Görüş Bildir
Haberler
Çocuklu Aileler İçin Can Kurtaran Pratik Elektronik Ev Aletleri

etiket Çocuklu Aileler İçin Can Kurtaran Pratik Elektronik Ev Aletleri

Busena
27.09.2021 - 11:17 Son Güncelleme: 27.09.2021 - 11:18

Çocuk yetiştirmek her ne kadar muhteşem bir şey olsa da zaman zaman canımızı sıkan durumlarla da karşılaşabiliyoruz. Dağılan eşyalar, işimizin tam ortasında gelen “Anne ben acıktım” sesleri ve niceleri. Bu konudaki yardımcılarımızı sizler için derledik.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırılan vazolar, dökülen yemekler.

Çocuk yetiştirmek bazen Murphy kanunu gibi olabilir. Çocukların düşürdüğü tabak ya da vazo asla boş değildir ve içinde mutlaka en çok saçılacak şey vardır. 

Bu tip durumları kolayca halletmek için kablosuz, güçlü emiş gücü olan süpürgeler muhteşem seçenekler!

Ama ama ben bunu giyecektim!

Alın size bir sorun daha. Çocuklarınızın o gün giyeceği kıyafet genelde sizin ütülemediğiniz kıyafettir. Ütü masası derdi olmadan giysileri ister yatay ister dikey olarak kolayca ütülemek için taşınabilir buharlı ütüler hayat kurtarıcı.

Anneeeee ben acıktıııım!

İşinizin en hararetli yerindesiniz ya da belki kendinize yeni zaman ayırabildiniz ve şöyle koltuğa uzandınız. Bir ses “Ben acıktııım!” 

Ne hikmetse acıkan çocuklar da sözleşmiş gibi patates ve köfte isterler.

Bu sorunu dondurulmuş atıştırmalıklarla çözebilirsiniz. Hem de hiç yağ kullanmadan ama kızartma yaparak!

Ütüyü unutmaktan korkmayın hatta bırakın gitsin!

Ütüyü unutmaktan korkmayın hatta bırakın gitsin!

Çocuklar tam iş yapacağınız zaman size seslenip duruyor dimi? Kimi ıngaaa, kimi annee - babaaa diye seslenip  dikkatimizi dağıtıyor. Bazen dış etkenlerde oluyor tabii. Mesela çalan telefon ve kapı ütüyü bırakıp gitmek için çok güzel sebepler.

Sıfır yanık garantisi veren ütüleri tercih ederek bu sorunu ortadan kaldırabiliriz.

Meyve yemeyen çocuklar smoothie içerler.

Çocuklar genel olarak sağlıklı gıdalardan uzak durur ve biz ebeveynler bu gıdaları yedirebilmek için şekilden şekle gireriz. Kimi zaman uçak iniyorlar indirir, otobüsler garaja sokarız, kimi zaman isimlerini değiştirip öyle yedirmeye çalışırız. 

Artık rahatça çocuğunuza dilediğiniz meyve ve sebzeyi sağlıklı şekilde yedirebilme imkanını bize smoothie blender'lar sunuyor!

Lezzetli ve sağlıklı smoothie tariflerini denemek isteyenler buraya.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dağ gibi çamaşırlar son ütücü arıyor!

Bazen bütün gün ütü yapsanız yine de ütülenecek çamaşırlar bitmez. Sürekli buhar ayarlamak ya da daha hassas giysilerin üzerine bezler sermekle de iyiden iyiye zaman kaybı. En azından evimizde kullandığımız standart ütülerde durum böyle... Kumaşı algılayan yapay zekası ve güçlü buhar kazanı sayesinde kumaşı tanıyarak en uygun ısı ve buhar ile çok kısa sürede mükemmel sonuçlar almak mümkün!

Zamanınızda size kalır...

Ah o hassas bünyeler.

Büyüme çağındaki çocuklar havadaki tozlara ya da partiküllere daha hassas olabiliyorlar. Hatta bazı durumlarda alerji de geliştirebiliyorlar. Gözümüzden sakındığımız yavrularımızı gözümüzle görmediğimiz virüslerden ya da tozlardan korumak da bizim görevimiz!

Hava temizleyicinizi yanınızda taşıyamazsınız ama en azından evinizde güvenli hava alanı yaratabiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın