Görüş Bildir
Haberler
Cinayeti Köpek Ortaya Çıkardı: Karısını Alüminyum Folyoya Sarıp Gömmüş

Cinayeti Köpek Ortaya Çıkardı: Karısını Alüminyum Folyoya Sarıp Gömmüş

ismail kahraman
19.08.2022 - 17:25 Son Güncelleme: 19.08.2022 - 19:16

Ankara’da müstakil bir evi satın alan emlak firmasının köpeği, bahçede gömülü bulan bir cesedi tespit etti. Yapılan inceleme sonrasında cesedin, yaklaşık iki ay önce kocası tarafından öldürülen Ayşen Çöl’e ait olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Baron’ ortaya çıkardı

‘Baron’ ortaya çıkardı

Olay, yaklaşık 1 hafta önce Gölbaşı ilçesine bağlı İncek Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalleden eski müstakil evi satın alan emlak firması, geçen hafta tadilat çalışması başlattı. Firmanın Rottweiler cinsi 'Baron' adlı köpeği de geceleri koruma amaçlı bahçeye bırakıldı. 'Baron', aynı gün evin bahçesindeki toprağı eşelemeye başladı. Köpeğin eşelediği yerden kötü kokular gelmesi üzerine toprağı kazan inşaat işçileri, alüminyum folyoya sarılı kadın cesediyle karşılaştı. Firma yetkilisi, durumu polise haber verdi. Polisin yaptığı inceleme sonucu yaklaşık 2 ay önce gömüldüğü belirlenen cesedin, evin eski kiracısı Ayşen Çöl'e ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili şüphelinin tespit edilip, yakalanması için çalışma başlatıldı.

‘Eşim terk etti’ demiş

‘Eşim terk etti’ demiş

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla Ayşen Çöl'ün eşi Durmuş Çöl, gözaltına alındı. Polisteki sorgusunda cinayeti itiraf eden Çöl, 'mal varlığı' nedeniyle eşi ile tartıştıklarını ve daha sonra başına çekiçle vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Eşini öldürüp, bahçeye gömdüğünü söyleyen Durmuş Çöl, komşularına da Ayşen Çöl'ün, kendisini terk ettiğini söyledi. Çöl, polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Ayşen Çöl'ün cenazesi de ailesi tarafından toprağa verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
43
41
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DamnD

( haberden bağımsız ) Cinayeti Köpek Ortaya Çıkardı: Karısını Alüminyum Folyoya Sarılıp Gömmüş.. Bu nasıl Türkçe Allah aşkına ya.

Barry

köpeklerin özel kokulara karşı duyarları var özelikle çürüyen ete karşı eğitimli olmasına bile gerek yok işte taktiri ilahi hiç bir suç cezasız kalmaz. elbet... Devamını Gör

Abc Xyz

Kadını tam 2 ay önce öldürmüş ve köpek fark etmese olay anlaşılmıyor bile! Hey Allahım, olaya bak ya!