Görüş Bildir
Haberler
Deniz Seki Tatil Sezonunu Açtı! Mayolu Pozları Olay Oldu!

Deniz Seki Tatil Sezonunu Açtı! Mayolu Pozları Olay Oldu!

dicle demir
19.05.2022 - 12:19

51 yaşındaki Deniz Seki, bu sene fazla kilolarından kurtularak geçmişi geride bıraktı. Kırmızı mayosuyla sosyal medyayı kasıp kavuran ünlü isim, tatil sezonunu açmış bulundu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Deniz Seki, 36 bedene kadar düşüp, adeta küllerinden yeniden doğdu! Dozu biraz fazla kaçırılmış photoshoplu fotoğraflarından dolayı sosyal medyada fazlasıyla eleştiri toplayan Deniz Seki, bu seferde yüzüne photoshop ve filtre uygulamayı es geçmemiş. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz Seki, bu sefer kırmızı mayosunun askılarını indirip poz verdi. Güneşin altına yatan ünlü isim 'Akşam güneşi kime vuruyordu?' diyerek takipçilerine seslendi. 51 yaşındaki Deniz Seki, sık sık bol photoshoplu ve filtreli sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Fazla kilolarından kurtulan Deniz Seki, paylaşımlarına seri bir şekilde devam ediyor. İşte o çok konuşulan mayolu pozları...

"Akşam güneşi kime vuruyordu?"

"Akşam güneşi kime vuruyordu?"

Adeta Güneş banyosu yapan Deniz Seki, mayosunun askılarını indirip sosyal medyayı kasıp kavurmasına yetti. 'Akşam güneşi kime vuruyordu?' notunu yazıp hayranlarına seslendi.

Photoshop'tan Vazgeçmiyor!

Photoshop'tan Vazgeçmiyor!

Bu fotoğraflara da photoshop yaptığı belli olan Deniz Seki filtrelerden ve shoplardan vazgeçmeyecek gibi.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde kırmızı saten geceliğiyle poz vererek 'Güzel bşr iş öncesi, Güneş depoluyorum.' açıklamasını yazmıştı.

Bu İçerik İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın