Görüş Bildir
Haberler
Cinsiyet Eşitliği Konulu Resim Yarışması İptal Edildi

Cinsiyet Eşitliği Konulu Resim Yarışması İptal Edildi

Bursa Valiliği, Eğitim Sen Bursa Şubesi'nin okullardaki cinsiyet eşitliği konulu resim yarışmasını iptal etti. Karara tepki gösteren Eğitim Sen, “Okullarda gerçekleştireceği toplumsal cinsiyet eşitliği konulu resim yarışması, gerici çevrelerin ve yandaş sendikanın yoğun baskısı sonucu, valilik tarafından iptal edildi. Okullarımız birçok vakfın etkinliklerine açılıyorken, alınan bu kararı protesto ediyoruz” açıklamasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bu kararı protesto ediyoruz'

'Bu kararı protesto ediyoruz'

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; Eğitim Sen Bursa Şubesi’nin okullardaki cinsiyet eşitliği konulu resim yarışmasını Bursa Valiliği iptal etti.

Bursa’da okullarda cinsiyet eşitliği konulu resim yarışmasını Valiliğin iptal ettiğini duyuran Eğitim Sen, “Eğitim Sen, Bursa Şubemizin okullarda gerçekleştireceği toplumsal cinsiyet eşitliği konulu resim yarışması, gerici çevrelerin ve yandaş sendikanın yoğun baskısı sonucu, valilik tarafından iptal edildi. Okullarımız birçok vakfın etkinliklerine açılıyorken, alınan bu kararı protesto ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Resim yarışmasının iptali ile ilgili Valilik tarafından ilgili mercilere iletilen yazıda şöyle denildi;

“Eğitim Sen Bursa Şubesi tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında ilimizde bulunan tüm resmi ve özel kurumlarda yapılması talep edilen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konulu resim yarışmasının iptali ile ilgili 03/12/2022 tarihli ve 64951554 sayılı Valilik Onayı ekte gönderilmiştir.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
7
5
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BlueCraving

İptal eden zihniyet bizimle ASLA eşit olamayacaksınız…

yengegeldikmi

O zaman öyle bir şey yok? Ben kadın olarak baskı altında yaşamaya devam edeceğim? Bu mu vermek istenen mesaj? Kadın kadınlığını bilsin, yapması gerekenleri y... Devamını Gör

dasdasd

erkeği kadından üstün gören zihniyeti destekleyen kadınlar garip geliyor bana