Görüş Bildir
Haberler
Çikita Muz Şarkısıyla Tanınan Ajdar'ın Gerçek Mesleği Duyanları Şaşkına Çevirdi! Ajdar'ın Gerçek Mesleği Ne?

Çikita Muz Şarkısıyla Tanınan Ajdar'ın Gerçek Mesleği Duyanları Şaşkına Çevirdi! Ajdar'ın Gerçek Mesleği Ne?

GNS
08.12.2021 - 22:54

Türkiye'nin tanınmış isimlerinden olan şarkıcı Ajdar'ın gerçek mesleğini öğrenenler şaşkına döndü. Yaptığı şarkıların sürekli hit olmasıyla bilinen Ajdar, 'Çikita Muz', 'Nane Nane', 'Şahdamar' gibi parçalarıyla sosyal medyada sıklıkla konuşulan bir isim haline geldi. Peki şarkıcı Ajdar'ın gerçek mesleği ne? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çikita Muz şarkısıyla ün kazanan şarkıcı Ajdar Anık'ın esas mesleğini duyanlar şaşkına döndü. Standartların dışına çıkan müzik tarzıyla fenomen hale gelmiş olan Ajdar'ın uzun zamandır müzik piyasasından uzak durduğu dikkat çekti. Peki Ajdar'ın gerçek mesleği ne? İşte detaylar...

Ajdar Herkesi Şaşkına Çevirdi

Ajdar Herkesi Şaşkına Çevirdi

Açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Ajdar, “Çikita Muz” şarkısının fikrini kendisine “Erol Büyükburç”un verdiğini ifade etmişti. Bir dönemler açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Ajdar'ın asıl mesleği ise herkesi şaşırttı.

Ajdar'ın Gerçek Mesleği Nedir?

Ajdar'ın Gerçek Mesleği Nedir?

Ajdar, 1994'te Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve Ajdar müzik kariyerine başlamadan önce mühendis olarak çalışmaktaydı. 8 yıl kendi mesleğini icra eden Ajdar, daha sonrasında şarkıcılığa yöneldi ve Popstar'a katıldı. 2003'te “Popstar Türkiye” yarışmasının seçmelerine katılan Ajdar, bu sayede tüm Türkiye’ye adını duyurdu. Tüm bunların yanı sıra Ajdar, 2003'te “Tatlı Hayat” dizisinde ve “Neredesin Firuze” filminde küçük bir rol aldı.

Şahdamar Ajdar

Şahdamar Ajdar

2009'da Flash TV'de yayınlanan “Her Cevhere Bir Altın” adlı yetenek yarışmasında Ahu Tuğba ve Yalçın Çakır ile birlikte jürilik görevini üstlenen Ajdar, 2012'nin Mart ayında Gülben Ergen'in gündemde olan telefon mesajlarının içindeki 'Şahdamarımsın' sözüne gönderme yaptığı 'Şahdamar' adındaki yeni şarkısı ile adından sık sık söz ettirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın