Görüş Bildir
Haberler
Dangal Filmi Konusu Nedir? Aamir Khan Filmi Dangal Oyuncuları Kimlerdir? Dangal Gerçek Bir Hikaye mi?

Dangal Filmi Konusu Nedir? Aamir Khan Filmi Dangal Oyuncuları Kimlerdir? Dangal Gerçek Bir Hikaye mi?

GNS
24.05.2022 - 17:36

Bollywood'un temsilcisi sayılan önemli oyuncu, yapımcı ve yönetmen Aamir Khan'ın başrolünde yer aldığı 2016 yapımı Hint filmi Dangal bu akşam televizyon ekranlarında yeniden izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde Aamir Khan, Sakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh gibi isimlerin yer aldığı duygusal hikayeye dair detaylar merak ediliyor. Peki Dangal filmi konusu nedir? Dangal filmi oyuncuları kimlerdir? Dangal filmi gerçek mi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2016 yapımı Bollywood filmi Dangal bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile yeniden buluşuyor. Aamir Khan'ın başrolünde olduğu filmin yönetmenliğini Nitesh Tiwari yaparken, senaryosunu Dan Gilroy, Nico Soultanakis ve Tarsem Singh üçlüsü ele alıyor. Spor-dram türündeki sinema filmine dair detaylar izleyicilerin ilgisini çekti. Peki Dangal filmi konusu nedir? Dangal filmi oyuncuları kimlerdir? Dangal filmi gerçek mi? İşte detaylar...

Dangal Filmi Konusu Nedir?

Dangal Filmi Konusu Nedir?

Hintli Mahavir Singh Phogat, eski bir güreşçi ve güreş hayranıdır. Normal şartlarda toplumun gördüğü bakışı değiştiren Mahavir, erkek sporu olarak bilinen güreşi, iki küçük kızına öğretmeye karar verir.

Kızları Babita Kumari ve Geeta Phogat çocukluklarından itibaren diğer kızlardan farklı büyür ve hayatlarını güreş eğitimi alarak geçirir. Yarışmalara katılır ve geçtikçe profesyonelleşirler. Güreşte bilindik iddialı isimler haline gelen iki kız kardeşten Geeta Phogat 2010 Commonwealth Oyunları'nda altın madalya almak için elinden geleni yapacaktır.

Toplum baskısı, sosyal şekillendirmeler ve baba faktörü işin içindeyken, iki kız büyüdükleri esnada pek çok zorluk ile karşı karşıya kalacaktır.

Dangal Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Dangal Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
  • Mahyavir Singh Phogat - Aamir Khan

  • Mahavir Singh Phogat'ın eşi Daya Shobha Kaur - Sakshi Tanwar

  • Mahavir Singh Phogat'ın kızı Geeta Phogat - Fatima Sana Shaikh

  • Genç Geeta - Zaira Wasim

  • Mahavir Singh Phogat'ın kızı Babita Kumari - Sanya Malhotra

  • Genç Babita - Suhani Bhatnagar

  • Rohit Shankarwar

  • Vivan Bhatena

  • Aparshakti Khurrana

  • 2 numaralı erkek dövüşçü - Kaustubh Pile

  • Antrenör Pramod Kadam - Girish Kulkarni

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dangal Gerçek Bir Hikaye mi?

Dangal Gerçek Bir Hikaye mi?

Dangal filmi Hindistan'ın uluslararası bir yarışta altın madalya kazanan ilk kadın güreşçisi Geeta Phogat'ın ilham veren müthiş hikayesini anlatıyor. Gerçek bir hikayeden esinlenilen Dangal filmi bu noktada daha da etkileyici oluyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?