Görüş Bildir
Haberler
Çıplak Olmaya Bayıldığını Her Fırsatta Dile Getiren 18 Ünlü Kadından Çırılçıplak Açıklamalar

etiket Çıplak Olmaya Bayıldığını Her Fırsatta Dile Getiren 18 Ünlü Kadından Çırılçıplak Açıklamalar

cokiyiya
23.08.2016 - 00:25

Kimi giyinmekten nefret ettiği için, kimi anne-babasından böyle gördüğü için, kimisi de sadece kocası için soyunuyor. Sebebi ne olursa olsun, sonuç olarak hepsi çıplak olmayı seviyorlar. Peki, bu ünlüler çıplaklık ile ilgili ne düşünüyor dersiniz? 

Verdiği röportajlarda çıplak olmayı ne kadar sevdiğinden bahseden ve bu konuyla ilgili düşüncelerini cesurca söyleyen 18 ünlü kadının çırılçıplak açıklamalarıyla karşınızdayız. Detaylar için önden buyurunuz...👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Selena Gomez

1. Selena Gomez

Pardon ama insanların ne düşündükleri umrumda bile değil! Umrumda da olmayacak! Bana bulaşmalarına izin vermeyeceğim. Ne istiyorsam onu yaparım ki bunu her zaman da yapmıyorum. Bu çok güzel bir şey, bu çıplaklık. Her zaman üzerimi bir şeyler sarıp sarmalasın, elmaslar ve bolca makyajla gezeyim istemiyorum. Doğallığı istiyorum.

2. Demi Lovato

2. Demi Lovato

Geçmişten aldığım bir ders varsa eğer, o da hayatın kısa olduğudur. Özgüvenli olmak nedir? Koyvermektir, özgün kalmaktır ve umrumda değil diyebilmektir. Ben buyum. Bu gerçek, serbest ve özgür yanımı göstermek istiyorum. Mesela tümüyle doğal bir fotoğraf çekimi yapsak nasıl olur? Süper seksi ama makyajsız, süslü ışıklar olmadan, düzenleme olmadan ve kıyafetsiz. Hadi yapalım, hemen şimdi!

3. Cara Delevingne

3. Cara Delevingne

Çocukken çıplak olmaya bayılırdım. Ailem giyinmem için beni zorlardı. Çünkü eğer öyle yapmasalardı, ben kıyafetlerimi çıkarıp süpermarketin etrafında koşardım. Benim için çıplaklık serbestleşmekti. Özgürlüktü. Ailemde nüdistlik eğilimi var. Çok kez çıplaklar plajına gittik. Oradaki erkeklerin neden hep küçük penisli olduğunu merak etmişimdir.

4. Miranda Kerr

4. Miranda Kerr

Çıplak olmayı çok seviyorum.

5. Kate Hudson

5. Kate Hudson

Giyinmeyi aslında hiç sevmiyorum. Kimi zaman çocuğumun yanında da böyle dolaşmaktan çekinmiyorum. Annem (Hawn) ve üvey babam (Kurt Russell) da nudist.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Heidi Klum

6. Heidi Klum

Çıplaklığı seviyorum ve hiçbir zaman çıplakla ilgili tabularım olmadı. Ben çıplaklık konusunda açık fikirli bir ailede büyüdüm. Anne ve babam odada üstünü değiştirirken ya da duştayken, pat diye içeri girdiğimizde kimse bize 'Hayır, kapıyı kapat' diye bağırmazdı.

7. Pink

7. Pink

Bedenimle barışığım, o yüzden çıplak olmak beni rahatsız etmiyor.

8. Eva Mendes

8. Eva Mendes

Ülkemi çok seviyorum ancak çıplaklık konusunda çok fazla sansür uygulanıyor. Çıplaklığı seviyorum. Bu arada, televizyonlarımızda çok fazla şiddet içeren program var. Şiddetten nefret ediyorum.

9. Lady Gaga

9. Lady Gaga

Sanatsal dünyamızda, çıplaklığı şok edici bulmuyorum.

10. Christina Aguilera

10. Christina Aguilera

Pazar günleri eşimle evde çırılçıplak geziyoruz. Bütün gün rahat rahat yatakta uzanıp karı-koca olmanın tadını çıkarıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Eva Longoria

11. Eva Longoria

Biz Tony ile eğlenceli bir evcilik oyunu oynuyor gibiyiz. İkimizin de iş gereği sürekli ev dışında olmamız aslında hayatımızı renklendiriyor. Bu birbirimize özlem duymamıza sebep oluyor, ilişkimizi canlı tutuyor. O, uzun ve yorucu yolculuklardan sonra eve döndüğünde, evde çırılçıplak dolaşıyorum. Bu tavır, Tony'yi çıldırtıyor.

12. Mischa Barton

12. Mischa Barton

The O.C.'nin henüz birinci sahnesinde, sevgilimi oynayan Olivia Wilde ile arkadaş olduk. İkinci sahnede ise, kendimizi çıplak olarak bir büroda buluverdik. Bu başkasını korkutabilirdi fakat ben çıplaklığı seviyorum. Bu durum özellikle de çalıştığım yönetmene duyduğum güvenle alakalıdır.

13. Didem Erol

13. Didem Erol

Bedenimden hiç utanmıyorum. Evimde tamamen çırılçıplak dolaşıyorum. Çıplak bedenimden bir utanç veya bir rahatsızlık hissetmiyorum.

14. Monica Bellucci

14. Monica Bellucci

Erkeklerin beni izlemek için gidip bir filme para vermeleri gerçekten çok güzel. Bunu düşünmek bile keyif verici. Hava dondurucu soğuk bile olsa, bu çıplak poz vermemi engelleyemez.

15. Emily Ratajkowski

15. Emily Ratajkowski

Kültürümüzde bir kadının çıplak bedenine verilen tepkiler çok garibime gidiyor. Annem bana cinselliğimden utanmamamı öğretti. Babam beni hiç utandırmadı. Ve bedenimin süper seksi olduğunun farkında olarak yaşamadım. O sadece benim bedenimdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Amber Rose

16. Amber Rose

Neye tutku duyduğumu biliyorum. Eğer çıplak bir fotoğrafımı ya da provokatif bir fotoğraf paylaşmak istersem, bunu kesinlikle yaparım. Çünkü başkalarını mutlu etmek zorunda değilim. Kendimi mutlu etsem yeterli.

17. Kim Kardashian

17. Kim Kardashian

Vücudumdan güç alıyorum. Cinselliğimden güç alıyorum. Bedenimin içinde rahat hissetmekten güç alıyorum. Dünyaya kusurlarımı göstermekten ve birileri bunun hakkında bir şeyler söyler diye korkmamaktan güç alıyorum. Umarım bu sayede tüm dünyadaki kızlara ve kadınlara aynı gücü aşılayabilirim.

18. Rihanna

18. Rihanna

Sadece bir hayatınız var… Ve bir bedeniniz. O sizin bedeniniz, ne olursa olsun, onu sahiplenin. Kimse size ne yapacağınızı söyleyemez. Çıplak olmayı seviyorum, evde olduğum zamanlarda üzerime hiçbir şey giymiyorum.

BONUS: Murat Boz

BONUS: Murat Boz

Mesela küvete girip fotoğraf çektirmek içimden geliyor, seviyorum. Biz dünyaya çıplak geliyoruz. Çıplak anlarımız en güzel olduğumuz anlar. Esas bunun yapmacık karşılanması acayip.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
889
752
305
191
180
165
90
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın