Görüş Bildir
Haberler
Çevrenizdeki Diğer İnsanlardan Çok Daha Zeki Olduğunuzu Gösteren Birbirinden İlginç 11 İşaret

Çevrenizdeki Diğer İnsanlardan Çok Daha Zeki Olduğunuzu Gösteren Birbirinden İlginç 11 İşaret

Takdir edersiniz ki zeka kavramı kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor. Zeki olarak nitelendirilen insanlar toplumda diğer insanlardan bir tık daha farklı gözükseler de artık onları anlamak son derece kolay. Bir insanın zeki olduğunu gösteren ilginç işaretlere gelin beraber bakalım...👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sabırsız olmak.

11. Sabırsız olmak.

Zeki olarak nitelendirilen insanların genellikle çok fazla zamanı yoktur. Beyinleri her zaman bir adım ilerisini düşünür. Bu nedenle zeki insanlar bir şeyi çok fazla beklediğinde sabırsızlaşabilirler.

10. Düzenli olarak satranç oynamak.

10. Düzenli olarak satranç oynamak.

Satranç en büyük sporlardan biridir. Gerçek anlamda fiziksel efor gerektirir. Queen's Gambit dizisindeki Ana Joy'un canlandırdığı efsane karakteri hatırlayın. Sicilya savunması yapmasının yanı sıra satranç hakkında detaylı bilgilere de sahip.

9. Ucuz şeyleri tercih etmek.

Zeki insanlar zengin olsalar bile çoğunlukla ucuz şeyleri tercih ederler. Bir gözlüğe ya da bir çantaya 5 bin lira vermek bazen akıl karı olmayabiliyor.

8. Sürekli bir şey kaybetmek.

Zeki insanlar genellikle çok fazla düşünürler. Bu nedenle yer yer sakar olmak yer yer bir şeyler kaybetmek zeki insanların doğasında var. Bir şeyleri kaybetme alışkanlığından dolayı eşyalara fazla para vermek istemezler.

7. Kötü el yazısına sahip olmak.

Zeki insanlar genellikle kötü el yazısına sahip olduklarını fark etmezler. Hızlı düşünüp hızlı uyguladıkları için bu durum yazı şekillerine yansır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İleri düzeyde bir matematik bilgisine ve yeteneğine sahip olmamak.

Genel kanıya göre zeki insanlar bilim insanı, matematikçi ya da fizikçi olmayı tercih etmezler. Son derece zeki olan insanlar daha eğlenceli bir işle uğraşmayı tercih ederler.

5. Dış görünüş açısından son derece çekici olmak.

Zeki insanların zekalarıyla dış görünüşünün birbirinden ayrı olmasını düşünmek pek de mantıklı değil.

4. Tuvalete çok sık gitmemek.

4. Tuvalete çok sık gitmemek.

Genel kanıya göre zeki insanlar tuvalete gitmenin büyük bir zaman kaybı olduğunu düşünürler. Bu nedenle yeme düzenlerini de ona göre ayarlarlar.

3. "Garip" olmak.

3. "Garip" olmak.

Eğer bir kişi son derece zekiyse 'ortalama' zekaya sahip insanların yanında bir tık garip görünebilirsiniz.

2. Durduk yere aydınlanmak.

2. Durduk yere aydınlanmak.

Gecenin bir yarısında uyanıp şaşırtıcı şeyler, yeni fikirler, değişik komplolar düşünmek zeki insanların doğasında olan bir başka özellik. Fakat sabah uyandığınızda bu özelliğin yok olduğunu hissediyorsanız bu durum sadece geceleri gelen zamansız bir 'aydınlanma'...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Filmlerin ya da dizilerin konusuna anlam verememek.

1. Filmlerin ya da dizilerin konusuna anlam verememek.

Mezarına Tüküreceğim, Çığlık ve diğer birçok film, belirli bir konu üzerine yoğunlaşırlar. Kaliteli ve işinde profesyonel yapımcılar bu tarz filmleri belirli bir düzenin üzerine kursalar da zeki insanlar bu tarz filmlerin neden çekildiğine ya da neden ödül aldığına anlam veremezler.

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
9
8
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kehribar Taş

Sabırsızlık doğru. Salakça , mantık süzgecinden geçirmeden sorulmuş sorulara katlanamıyorum. Dişimi sıkıyorum genelde ama üstüne bir de terbiyesizleşirse şir... Devamını Gör

Ayça Terzi

Aynı ben