Görüş Bildir
Haberler
Kilo Vermeye Hazır Olun! Philips Airfyer ile Yapabileceğiniz Az Yağlı 11 Tarif

etiket Kilo Vermeye Hazır Olun! Philips Airfyer ile Yapabileceğiniz Az Yağlı 11 Tarif

Busena
17.09.2021 - 14:30

Bu tarifler çok pratik!

Denediğinize pişman olmayacağınız, az yağ ile lezzetli sonuçlar alabileceğiniz şipşak hazırlanabilecek tarifler çok hoşunuza gidecek!

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Domates köftesi

Domateslerin kabukları soyup küçük parçalara kesin. Üzerine çok ince kıydığınız soğan kekik nane fesleğen ve sert bir ezine peynir koyun. Ardından un ekleyip iyice karıştırın. Yoğun bir kıvama gelince Philips Airfryer ile köfte gibi kızartın.

Çıtır tavuk şeritleri

Kim çıtır tavuk sevmez ki! 

Bu tarif çıtır çıtır tavuklar pişirmenin en kolay yolu!

Un, yumurta ve galeta ununa biraz tavuk dilimleyin ve bir tepsiye yerleştirin. Sonra biraz tatlı patates dilimleri ve brokoliyi çok az yağ ve baharatlarla birlikte hepsini aynı andaPhilips Airfryer ile pişirin.

Cevizli Tavuk

Ceviz ile tavuğu bir arada sadece Çerkesler kullanacak değil ya! 

Tavuk göğüslerini galeta ununa bulayıp Philips Airfryer ile kızartın. Et suyu, ceviz, soğan ve sarımsağı robotta çekin. Hazırladığınız sosu tabağa yayın. Üzerine kızarttığınız tavukları ekleyin.

Ekşi Mayonezli Karides

Ekşi Mayonezli Karides

Ana malzemeniz varsa gerisi çok kolay!Mayoneze limon sıkın ve pul biber ekleyin. Karideslerinizi zeytinyağı ve limon ile marine edin. Philips Airfryer ile pişirin. Hazırladığınız mayonez ile servis edin.

Evde pratik bruschetta keyfi

Evde pratik bruschetta keyfi

Kokoreçli bruschetta olur mu dediğinizi duyar gibiyim. Deneyin pişman olmayacaksınız.

Ekmekleri üzerine biraz zeytinyağı koyup kızartın. Bir sarımsağı ortadan kesip ekmeklerin üzerine sürün.

Levreği, Philips Airfryer ile kuyruk yağı(yoksa az tereyağı), soğan, sarımsak, tuz, kekik ve kimyon ekleyip kızartın. Ekmeklerin üzerine koyun. 

Not: Somon’da kullanılabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dilediğiniz malzemelerle ekmek pizza

Dilediğiniz malzemelerle ekmek pizza

Evde olan ekmekleri dilimleyip üstüne dilediğiniz gibi hazırladığınız salça sosunu bir kaşıkla ekmeklerin üstünde gezdirin. Daha sonra evde bulunan domates, peynir, biber, kırmızı soğan, kekik, pul biber, tuz, karabiber gibi malzemeleri ekmeğin üstüne keyfinize göre ekleyip Philips Airfryer’a yerleştirip kızartın. Hem pratik hem lezzetli…

Ana malzemeyi siz seçin

Ana malzemeyi siz seçin

Bizim önerimiz biberler…

Evde bulunan biberleri, patatesi,havucu doğrayın. İster tavuk, ister kırmızı et, isterseniz sebze ekleyip Philips Airfryer ile pişirin ve sos tarifimizle servis edin.

½ su bardağı mayonez

2 yemek kaşığı Dijon hardalı

2 çay kaşığı bal

Biraz makarna biraz brokoli

Biraz makarna biraz brokoli

Tarifimiz her damak tadına uygun hale getirilebilir ve pratik. Dilediğiniz oranda makarnayı ve brokoliyi buhar teknolojisiyle Philips Airfryer’da pişirin. 

Eğer varsa parmesan, kekik, ezine peyniri ya da seçtiğiniz herhangi bir peyniri ekleyin ve dakikalar içinde afiyetle yiyinnn!

Sezar tadında tavuklu salata

Tavuklarınızı ve havuçlarınızı jülyen doğrayıni içine renkli biberler ekleyip Philips Airfryer ile buharda pişirirken iceberg marulunuzu kare kare doğrayın. Dilerseniz mısır, siyah zeytin, yeşil zeytin, ekleyin. Salatanız için sos önerimiz; ranch, sweet chili. Barbekü sosta kullanabilirsiniz.

Balcan balığı yani patlıcan balığı

Balcan balığı yani patlıcan balığı

Patlıcanla aranızda bir sorun yoksa bu tarife bayılacaksınız.

Un, yumurta, tuz, süt ve kabartma tozunu yoğun akışkan bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Patlıcanı uzunlamasına çok ince olacak şekilde kesin. Unlu karışıma bulayıp, Philips Airfryer ile kızartın. Karpuz(evet karpuz) ve beyaz peynir ile servis edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muz kızartması

Muz kızartması

1 adet yumurta

1'er su bardağı süt ve un

1 paket kabartma tozu

2 yemek kaşığı nişastayı birbiriyle karşıtırıp kestiğiniz muzları kaplayın. 

Philips Airfryer'a sadece 1 yemek kaşığı yağ ekleyerek kızartın. 

Pudra şekeriyle de servis edebilirsiniz.

Bütün tarifleri çok az yağ ile yapabilirsiniz!

Bütün tarifleri çok az yağ ile yapabilirsiniz!

Philips Airfryer Twin TurboStar teknolojisiyle yağı fazla olan yiyeceklerin fazla yağlarını arındırıp bir haznede topluyor.

Bir kullanıcının yorumu şöyle: 

''Ürünü tanıyana kadar kontrollü pişirmek çok önemli. Etlerin dışı nar gibi kızarırken içi yumuşacık kalıyor. Patatesler çıtır çıtır oluyor. Kek yaptım muffin kaplarında pamuk gibi oldu. Önümüzdeki günlerde lahmacun denicem. Yani ne pişireceğiniz sizin hayal gücünüze kalmış. Ben 2 haftada bunları yaptım. Önümüzdeki zamanlarda çok daha fazlasını yapıcam. ''

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lal K.

yani ben enteresan yerim, bunları yemedim, bruschettanin nesi pişiyor anlamadım, ama bunu satmak istiyorsanız daha farklı türk tarifi vermeniz lazim, hiçbir... Devamını Gör