Görüş Bildir
Haberler
Cübbeli Ahmet, HDP'yi Hedef Aldı: 'Oy Verenleri Vatandaşlıktan Çıkarmazsanız...'

etiket Cübbeli Ahmet, HDP'yi Hedef Aldı: 'Oy Verenleri Vatandaşlıktan Çıkarmazsanız...'

İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, son sohbetinde HDP’yi ve HDP'ye oy verenleri hedef aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter hesabından HDP’yi hedef aldığı videosunu paylaşan Cübbeli, “PKK militanlarını destekleyen ve bölünme niyetiyle HDP’ye rey verenleri vatandaşlıktan çıkarmazsanız vatanın bütünlüğünü sağlayamazsınız ve bölünmeyi önleyemezsiniz!” dedi.

Ünlü, HDP için, “Allah partilerini ilhak eylesin. Rey verenlerin bütün ellerini iptal eylesin, kurutsun. Allahım yüzde 10 yüzde 11 reylerini sıfırın altında bilmem kaç dereceye Rabbim inzal eylesin. Allah’ım bütün belaları onların üzerine takdir eylesin, irsal eylesin. Yahudi’ye çalışıyorlar. O Saadet o DEVA da onlara çalışıyor” diye konuştu.

👇

HDP'den yanıt: "Cevap vermeye değmezsin ama..."

HDP'den yanıt: "Cevap vermeye değmezsin ama..."

Ünlü’nün bu sözlerine HDP Grup Başkanvekili ve Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş yanıt verdi. Beştaş, Ünlü’nün paylaştığı twiti alıntılayarak, “Cevap vermeye değmezsin ama neyse; HDP düşmanlığı, bu ülkede suçunu örtmek isteyenlerin son sığınağıdır. Bu halkı, milyonlarca insanın iradesini hiçe sayanlardan kurtaracak tek güç HDP’dir. İyi ki HDP var' ifadelerini kullandı.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
193
113
72
15
12
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Korkut Korkut

Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı, diye bir söz vardı galiba.

Sirius Black

bu pis sakallı ne zaman konuşsa aklıma sadece seks kasetleri geliyor. şunu haber yapmayın artık. azalarak bit pis herif.

serhat çelik

Hoşt it.