Görüş Bildir
Haberler
Demirtaş: "Yenilmedik, Kimse Umutsuz Olmasın"

Demirtaş: "Yenilmedik, Kimse Umutsuz Olmasın"

Emre Ordu
28.05.2023 - 22:26 Son Güncelleme: 28.05.2023 - 22:29

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Yenilmedik. Yenilmediğimiz için de sakın kimse umutsuz olmasın' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı. HDP'nin tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla seçim sonuçlarını yorumladı. 

Demirtaş, 'Devleti ele geçirmiş olan devasa bir operasyon gücüne karşı ilkeli, ahlaklı bir seçim çalışmasıyla bu oy oranına ulaşmak bile mucize sayılır' dedi.

'Aslında bir seçim değil, büyük bir operasyon yapıldı' diyen Demirtaş, 'Seçim süreci çok büyük eşitsizlikler, baskılar, inanılmaz yalanlar, iftiralar ve karalamalarla geçti. Bunlara rağmen halk değişimi kesinlikle onayladı ama tüm süreç manipüle edildi' ifadelerini kullandı. Demirtaş 'mücadele devam' mesajı verdi:

'Yenilmedik. Yenilmediğimiz için de sakın kimse umutsuz olmasın.Asla teslim olmak yok. Mücadeleye devam, devam, devam...'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
14
10
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nokta virgül

terörist pislik...Türkiye'nin gençliğinde ve geleceğinde yoksun. bi susmadınız aq,sabah akşam.

roxanne

hadi len hdpkk yüzünden gitti seçim... Atatürk diyen kovuldu sızdınız içine