Görüş Bildir
Haberler
CNN Türk'te Seçime 'Bilimsel Yorum': 'Erdoğan Politik Uzay Zamanı Büktü, Seçim Bitmiştir'

etiket CNN Türk'te Seçime 'Bilimsel Yorum': 'Erdoğan Politik Uzay Zamanı Büktü, Seçim Bitmiştir'

Emre Ordu
05.05.2018 - 14:19 Son Güncelleme: 06.05.2018 - 00:35

GENAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen, CNN Türk'te katıldığı programdaki ilginç ifadeleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Şen, 'Fazla iddialı gibi gelse de politik uzay zaman bükülmüştür Tayyip Erdoğan tarafından. 24 Haziran 4 Mayıs'a getirilmiştir ve bugün itibarıyla seçim bitmiştir' dedi.

CNN Türk yayınında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatından söz eden GENAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen, 24 Haziran seçimlerine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan 24 Haziran'ı 4 Mayıs'a getirdi"

'Fazla iddialı gibi gelse de politik uzay zaman bükülmüştür Tayyip Erdoğan tarafından. 24 Haziran 4 Mayıs'a getirilmiştir ve bugün itibarı ile seçim bitmiştir.'

Uzay-zamanın bükülmesi fizikçi Einstein’ın Genel Görelilik Kuramı’na göre ışığın, uzaydaki kütleçekim nedeniyle zamanda bükülerek yön değiştirmesine deniliyor.

Uzay-zamanın bükülmesi fizikçi Einstein’ın Genel Görelilik Kuramı’na göre ışığın, uzaydaki kütleçekim nedeniyle zamanda bükülerek yön değiştirmesine deniliyor.

Mustafa Şen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
450
162
118
22
12
12
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Geçen yine arkadaşlarla zamanı büküyoruz. Ben varım Bahçeli var Binali falan var ama nasıl büküyoruz öyle böyle değil. Sabahlara kadar bükmüşüz.

Belphegor

Dini büktü, siyaseti büktü, ekonomiyi büktü, dış ülkelerle olan ilişkileri büktü, insan haklarını büktü, eğitimi büktü, sanatı büktü, polisi askeri büktü, ad... Devamını Gör

hipotalamus

Deist ve ateist sayısında demek cidden büyük bir artış var ki , dinciler nasıl olsa cepte ,onları da böyle çekelim diye düşündüler herhalde :) İşte herkesi k... Devamını Gör