Görüş Bildir
Haberler
Cinsel İlişkide Orgazma Ulaşmakta Zorluk Çeken Kadınların Uygulayabileceği 8 Yöntem

etiket Cinsel İlişkide Orgazma Ulaşmakta Zorluk Çeken Kadınların Uygulayabileceği 8 Yöntem

Musical Dio
21.08.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Evet pek çok kadının aklını meşgul eden bir durum üzerine konuşmaya geldik. Cinsel birleşme sırasında orgazma ulaşmak bazı kişiler için çok kolayken bazen de o kadar kolay olmuyor. Cinsel birleşme de birden fazla orgazm olunabilirken bazen de hiç olmuyor. Hayır bu bir sorun değil, sadece zihninizin ve bedeninizin biraz rahatlamaya ihtiyacı var. Orgazma ulaşmak adına doğru yöntemi seçmek için, muhtemel sorunları bilmek ve onlara göre alışkanlıklarınızı değiştirmek faydalı olabilir.

1. Anksiyetenizi bir kenara bırakmaya çalışın.

1. Anksiyetenizi bir kenara bırakmaya çalışın.

Kendinizi cinsel birleşme öncesinde gergin mi hissediyorsunuz? Bu gerginliğin sebeplerini düşünün, bu gerginliği tek başınıza ya da partnerinizle iletişim kurarak aşabiliyor musunuz? Unutmayın seks de iletişimin bir parçası, iyi kurulmayan iletişim, birlikteliğe olumsuz etki yapacaktır. Duygularınızı ve korkularınızı anlatmak, onları paylaşmaktan çekinmeyin.

2. Oksitosin eksikliği yaşıyor olabilirsiniz. Yükseltmek çok kolay!

Oksitosin nedir? Halk arasında birliktelik hormonu, aşk hormonu olarak da bilinmekte olan bu hormon aslında insanın sosyal bir canlı olması ile ilgili. Sosyal etkinlikler ve fiziksel temaslar bu hormonun salgılanmasını arttırmakta. Mesela partnerinizle daha çok konuşun, ona dokunun, birbirinize sarılın bu kadarı bile vücudunuzun oksitosin seviyesini yükseltecektir. Hele keyif alınan ön sevişme, hormon seviyenizi arşa çıkaracaktır.

3. Yeterince su içmeye özen gösterin.

Vücudun temel parçalarından biri içinde bulunan su. Fonksiyonlarının hepsi su olmaksızın gerçekleşemiyor. Buna orgazm olmak da dahil. Yeterince su içmek, hormonlarınızın salgılanmasını kolaylaştırdığı gibi kan akışının daha sağlıklı olmasını sağlayarak, daha çok uyarılmanızı sağlayacaktır.

4. Sessiz kalmayın.

Yapılan araştırmalar cinsel birleşme sırasında çekinmeden ses çıkaran kadınların, seksten daha çok tatmin olduğunu ortaya koyuyor.' Partnerim ne der, komşular duyar mı? Aman çocuklar duymasın.' Gibi düşünceleri bir kenara bırakmaya, kendi vaktinizi kendinizi ve partnerinize ayırmaya çalışın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dış görünüşüne ve vücudunuzla ilgili kaygılardan kurtulamaya çalışın.

5. Dış görünüşüne ve vücudunuzla ilgili kaygılardan kurtulamaya çalışın.

Evet demesi kolay, kendini sevmek daha da kolay. İdeal olarak gözümüze sokulan özellikleriniz olmayabilir. Bunun medya yanılması olduğunu hatırlamakta fayda var. Sen her halinle güzelsin.

6. Mastürbasyon yapın.

Orgazma giden yol kişinin kendini tanımasından geçmekte, vücudunuzu tanıyın.  Neler sizi fiziksel olarak iyi hissettirir bunu bilmek, cinsel birliktelikte orgazma ulaşmanıza oldukça fayda sağlayacaktır.

7. İlaçlarınızın yan etkilerine bakın, doktorunuza danışın.

7. İlaçlarınızın yan etkilerine bakın, doktorunuza danışın.

Bazı ilaçların cinsel isteksizlik, uyarılma eksikliği gibi yan etkileri bulunmakta. Eğer kullandığınız ilaçların böyle bir yan etkisi varsa, doktorunuza danışabilirsiniz.

8. Tüm gün oturmayın.

8. Tüm gün oturmayın.

Bütün gün oturmak, egzersiz yapmamak kan akışınızı olumsuz etkileyecektir. Egzersiz yaparak, gün içinde hareket ederek kan akışınızı hızlandırabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
20
12
12
10
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mavi Rosa Mora

Sırf reklam için pek bi bilimsel oluveriyorsun Onedio...