Görüş Bildir
Haberler
Cemre Kemer'den Gülçin Ergül Açıklaması: 'Kimse Şova Dönüştürmesin!'

Cemre Kemer'den Gülçin Ergül Açıklaması: 'Kimse Şova Dönüştürmesin!'

Çok sevilen şarkıları ile hafızalara kazınan Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül, sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile İzmir-İstanbul otoyolu Balıkesir-Susurluk mevkinde seyir halindeyken bir trafik kazası geçirmiş ve yaşanan talihsiz kazada ünlü şarkıcının sevgilisi hayatını kaybetmişti. Sevgilisini kaybeden şarkıcı, psikolojik destek almaya başlamıştı. Yaşanan acı olayın sonrasında gözler grubun diğer üyelerine çevrilmiş ve kızlar sosyal medya üzerinden başsağlığı dilemedikleri için eleştirilerin hedefi olmuştu.  Grubun üyelerinden Cemre Kemer, önceki gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Kemer, bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönemin efsanesi olan ve günümüzde hala şarkıları söylenen Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül, Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yla trafik kazası geçirdi. Acı kazada sevgilisini kaybeden Ergül şoku atlatamadı. Ünlü şarkıcının bu kötü haberle yıkılmasının ardından gözler grubun diğer üyeleri Cemre Kemer, Yasemin Yürük ve Eren Bakıcı'ya çevrilmişti. Grubun diğer isimleri, aralarının açık olduğu iddiasıyla sosyal medya üzerinden başsağlığı dilemedikleri için takipçileri tarafından vefasızlıkla suçlanmıştı. Özellikle Cemre Kemer, arkadaşının başına gelenlerden sonra hayatına devam ettiğini gösterdiği paylaşımlar yaptığı için takipçilerinden tepki almıştı.

''Kendisinin Açıklamadığı Bir Şeyi Söylemek Bana Düşmez!"

''Kendisinin Açıklamadığı Bir Şeyi Söylemek Bana Düşmez!"

Grubun üyelerinden Cemre Kemer, Kuruçeşme'de görüntülendi. Kemer, kendisine yöneltilen 'Gülçin Hanım'ı ziyarete gittiniz mi?' sorusuna 'Hayır ziyarete gitmedik, bildiğim kadarı ile Gülçin İstanbul'da da çok fazla durmak istemiyor. Çok kötü bir süreç geçiriyor, kendisinin açıklamadığı bir şeyi söylemek bana düşmez' dedi.

''Kimse Bunu Polemik Malzemesi Haline Getirip Şova Dönüştürmesin!"

''Kimse Bunu Polemik Malzemesi Haline Getirip Şova Dönüştürmesin!"

Konu hakkında konuşan Kemer, 'Bu konu hakkında açıklama yapmayı bile ayıp buluyorum. Sizin yakınınız böyle korkunç bir kaza yaşasa sosyal medyadan taziyede bulunur musunuz? Bence bu çok ayıp! İşi şova çevirmek gibi... Gülçin ile özelden iletişime geçmeyip takip edenlerin merakı gitsin diye Instagram'dan mı paylaşsaydım? Kimse bunu polemik malzemesi haline getirip şova dönüştürmesin' diyerek isyan etti.

Öte yandan; Cemre Kemer'in cenaze sonrası paylaşımları tepki çekerken; eski şarkıcı; 'Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir' ifadelerini kullanmıştı.

''Biz Her Zaman Kardeşiz!''

''Biz Her Zaman Kardeşiz!''

Hepsi grubunun eski üyelerinden Yasemin Yürük de Kemer'in açıklamasından sonra paylaşım yapmış ve 'Sevgili dostlar mesajlarınız için teşekkürler ama. Böyle ani ve üzücü durumlarda bile ucuz magazin haberleri çıkaran kötü kalpli insanlar lütfen bizi rahat bırakın! Sessiz kalmamız, iletişimsiz olduğumuz anlamına gelmez. Böyle bir durumda açıklama yapmak bize düşmez. Biz her zaman kardeşiz. Gülçin'e ve Erdal Bey'in ailesine Allah'tan sabır ve başsağlığı diliyoruz' demişti.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın