Görüş Bildir
Haberler
Demirtaş: 'Oldu Olacak Pınarhisar Cezaevine de Koyun...'

Demirtaş: 'Oldu Olacak Pınarhisar Cezaevine de Koyun...'

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak kararı için 'Oldu olacak, Ekrem Bey'i Pınarhisar Cezaevine de koyun ki akıbeti aynı olsun' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak kararı verdi. İmamoğlu hakkındaki karara çok sayıda tepki geldi. Tepki gösterenlerden biri de HDP'nin tutuklu Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oldu. 

Demirtaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Halkın iradesine bu kaçıncı 'yargı' darbesi. Bütün hukuksuzluklar er geç halkın kararına çarpıp döner. Oldu olacak, Ekrem Bey'i Pınarhisar Cezaevine de koyun ki akıbeti aynı olsun' dedi.

Erdoğan Pınarhisar Cezaevi'nde hapis yatmıştı

Erdoğan Pınarhisar Cezaevi'nde hapis yatmıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Siirt'te bir mitingde okuduğu şiir nedeniyle yargılanmış ve hapis cezasına çarptırılmıştı. Erdoğan 26 Mart 1999'da girdiği Pınarhisar Cezaevi'nde 4 ay hapis yatmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuba Kaya

Sözü söyleyenin tek fotosu yok..

Oktay Kılıç

RTE kutlu davası için ceza aldı, Eko hakaretten aldı. Öyle bir baskı yapılıyor ki Eko adam öldürse ceza almaz.

Ece anay

oğlu öldürdü, almadı da zaten,.ha birde babası sadece belediye başkanıydı