Görüş Bildir
Haberler
Cinsel İlişkiye Girmeden ve Vajina Sahibi Olmadan Hamile Kalmak Mümkün!

etiket Cinsel İlişkiye Girmeden ve Vajina Sahibi Olmadan Hamile Kalmak Mümkün!

Biyoloji derslerinden öğrendiğimiz kadarıyla hamile kalmak için cinsel ilişki gerekiyor, değil mi? Hatta ve hatta ilişki yumurtlama dönemine denk gelmiyorsa, ilişki yaşansa bile döllenme ihtimalinin çok düşük olduğunu da biliyoruz. Görünüşe bakılırsa durumlar tam da düşündüğümüz gibi değilmiş... Eğer uygun şartlar sağlanırsa oral seks yoluyla da hamile kalınabildiğini bize kanıtlayan genç bir kızın ilginç ötesi hikayesini sizlerle paylaşıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Afrika'da Lesotho isminde küçük bir ülkede vajinası olmayan henüz 15 yaşındaki genç kızın, erkek arkadaşıyla yalnızca oral seks yoluyla birlikte olmasına rağmen sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirmesi doktorların oldukça kafasını karıştırdı.

Ameliyat bittikten sonra karnı dikerken karşılaştıkları yaralar dikkatlerinden kaçmayan doktorlar genç kız ile bu konu hakkında konuşsalar bile olayın ardındaki gizemi hemen çözemediler.

Kızın hastane kayıtlarına bakıldığında ise 278 gün (yaklaşık 9 ay) kadar önce hastaneye karnında bıçak yaralarıyla geldiğini öğreniyor, doktorlar. Peki bu yaralar nasıl oluştu?

Cinsel organının durumunun farkında olan kız, birkaç umut kırıcı girişimin ardından oral seks deneyimlerinde bulunuyor.

Karnından bıçaklanmadan hemen önce yeni erkek arkadaşıyla bu şekilde bir ilişkiye girerken eski erkek arkadaşı tarafından yakalanıyor ve kavga bıçaklarla son buluyor.

Daha önce hiç regl olmamış genç kız, karnı büyüdüğü için endişeleniyor fakat aklında hamile olduğuna dair en ufak bir şüphe yok.

Bıçaklanma yaralarını dikmek için yapılan ameliyatta doktorlar bir şey fark ediyor:

Bıçaklanma olayının ardından hastaneye gelen genç kız hemen ameliyata alınıyor, tabii ki. Ameliyatta doktorların karşılaştığı şey ise kızın karın boşluğunda bulunan iki adet delik...

Ayrıca karnı aç olduğu için midesi neredeyse boş, hatta vücudundaki mide asidinin miktarı bile çok az.

Yani kızın midesine giren spermler bir şekilde yaralanmış karın boşluğunda yolunu bulup üreme organlarına taşınıyor. Normal şartlarda bile, spermlerin hayatta kalabilmesi için oldukça uzun bir yolculuk bu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki, spermler bu yolculuktan nasıl sağ çıktı dersiniz?

İlk olarak midenin boş olması spermlerin mide asidi ve diğer etkenlerden zarar görmesini önlemiş olmalı, ayrıca spermler meni adındaki yapı tarafından da korunuyor bu süreçte.

Diğer bir etken ise bıçaklanma olayının ilişkiden çok kısa bir süre sonra olması, yani çok uzun sürmüyor spermlerin mideden çıkıp yumurtalara ulaşması.

Ve tabii, spermlerin sayılarını da unutmayalım. Milyonlarca küçük yüzücünün içinden, ihtiyacımız olan sadece tek bir kahraman!

Doğrusu karın boşluğunda bulunan spermler ile hamile kalmanın 1980'lerden beri mümkün olduğu var sayılıyor.

Kısırlık tedavisinin ilk yıllarında, doktorlar DIPI adı verilen bir tedavi yöntemi geliştirdiler. Bu tedavi, karnın alt kısmına sperm enjekte edilmesiyle gerçekleştiriliyordu ve karın boşluğuna bırakılan spermlerin bir şekilde yumurtaya ulaşması umuluyordu.

Hepsinden en mucizevi olanı ise bu döllenmenin genç kızın ilk yumurtlama döneminde gerçekleşmesi...

Genç kızın daha önce hiç regl olmadığı ise sezaryen sırasında normal bir doğumda karşılaşılması gereken 'lokia' adlı kan ve diğer vücut sıvılarından oluşan yapıya rastlanmamasından anlaşılıyor. Bu sıvının vücutta bulunmamasının da döllenmeyi kolaylaştırdığı düşünülüyor.

Hayat çok garip, sizce de öyle değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1619
222
150
74
62
57
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eluine

Bu spermden ortaya çıkacak olan insanı merak ediyorum.. Azimli sperm kardeş zoru başarmış.

Deniz Tuman

kız olursada rahime koyalım :)) tamam tamm susutum🤑

Friends

gerçekten garip bir şans. millet gece gündüz sevişip tedaviler olup, tüp bebekler deniyor olmuyor bu beden ise çok zor olanı başarmış. hayat gerçekten garip.

Pasif Kullanıcı

At yalanı sevim inananı. 1-Boş mide de mide asiti daha çok olur. 2-Doğustan vajina olmayan sendrom Testiküler feminizasyon sendromudur ki onda bile kör u... Devamını Gör