet Gazetesi’nde yer alan köşe yazarlığına ve CNNTÜRK ekranlarında yayınlanan 'Parametre' adlı programına son verilmiştir. Ardından Sözcü Gazetesine geçen Deniz Zeyrek, 2018'den bu yana Sözcü'de çalışmaya devam etmektedir.

Deniz Zeyrek Evli mi?

Deniz Zeyrek Evli mi?

Başarılı gazeteci Deniz Zeyrek, evli ve bir çocuk babasıdır.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın