Görüş Bildir
Haberler
Demba Ba Yol Ayrımında

Demba Ba Yol Ayrımında

Fatih
19.06.2015 - 22:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Demba Ba için Çin ve Katar'dan gelen teklifleri değerlendirmeye alan Beşiktaş yönetimi, yıldız futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili NTVSpor 'a önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Nur Çebi , 'Oyuncumuza özellikle Çin ve Katar'dan ciddi teklifler var. Ancak henüz bizim istediğimiz rakama çıkan olmadı. Demba Ba için 14 milyon avroluk bonservis bedeli belirledik. Bu rakamı kabul eden olursa oyuncumuzla yolları ayıracağız.' dedi.

Çebi, yapılan görüşmelerden oyuncunun da haberi olduğunu belirtirken, şöyle devam etti: 'Futbolcumuz da teklifleri inceliyor ve en doğru kararı vermeye çalışıyor. Kendisini isteyen kulüpler arasında tercih yapması gerekecek. Ortak bir noktada buluşmamız halinde durumu resmiyete kavuşturacağız.'

Demba Ba'nın sözleşmesinde özel bir madde olduğunu da sözlerine ekleyen Çebi, 'Beşiktaş'a transfer olduğu rakamın üzerinde bir bedelle satılması durumunda, farkın yüzde 5'i Demba Ba'ya verilecek. Biz kendisini 6 milyon avroya almıştık. 14 ilyon avro bonservis bedeli verilmesi durumunda 8 milyon avroluk bir fark ortaya çıkıyor. Anlaşmaya göre 8 milyon avroluk farkın yüzde 5'i futbolcuya ait. Ancak kendisi ile bu konu hakkında oturup konuşacağız.' ifadelerini kullandı.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın