Görüş Bildir
Haberler
TEM'de Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü

TEM'de Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü

FreiGeist
11.02.2015 - 11:03 Son Güncelleme: 11.02.2015 - 12:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu sabah yoğun kar yağışının da etkisiyle İstanbul'da zincirleme trafik kazaları meydana geldi. TEM'de onlarca aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında İstanbul Valisi Vasip Şahin'in açıklamasına göre 18 araç birbirine girdi. 1 kişi hayatını kaybetti, 10 da yaralı var. 

İlk kaza kaza saat 10.45 sıralarında TEM Otoyolu Celaliye Mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Kar yağışı ve tipi nedeniyle çok sayıda araç birbirine girdi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Kazada ilk belirmeye göre 4 kişinin yaralandığı kaydedildi. Yol yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu açıldı.

İkinci kaza da aynı saatlerde yine kar ve tipi nedeniyle TEM'in Selimpaşa mevkiinde Edirne istikametinde meydana geldi. Çok sayıda aracın karıştığı kazada 1 kişi ölürken yaralananlar oldu. Bu yol da yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu trafiğe açıldı.

D-100'DE DE KAZA OLDU

Sabah saatlerinde ise D-100 Karayolu Selimpaşa mevkiinde meydana geldi. Kar ve tipinin neden olduğu belirtilen kazada 10'a yakın araç birbirine girdi. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı

YOL TRAFİĞE AÇILDI

TEM otoyolu zincirleme trafik kazasına karışan araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

İSTANBUL VALİLİĞİ: TEM'DE ULAŞIM ÇİFT YÖNLÜ NORMALE DÖNMÜŞTÜR.

TEM Otoyolundaki zincirleme kazalara karışan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. İstanbul Valliği'nden yapılan açıklamada, 'TEM Otoyolunda meydana gelen trafik kazası sonrası kapanan yollardaki araçlar kaldırılmış ve ulaşım çift yönlü normale dönmüştür' denildi.

Erhan TEKTEN - İbrahim AKTÜRK | DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0