Görüş Bildir
Haberler
Havayı 6 dakikada Temizleyerek Alerjen, Virüs ve Partiküllerden Arındıran: Yeni Philips Hava Temizleyici

etiket Havayı 6 dakikada Temizleyerek Alerjen, Virüs ve Partiküllerden Arındıran: Yeni Philips Hava Temizleyici

Busena
27.08.2021 - 14:18 Son Güncelleme: 27.08.2021 - 17:01

Aldığımız nefesin kalitesini havada bulunan alerjen, virüs ve partiküllerin oranı belirler ve bir insan günde  21 bin ile 25 bin kez nefes alıp verir. 

Bu muazzam rakamı düşündüğümüzde, kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için yapabileceğimiz küçük ama etkisi büyük  inanılmaz bir önerimiz var!

“Önerdiğimiz cihazı seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kim bu Philips 3000 serisi hava temizleyici?

Kim bu Philips 3000 serisi hava temizleyici?

Yeni nesil teknolojiyle donatılmış bu muhteşem hava temizleyici, sadece 6-8 dakika içinde, tek tuşla odanızın havasını yüksek performansla temizliyor ve yaşam alanınızın oksijen kalitesini hissedilir şekilde arttırıyor. 

Philips 3000 serisi Hava Temizlemeci şık tasarımıyla evinizin, ofisinizin her köşesine uyum sağlayacağına eminiz.

Pratik ve akıllı.

Pratik ve akıllı.

Cihazın donanımında ‘akıllı otomatik temizleme sensörü’ bulunuyor. Bu teknoloji; cihazın iç mekandaki alerjenleri, zararlı gazları ve parçacıkları algılayarak müdahale etmesini sağlıyor. Yani siz cihazı evinizin dilediğiniz köşesine yerleştirip, tek bir tuşla açıyorsunuz hepsi bu. Geri kalanını o hallediyor.

Hava kalitesinin artışını gözlerinizle görün.

Hava kalitesinin artışını gözlerinizle görün.

Philips hava temizleme cihazında bulunan renk kodlu hava kalitesi kontrolüyle iç mekanınızın genel hava temizlik oranın ve  hava kalitesi görüntülemeyle de evinizdeki gazı, alerjenleri ve PM2.5 partiküllerinin evinizdeki görebilirsiniz.

3 katmanlı filtre teknolojisi...

3 katmanlı filtre teknolojisi...

Cihazın ön filtreleri toz ve tüye karşı duyarlı, aktif karbon filtresi ise zararlı gazları ve kötü kokuları filtreleyerek yok ediyor. Peki mikron boyuttaki ince parçacıklar ne oluyor dediğinizi duyar gibiyiz! Merak etmeyin…

Philips hava temizleyici cihaz uçakların iç hava temizlemesinde de kullanılan NanoProtect Hepa filtre teknolojisi ile 0.003 boyutundaki mikron parçaları bile algılıyor ve havanızdan yok ediyor.

%99.9’luk Performans!

%99.9’luk Performans!

Philips hava temizleme cihazı evinizin havasını ortalama 6 dakika içerisinde %99 oranında temizliyor. 

Philips hava temizleme cihazı üstün filtreleme ile 520m3/saat CADR’ye kadar iç alanınızın havasını temizler yani 20 m2’lik bir alanı sadece 8 dakika içinde saf  oksijen deposuna dönüştürür ve bu performansını 135 m2’lik alanda korur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evinizin moduna uyum sağlar.

Evinizin moduna uyum sağlar.

Philips hava temizleme cihazı odanızın ışık düzeyine göre kendi ışıklandırmasını ayarlıyor. Ayrıca uyku moduna geçtiğinde de  gösterge ışıklarını kısıyor! Hava filtresinin kirlilik oranını ve ne kadar filtre ömrü kaldığını da sizi hiç uğraştırmadan söylüyor.

Ayrıca temizliği de çok pratik!

Quiet Mark Sertifikalı ultra sessizlik ŞşŞş…

Evinizin içinde var mı yok mu anlamayacaksınız. Siz uyurken neredeyse yok denecek kadar az sesle havanızı 24 saat temizlemeye devam ediyor. Bol oksijenli uykunun psikolojimize ve fizyolojimize olumlu etkilerini bir düşünün...

Philips hava temizleyicinin avantajları.

Philips hava temizleyicinin avantajları.

Maalesef ki çevre kirliliği günden güne artıyor ve oksijenimiz kirleniyor... Philips hava temizleyici günümüzü temiz hava soluyarak geçirmemizi sağlıyor. Ofisiniz veya eviniz için tercih edebileceğiniz bir tasarım.

Çok elektrik harcamadan çalışan bu akıllı cihaz tam bir çevre dostu. Yani  bu ürünle hem çevreci bir cihaz alıyor hem de havanızı temizliyorsunuz. 

Şu an büyük bir indirimde olan Philips hava temizleyici tavsiye perakende fiyatı 5.229 TL olan ürün şu an indirimde ve sadece 3.849 TL 🤩 Gerçekten fiyatının hakkını veren bu Philips bizim favorimiz.

Philips hava temizleyiciyi tıklayarak inceleyebilir, hepsiburada üstünden kolayca satın alabilirsiniz. Üstelik aynı gün kargo yapılıyor! 📦

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın