Görüş Bildir
Haberler
Darp Edilip Aç Bırakılmış: Annesinin İşkence Ettiği 6 Yaşındaki Osman Hayatını Kaybetti

Darp Edilip Aç Bırakılmış: Annesinin İşkence Ettiği 6 Yaşındaki Osman Hayatını Kaybetti

Yasin Arslan
29.03.2019 - 18:39 Son Güncelleme: 30.03.2019 - 09:08

İzmir'in Torbalı ilçesinde, annesi Özge K. tarafından işkence edildiği ileri sürülen 6 yaşındaki Osman Çınar K. hayatını kaybetti. Anne Özge K. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DHA'nın aktardığı habere göre, ana sınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Osman Çınar K., dün evlerinde aniden fenalaşınca Torbalı'daki özel hastaneye kaldırıldı. Bitkin haldeki çocuğun yapılan muayenesinde vücudunun çeşitli yerlerinde darp ve yanık izleri olduğu belirlendi. Uzun süre aç kaldığı tespit edilen Osman Çınar K., tedaviye alındı. 

Ancak, durumu ağır olan Osman Çınar K., doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Diğer 2 çocuğun vücudunda da darp izine rastlandı

Diğer 2 çocuğun vücudunda da darp izine rastlandı

İşkence ve eziyete bağlı olarak aşırı kilo kaybından yaşamını yitirdiği belirtilen çocuğun evine giden jandarma ekipleri, Osman Çınar K.'nin kardeşi Ö.K. (3) ve ağabeyi Ş.Ç.K.'nin (9) de vücutlarında darp izlerine rastlandı. Jandarma, çocuklarına işkence ettiği ileri sürülen anne Özge K.'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne Özge K., mahkemece tutuklanıp, Şakran Cezaevi'ne gönderildi.

Özge K.'nın eşi M.K.'nin de 'uyuşturucu satmak' suçundan bir süredir cezaevinde olduğu öğrenildi

Özge K.'nın eşi M.K.'nin de 'uyuşturucu satmak' suçundan bir süredir cezaevinde olduğu öğrenildi

Osman Çınar'ın kardeşleri korumaya alınacak

Osman Çınar K.'nin cenazesi bugün öğle Ayrancılar Camisi'nde kılınan namazın ardından Ayrancılar Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Öte yandan, ölen Osmar Çınar K.'nin, kendisi gibi işkence edildiği belirlenen ağabeyi ve kardeşinin ise jandarmadaki işlemlerinin ardından devlet korumasına alınması için İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edileceği bildirildi.

1.5 yaşındaki Eylül bebek de annesinin şiddetine maruz kalmıştı👇

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
liz

Ben böyle haberlerde en çok şunu merak ediyorum. Tamam aile/anne vs sorunlu, peki bu ailelerin hiç mi tanıdığı, gideni, geleni, göreni yok, komşu da mı yok ö... Devamını Gör

G.Lothlorien

Gerekli tüm psikolojik testleri eksiksiz geçene dek, herkese geçici kısırlık aşırı yapılmalı. Sırf sperm taşıyor diye erkek baba olmadığı gibi, dokuz ay karn... Devamını Gör

G.Lothlorien

bugün her şey öyle, hayat gelecekte güzel... çook uzak gelecekte.

nazan

Ya biz elin çocuğuna merhametle yaklaşıyoruz, sevgiyle bakıyoruz. Bunun gibiler nasıl oluyor da kendi canından ciğerinden kanından bir çocuğa kıyabiliyor akl... Devamını Gör