Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 Yıllık Makas Koleksiyonu Sergilendi

etiket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 Yıllık Makas Koleksiyonu Sergilendi

Deniz Gök
10.12.2021 - 17:51 Son Güncelleme: 11.12.2021 - 00:34

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminden başlayarak bugüne kadar tesislerin açılışını yaparken kullandığı makas ve kurdeleler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sergilendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan'ın kullandığı belirtilen 800'ü aşkın makas ve kurdele, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kongre ve Kültür Merkezi'nde gazeteciler için sergilendi. 

Koleksiyonun ilk parçası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 22 Eylül 2003'te Rize Pazar Ortak Açılış ve TOKİ Anahtar Teslim Töreni'nde kullandığı makas oldu. Serginin son parçasını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde inşa edilen Türkevi'nin açılışında kullandığı makas oluşturdu. 

Serginin, yakın zamanda açılışı yapılan diğer makas ve kurdelelerle büyüyeceği ayrıca birçok açılışın ise buton kullanılarak gerçekleştirildiği öğrenildi.

Kırmızıdan turkuaza geçiş

Kırmızıdan turkuaza geçiş

Sergide; otoyollar, şehir hastaneleri, enerji santralleri, toplu açılışlar, tünel ve barajların yanı sıra AKP Genel Merkezi'nin yeni binasının açılışında kullanılan makas ve kurdeleler yer alıyor. 

Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından protokol rengi olarak turkuazın kullanılmasıyla birlikte sergideki kurdelelerin 2007 yılından itibaren kırmızıdan turkuaza dönmesi de dikkat çekti.

O sergiden kareler 📷

O sergiden kareler 📷
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
309
191
109
55
23
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tb

anlamsız...

Mehmet K.

Bu haberi görünce, makasları tutan standın ve bağlanan kurdeleye özel ihale açmışlar mıdır lan acaba? Diye düşündüm.

Turhan Sezer

Kurdele ve makaslar, Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonunda gazeteciler için sergilendi. (Anadolu Ajansı) https://www.aa.com.tr/tr/vg/video-galeri/turkiyenin-kalki... Devamını Gör

Lal K.

makas israfı, hep aynısını neden kullanmamış