Görüş Bildir
Haberler
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: 'PKK ile Kimin İlişkisi Varsa Allah Belalarını Versin'

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: 'PKK ile Kimin İlişkisi Varsa Allah Belalarını Versin'

Kübra Köklü
18.05.2023 - 21:56 Son Güncelleme: 18.05.2023 - 22:44

Katıldığı bir televizyon programında konuşan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, HDP ile ittifak yapmadıklarını vurgulayarak, ''PKK ile kimin ilişkisi varsa allah belalarını versin. Cumhurbaşkanı kesin Kemal Kılıçdaroğlu olacak'' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Savcılar neden duruyor? Duran Kalkan'ın açıklamaları nedeniyle soruşturma açacaklar mı?'

'Savcılar neden duruyor? Duran Kalkan'ın açıklamaları nedeniyle soruşturma açacaklar mı?'

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, katıldığı bir televizyon programında gazeteci Kübra Par'ın sorularını yanıtladı. 

''PKK lanet bir terör örgütüdür, Allah belalarını versin. FETÖ'nün de PKK'nın da'' diyen CHP'li Özkan, ''Bizi seçtirmemek istiyorlar. Duran Kalkan diyor ki, bizim bu güne kadar en iyi anlaştığımız parti AK Parti'dir diyor. Bize olağanüstü olanaklar sağladı diyor. AK Parti, Duran Kalkan'la işbirliği mi yapıyor?  PKK ile kim masaya oturuyorsa Allah belasını versin. Savcılar neden duruyor? Duran Kalkan'ın açıklamaları nedeniyle soruşturma açacaklar mı? CHP, Oslo'da görüşme yapmadı'' dedi.

'Deprem bölgesindeki her yurttaşım için ağlıyorum. Onlara hakaret eden herkes terbiyesiz, ahlaksız, erdemsizdir'

'Deprem bölgesindeki her yurttaşım için ağlıyorum. Onlara hakaret eden herkes terbiyesiz, ahlaksız, erdemsizdir'

''HDP'ye bakanlık sözü verdiniz mi?'' sorusuna CHP'li Özkan, ''HDP'ye hiçbir söz vermedik. CHP'de Genel Başkan'dan milletvekiline kimse gizli kapaklı söz vermez. Görüşme yapmak söz vermek AK Parti'nin geleneğinde var. Tüm sorunların çözümü Meclis'te olmalı. Kapalı kapılar ardında kimseye söz vermeyiz'' diyerek yanıt verdi. 

''Seçimi kaybederseniz Millet İttifak'ı dağılacak mı?'' sorusuna Özkan, ''Kazanacağız. Başka türlü bir senaryoyu düşünmüyoruz bile. Millet İttfak'ı kesinlikle dağılmayacak'' dedi.

Deprem bölgesindeki yurttaşlar hakkında konuşurken duygusal anlar yaşayan Özkan, ''Deprem bölgesindeki her yurttaşım için ağlıyorum. Onlara hakaret eden herkes terbiyesiz, ahlaksız, erdemsizdir. O insanların travması, yaşadıkları sorunlar. Orayı bir kez gören gider ellerini öperler, kime oy verirlerse versinler. Biz orada insanlarla köprü kuracağız. Bizim projemiz onların 1 yıl içerisinde 1 kuruş ödemeden ev sahibi olmalarıdır'' diye konuştu. 

HÜDAPAR'ın Cumhur İttifakı’na katılmasından sonra Hizbullah tarafından öldürülen Konca Kuriş bir kez daha gündeme gelmişti. Bu konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulunan CHP'li Özkan, ''Konca Kuriş, müslüman bir insandı. Onun nasıl öldürüldüğünü izleyen 6 gazeteciden biriyim. Konca Kuriş, Hizbullah tarafından vahşice öldürüldü. Konca Kuriş'i öldüren kişi şu an meclis'te'' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
17
13
13
7
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet kural

Secimi kazaninca khk dan atilan herkesi geri alicam dersen,fetocu khklilari go.unuze sokarlar ,hdp ye gulucuk atarsan hdp yi go.unuze sokarlar,kayyum atanan ... Devamını Gör

Sem sab

Yazdikların Ak trol kiziştirma taktikleri

Pasif Kullanıcı

Nuşirevan Elçi de dahil mi? 40 bin küsür insanımız öldü gelinen süreçte işine gelen herkes bu bölücüleri kendine siyasi çıkar objesi yapıyor. Chp Sezgin Tanr... Devamını Gör

Ömer

Duran Kalkan bile videoda 6 lı masayi destekliyoruz diyor bunlar hala neyin açıklamasını yapıyor.

Hoess

Duran Kalkan'dan örnek gösterme git başka adam bul chp'nin desteklemesi kanıttır pkk'nin değil.