Görüş Bildir
Haberler
Cyberpunk 2077'nin En İyi Araçları: Bunları Sürmeyi Çok Seviyoruz!

Cyberpunk 2077'nin En İyi Araçları: Bunları Sürmeyi Çok Seviyoruz!

Çalkantılı bir çıkış yapan Cyberpunk 2077, gün geçtikçe toparlanmaya devam ediyor. Açık dünyası henüz ıssız olsa bile içerisinde yer alan araçların kendine has bir görünüme sahip olduğunu söylemek yalan olmaz. 

Bu listede sizlere Cybperunk 2077'de en çok kullanılan ve en sevilen araçları sıralıyoruz;

Kaynak: https://www.dualshockers.com/cyberpun...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Archer Quartz

10. Archer Quartz

Sunset Motel civarında satın alabileceğiniz veya bulabileceğiniz bu araç, göründüğünden daha güçlü bir motora sahip. Archer Quartz veya nam-ı diğer 'Bandit', çok hızlı bir araç olarak tanımlanmasa bile özellikle şehir semalarında çok rahatça kullanılabilir. Tek eksisi ise gövdesi. Çarpışmalara pek dayanıklı olduğu söylenemez.

9. Mizutani Shion MZ2

9. Mizutani Shion MZ2

Mizutani Shion MZ2, spor arabalara bayılan fakat sürüş dinamiklerine pek aşina olmayanlar için tasarlanmış diyebiliriz. Yol tutuşu ve hızlanması bakımından giriş seviye bir spor arabası olsa bile, özellikle oyunda sıklıkla bulabileceğiniz bir araba türü olması da şaşırtıcı sayılmaz.

8. Quadra Turbo-R V-Tech

8. Quadra Turbo-R V-Tech

Oyunun kapağında bile yer alan Quadra Turbo-R V-Tech, Cyberpunk 2077 araçları arasında şüphesiz en popüler olanlarından birisi. Bu güçlü spor arabası, hem hızlanma açısından hem de sokak yarışları için tercih edilebilecek en ideal araçlardan bir tanesi konumunda.

7. Chevillon Emperor 620 Ragnar

7. Chevillon Emperor 620 Ragnar

Tank gibi bir görünüme sahip olan bu araç, oyunda polislerin kullanmayı sevdiği bir araç olarak biliniyor. Güçlü görünen yapısı sayesinde zırhı çok iyi ve çarpışmalara dayanıklı bir yapısı var. Ancak bu araçla yarışmak pek mantıklı olmayacaktır.

6. Herrera Outlaw GTS

6. Herrera Outlaw GTS

Görünüş olarak bizlere daha çok Mercedes model araçları anımsatan Herrera Outlaw GTS, oyundaki lüks görünümlü araçların başını çekiyor. Şık bir tasarım ve yol tutuş becerisi sayesinde sizlerin de kullanmaktan hoşlanacağına oldukça eminiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. ARCH Nazaré

5. ARCH Nazaré

ARCH Nazaré oyundaki en çok tercih edilen motosikletlerden birisi olabilir. Ağız sulandıran dış görünüşü sayesinde ilk bakışta aşık olacağınız bu araç, aynı zamanda oyunda farklı görünümlere sahip olan bir motor çeşidi olarak biliniyor. Özellikle Night City civarındaki dar sokaklarda keskin dönüşler yapmak için tercih edilebilir.

4. Quadra Type-66

4. Quadra Type-66

Nam-ı diğer 'Javelina' olarak adlandırılan bu araç, zırhlı dış kaplamasının yanı sıra arazi şartlarında da oldukça güçlü yapısıyla tanınıyor. Tek eksisi ise oyunda oldukça nadir sayıda bulunması veya satın alınmak istendiğinde ise çok uçuk fiyatlarla karşımıza çıkması.

3. Rayfield Aerondight

3. Rayfield Aerondight

'Guinevere' olarak adlandırabileceğimiz bu uzun görünümlü otomobil, oldukça hassas kontrollere sahiptir ve uzun yapısı dolayısıyla dönemeçlerde biraz sorun yaşatabilir. Ancak klasik ve modern çağın görünümünü birleştirmesiyle o en sevilen araçlardan birisi konumunda.

2. Militech XT 451 Basilisk

2. Militech XT 451 Basilisk

Bu tank görünümlü hovercraft, aslında oyun içerisinde rahatça bulabileceğiniz bir araç değil. Belirli görevler esnasında kullanılabiliyor ve havada süzülmesinin yanı sıra içerisinde ateşlenebilen ve oldukça delici bir top mermisi taşımasıyla ünlü.

1. Rayfield Caliburn

1. Rayfield Caliburn

Oyundaki en hızlı araba konumunda olan Rayfield Caliburn, gerçekten kontrol etmesi çok zevkli bir araç. Özellikle boş otobanlarda veya şehir içerisinde turlarken gözlerin sizin üzerinizde olduğunu hissedeceğiniz bir auraya sahip. Satın almak istediğinizde ise oldukça pahalı bir araçla karşılaştığınızı da söyleyelim.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın