Görüş Bildir
Haberler
Ceylin Atik Cinayetinde Kan Donduran İtiraf: '500 Lira Borcum Vardı, Fidye İçin Kaçırdım'

Ceylin Atik Cinayetinde Kan Donduran İtiraf: '500 Lira Borcum Vardı, Fidye İçin Kaçırdım'

İzmir Ödemiş’te parkta oynarken kaybolduktan 2 gün sonra komşusunun evinde cansız bedeni bulunan Ceylin Atik'in katil zanlısı Ş.T. emniyetteki ifadesinde küçük kızı fidye için öldürdüğünü itiraf etti.  Ş.T, 500 TL’lik borcunu ödeyemediği için Ceylin’i kaçırıp, dedesinden fidye istemeyi planladığını anlattı. 

Ödemiş’te 10 Haziran’da kaybolduktan sonra komşularının evindeki sandıkta cansız bedeni bulunan Ceylin’i Türkiye günlerdir konuşuyor.

Hürriyet'ten Banu Şen'in haberine göre, İzmir Emniyeti Cinayet Bürosu'nda sorgulanan Ş.T, 'Peki fidyeyi ne için isteyecektin” sorusuna, 'Mağazalardan taksitli alışveriş yapmıştım. 500 lira borcum vardı. Ödeyecek durumum yoktu. Nasıl ödeyeceğimi bilemezken Ceylin'in dedesinin zengin olduğunu düşündüm. Kandırıp eve getirdim.' yanıtını verdi.

İfadesinde Ceylin'i havlu ile bayılttığını ve daha sonra paniğe kapılıp kasayla başına vurarak öldürdüğünü söyledi

İfadesinde Ceylin'i havlu ile bayılttığını ve daha sonra paniğe kapılıp kasayla başına vurarak öldürdüğünü söyledi

Ş.T, ifadesinde Ceylin'i kendi çocuğuyla oynamak bahanesiyle kandırarak evlerine nasıl götürüp öldürdüğünü de anlattı. Ceylin'in önce yüzüne havlu bastırarak bayılttığını, küçük kızın bayılmasıyla paniğe kapıldığını, bunun üzerine kendini kaybettiğini, ne yaptığını bilmeden eline aldığı evdeki ahşap kasayla başına vurduğunu söyledi. 

Ş.T. daha sonra Ceylin’i sandığa koyduğunu bu sırada 3 yaşındaki çocuğunun ise yan odada olduğunu da ifadesinde kaydetti.

Ablasının sim kartını çalmış

Ablasının sim kartını çalmış

Ş.T, Ceylin'in dedesinin telefonuna, ablası C.G'nin evinden çaldığı sim kartı eski telefonuna takarak mesaj attığını da itiraf etti. 

Ş.T ve gözaltındaki diğer 2 kişi 'iştirak halinde tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek, bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak amacıyla çocuğa karşı kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, soruşturma kapsamında beş şahsın şüpheli sıfatı ile 11 şahsın ise bilgi sahibi sıfatı ile ifadelerinin alındığı ve olayın tüm yönleriyle araştırılmaya devam edildiği belirtildi.

Ceylin'in son görüntüleri ortaya çıktı

Ceylin'in son görüntüleri ortaya çıktı

Ceylin Atik'in son görüntüleri bir apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Ceylin'in son kez görüldüğü güvenlik kamerası görüntülerinde, küçük kızın Düzen Sokak'tan Selvi Sokak istikametine tek başına yürüdüğü görülüyor.

Ağaçlar ve park halindeki otomobiller arasından ilerleyen Ceylin daha sonra kameranın açısından çıkıyor.

Ceylin'in yürüdüğü sokakta 12 güvenlik kamerasının incelendiği ancak Ceylin'in sadece bir güvenlik kamerasında görüldüğü belirtildi.

Tutuklanan çiftin 2008 ve 2010 yıllarında iki çocuğunun hayatını kaybettiği belirlenmişti. Savcılık ölen iki çocukla ilgili de ayrıca bir inceleme yürütüyor

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kornişonturşusu

dikkat ettim de o kadar çok tüketim toplumu olduk ki çoğu cinayet para yüzünden işleniyo. kadın gitmiş alışveriş yapmış ödeyemeyip cinayet işliyo. Allah sonu... Devamını Gör

Peina

Bir gün ya,tek bir günü de tecavüz,şiddet,cinayet haberleri olmadan geçirelim.Yeter artık Allah belanızı versin !

black

Bu cani kadın ölen iki çocuğunun ölümüne sebep olmadıysa ben birşey bilmiyorum! Şuanda yaşayan çocuğunun da 3 yaşında olmasına rağmen 4 defa kolu kırılmış. B... Devamını Gör