Görüş Bildir
Haberler
Cinsel İlişkiyi Çok Daha Keyifli Hale Getirmek İsteyenler İçin Burçlara Göre En Pozisyonlar

Cinsel İlişkiyi Çok Daha Keyifli Hale Getirmek İsteyenler İçin Burçlara Göre En Pozisyonlar

R.G.
19.01.2021 - 11:40

Astrolojik kişiliğiniz, cinsel yaşamınızı hareketlendirmek için ipuçları verebilir. Benlik duygunuzu, bireysel tarzınızı, öz saygınızı ve canlılığınızı etkileyen burcunuz, aslında içsel bir pusula görevi görür. Bazı burçlar tutku dolu bir deneyim arzularken bazıları da duyguların derinliklerinde rahatça dolaşmak ister. Astrolojik özellikleriniz cinsel tarzınızı etkilediğine göre, burcunuzla uyumlu cinsel pozisyonları öğrenmek isteyebilirsiniz. İşte, detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Koç

Hareket, güç ve cesareti denetleyen Mars tarafından yönetilen Koç, fiziksel başarıdan gurur duyar. Koç burçları cinsel ilişkinin kaba, eğlenceli ve rekabetçi olmasını sevme eğiliminde. Ayakta durma pozisyonu Koç burçları için ideal.

Boğa

Boğa

Kaşık pozisyonu tam da Boğa burçlarına göre. Çünkü güzelliği, sevgiyi, sanatı ve ilişkileri yöneten Venüs’ün etkisindeki Boğa, yatak odasında şehvetli olmayı ve ilişkinin yavaş ilerlemesini sever.

İkizler

İkizler

İkizler, cinsellikte etkileyici ve sesli olma taraftarı. İkizler burcu için uygun olan doggy, her iki partner için de keyifli bir pozisyon olabilir.

Yengeç

Yengeç

Duygusal Yengeçler, yatakta da şefkatli bir hakimiyete sahip olmayı severler. Klasik misyoner pozisyonu, yengeç burçlarına uygun.

Aslan

Aslan

Kendinden emin, tutkulu ve azimli Aslan, Cowgirl pozisyonu ile arzuladığı cinsel tatmini yakalayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Başak

Başak; odaklı, analitik ve hassas bir burç. Cinsellikte memnun olmaktan çok partnerini memnun etmeye odaklanan Başak burçları için Afrodit pozisyonu iyi bir seçim.

Terazi

Terazi

Sevgi ve güzelliğin gezegeni Venüs, Terazi burcunu besleyen bir gezegen. Teraziler her şeyden önce dengeye değer verir. Bu sebeple X-Factor pozisyonu terazi burçları için uygun olabilir.

Akrep

Akrep

Fiziksel yakınlığı, derin bir duygusal bağlantı kurmak için fırsat olarak gören Akrep, makas pozisyonu ile memnun olabilir.

Yay

Yay

Maceracı, girişken ve coşkulu olan Yaylar, cinsellikte doğaçlamayı sever. G noktasını hedefleyen pozisyonlardan biri olan G-Whiz, Yay burçları için ideal.

Oğlak

Oğlak

Çalışkan, pragmatik ve başarıya odaklı Oğlak burçları, cinsel etkinliklerde enerjik olmaktan hoşlanır. Dağcı pozisyonu ise Oğlak burçlarının doğasına uygun olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Kova

Eksantrik, yenilikçi ve özgür ruhlu hava burcu Kova, geleneksel olmayan cinsel pozisyonları sever. Zor bir duruş gerektiren Butter Churner pozisyonu ise Kova burçlarının ilgisini çekebilir.

Balık

Balık

Balık burçları empatik ve sanatsal olma eğilimde. Balıkların romantik ve sezgisel özelliklerini göz önünde bulundurduğumuz zaman, Ying-Yang pozisyonunun doğru bir seçim olduğunu söyleyebiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
76
62
61
42
40
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Daniel Negreanu

hımm artık o pozisyonda sevişecez mecbur..!

Fatih Cetin

aslan burcu neden hamile kadın biraz anlat kanka

first_contact1

koç erkeği bel fıtığı olur öyle

Fatih Cetin

öyle deme güzel oluyor :D