Görüş Bildir
Haberler
Ceptelefonunuzdan Kullanmadığınız Eşyalarınızı Satın!

Ceptelefonunuzdan Kullanmadığınız Eşyalarınızı Satın!

Hüseyin Şen
16.06.2014 - 22:17 Son Güncelleme: 16.06.2014 - 23:08

Ceptelefonunuzdan Kullanmadığınız Eşyalarınızı Satın!

Alışveriş delisi olup birçok şey alıyor ve birçoğunun giymeden modası mı geçiyor? Yada birkaç defa kullanıp giysileriniz dolap mı bekliyor? Sadece giysi de değil, kozmetik, ayakkabı, çanta, mutfak gereçleri ve daha birçok aksesuar için aynı durum söz konusuysa, bu olayı fırsata çevirebilirsiniz. Zebramo uygulaması ile artık bu mümkün.

Zebramo uygulaması ile kullanmadığınız birçok eşyanızı satışa çıkartabilir, başkalarının aynı platform üzerinden satışını yaptıkları ürünleri satın alabilirsiniz. Ya da beğenebilir, yorum yazabilir ve fiyat pazarlığı bile yapabilirsiniz. Zebramo uygulaması iOS için uyumludur. Ayrıca ücretsizdir.

Peki bu uygulama nasıl kullanılıyor?

Gardırop yazan bölümde satışı olan ürünleri görüyoruz. Bana özel bölümünde ise izlediğiniz, aldığınız, sattığınız ve sizi izleyen kullanıcılar görüntüleniyor. Satış yapmak istiyorsanız eğer Satış kısmına tıklıyorsunuz. Karşınıza 3 adet fotoğraf çekeceğiniz bölüm gelecek. Satacağınız ürünün 3 farklı açıdan fotoğrafını çektikten sonra fiyat bilgilerini, markasını ve kullanım süresini yazıyorsunuz. Daha sonra ileri diyerek ürün satışa sunulmuş oluyor.

Uygulamayı kullanmaya başladıkça aslında ne kadar basit olduğunu göreceksiniz. Bu sayede dolabınızdaki gereksiz eşyaları satarak yeni ürünlerle yenileyebileceksiniz.

Uygulamayı sitemizden yasal ve ücretsiz indirebilirsiniz.

ceptelefonun.com

Kaynak: http://www.ceptelefonun.com/ceptelefo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0