Görüş Bildir
Haberler
CSKA Moskova'dan Milano'ya Büyük Fark

CSKA Moskova'dan Milano'ya Büyük Fark

İçeriğin Devamı Aşağıda

THY Eurolaegue TOP 16 turu 7. hafta mücadelesinde G Grubu’nda CSKA Moskova sahasında ağırladığı Emporio Armani Milan’ı 97-75 mağlup etti.

Euroleague’de bu sezon ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Olympiakos deplasmanında alan CSKA Moskova sahasında ağırladığı Emporio Armani Milan’a şans tanımadı. Mücadelenin ilk çeyreğinde 29-15’lik bir üstünlük yakalayan CSKA elde ettiği bu farkı oyunun geneline yaydı. Son çeyrekte rakibi karşısında tamamen üstünlük kuran Rus ekibi kolay bir galibiyet elde etti.

CSKA bu sonucun ardından gruptaki 6. galibiyetini alırken, İtalyan ekibi 6. yenilgisini aldı ve son sırada kalmaya devam etti.

CSKA Moskova’da 19 sayı 5 ribaunt 6 asist ile oynayan Teodosic aynı zamanda 5 top kaybı yaptı. 18 sayı 4 ribaunt 7 asist ile oynayan De Colo ve 14 sayı 8 ribaunt 3 asist ile oynayan Sonny Weems galibiyette önemli rol oynadı.

Emporio Armani Milan’da 24 sayı 5 ribaunt ile oynayan Marshon Brooks ve 18 sayı 3 asist ile oynayan Rangland’ın performansları farklı skora engel olamadı.

  • Ajans Basketbol
Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/eur...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın