Görüş Bildir
Haberler
Çayseverlerin Bayılacağı 25 İlginç Ürün

Çayseverlerin Bayılacağı 25 İlginç Ürün

Buldumbuldum
04.03.2014 - 10:22 Son Güncelleme: 04.03.2014 - 15:17

Çay denildiğinde akan suları durdurabilecek bir sürü çay tutkunu var. Çay tutkusu bir başkadır efendim, çayseverler bilir. Daha sonra çay içerken dostlarınızla yaptığınız muhabbetlerin tadı bir başkadır. Bu, dostlarınızın hikmeti midir çayın güzelliği midir orası sizin bileceğiniz iş :) 'Çayı dumanından tanırım' diyenlerin bayılacağı hatta sahip olmak için sabırsızlanacağı harika ürünlerimiz var. Hele ki bu yazıyı okurken bile elinizde çay bardağınız varsa, içinizden bardağınızın değişmesi gerektiğini fısıldayan bir sesle karşılaşabilirsiniz. Çünkü bu ürünlerle çay içmek, çayın keyfini çıkarmak sıradan ürünlere göre çok daha keyifli. Artık sözü ilginç ürünlere bırakma zamanı. Dilerseniz kendinize bir bardak çay koyun ve bu yazımızı öyle okumaya başlayın..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahh şimdi dumanıyla ısıtan bir çay olsaydı ne de güzel olurdu değil mi?

Çay lezzetinde bir gezi olması dileğiyle.. :)

1-) Sıradışı Kupalar

1-) Sıradışı Kupalar

Yanınızdan bir an olsun ayırmadığınız kupa bardağınızın herkesin bardağından farklı olmasını istemeniz en doğal hakkınız. Hatta neden sevimli bir kupanız olmasın ki! Sıradışı kupalar kategorisindeki muck kupa, çay içerken size eşlik etmek için sabırsızlanıyor. Farklı modelleri de bulunan sıradışı kupaların diğer seçeneklerini görmek ve hakkında daha fazla bilgi almak için ürüne git butonuna tıklamanız yeterli. :)

2-) İsme Özel Aşk Kupası

2-) İsme Özel Aşk Kupası

Sevdiklerinizle birlikte çay içtiğiniz zaman  çay size şerbet olur, ballanır da ballanır. Hele koyu bir muhabbette çayın buğusuna dahil oldum mu aman kimse değmesin keyfinize.. Söz konusu sevgilinizse ve onunla içtiğiniz çayın lezzetini başka hiçbir yerde yakalayamıyorsanız, isim yazdırılabilen ve aşık çiftlere özel olarak tasarlanmış bu kupa bardaklar tam sizlik!

3-) Ctrl Alt Delete Kupalar

3-) Ctrl Alt Delete Kupalar

Sürekli bilgisayar başında çay tüketen birinin sahip olması gereken ctrl alt delete kupa bardaklar görenlerin şaşkın bakışlarına maruz kalıyor. Eğer bilgisayar mühendisiyseniz ya da bilgisayar sektöründe çalışıyorsanız bir an önce bu kupa setine sahip olmalısınız, bizden söylemesi.

4-) Bisküvi Kupası

4-) Bisküvi Kupası

Çayı, yanında atıştırmalık bir şeyler olmadan içemiyorsanız müjdemizi isteriz. Bisküvi yerleştirebileceğiniz bölmesi bulunan bu kupa bardak sayesinde çaya bisküvi batırıp yeme geleneğinizi rahatça sürdürebileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5-) Sevgiliye Hediyelik Kupa

5-) Sevgiliye Hediyelik Kupa

Sadece sevgilinize değil, kalbinizin sevgi yüklü bölgesinde yer alan ve hayatınıza anlam katan tüm sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bu kupa bardak, kişiye özel bir ürün oluşuyla sıradan kupaların papucunu dama atacak gibi gözüküyor.

6-) Süper Baba Kupa Bardakları

6-) Süper Baba Kupa Bardakları

'Babam tam bir çaykolik' mi diyorsunuz? Hatta sırf babanız yüzünden 'Evimizdeki ocakta çaydanlığın altındaki ateş hiç sönmez' mi diyorsunuz? O zaman bu kupa bardağı es geçmemenizi tavsiye ederiz. Hem süper, hem de çaykolik babaların elinden düşmeyecek bu kupa çok konuşulacak.

7-) Bay ve Bayan Her Zaman Haklı Kupa Bardak

7-) Bay ve Bayan Her Zaman Haklı Kupa Bardak

Haklılığını her zaman gündemde tutmak isteyenler bu kupa bardaklara hayran kalacaklar. Her zaman haklı olduğunu düşünen sevdiklerinize bu kupa bardaklardan hediye ettiğinizde gözlerindeki mutluluğu bir tahmin etsenize! Mutluluk, bazen bir dudak payında bazen de bir kupa bardağında saklıdır.

8 -) Objektif Bardak

8 -) Objektif Bardak

Fotoğraf çekmeyi hobi haline getirmiş olanların ve profesyonel fotoğrafçıların, gördüklerinde vurulacağı bu objektif bardağı kalemlik olarak da kullanabilirsiniz. Fotoğrafçı ruhunu içinde taşıyanların hayır diyemeyeceği bir ürün olduğu tartışılmaz.

9-) Ayaklarımı Yerden Kesiyorsun Kupa Bardak

9-) Ayaklarımı Yerden Kesiyorsun Kupa Bardak

Hayatınızda yeri doldurulamaz derecede önem taşıyan sevgilinize 'Ayaklarımı yerden kesiyorsun' temalı bu kupa bardağı hediye ettiğinizde size olan aşkı ikiye katlanacak. Aşkı içinde yaşayan her aşık sürprizi hak eder. ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

10-) Beğen Kupa Bardakları

10-) Beğen Kupa Bardakları

Facebook kullanmayanınız var mı bilmiyoruz ama muhakkak orada yer alan like ibaresiyle karşılaşmışsınızdır. Çaya olan aşkınızı bariz bir şekilde belirtebileceğiniz bu kupa bardak çay sevdanızı gözler önüne sermeye hazır.

11-) Çaycı Denizaltı

11-) Çaycı Denizaltı

Çayı 'Çay olsun çamurdan olsun' diyecek kadar seviyorsanız poşet çayı da burun bükmeden içebiliyorsunuz demektir. Poşet çayı süzmenin en eğlenceli yolu çaycı denizaltından geçiyor. :) Çay keyfinize keyif katacak bu ürünle eğlenceli dakikalar sizi bekliyor.

12-) Seramik Kalp Kupa

12-) Seramik Kalp Kupa

'Çayım da en az içimdeki yaşama aşkı kadar sıcak olsun' diyorsanız seramik kalp kupa size hitap ediyor. Aşkın beslediği renklerden biri olan kırmızı renge sahip seramik kalp şeklindeki bu kupa sayesinde, çayın lezzetini artık bir başka alacaksınız.

13-) Bıyık Figürlü Kupa Bardaklar

13-) Bıyık Figürlü Kupa Bardaklar

Kupasıyla fark yaratmak ve trendleri takip etmek isteyenlerin tercihi olacak bıyık figürlü bu kupalar elinize çok yakışacak. 16 farklı bıyık tasarımı bulunan kupaların diğer modellerini incelemek için ürüne git butonuna tıklayın.

14-) Usb Kupa Isıtıcı

14-) Usb Kupa Isıtıcı

İş başındayken aldığınız çay olduğu gibi soğuyor mu? Kendinizi işe kaptırdığınızda soğuyan içeceklerin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Usb kupa ısıtıcı sayesinde soğuyan tüm içecekleri anında ısıtabileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15-) Silah Kupa Bardak

15-) Silah Kupa Bardak

Çay içmeyi bile aksiyon haline getirmek isteyenlerin çok hoşuna gideceğini düşündüğümüz bu kupa bardak sahip olabileceğiniz en enteresan ürünlerden. Sevdiklerinizi size çay koyması için tehdit etmeye hazır mısınız?

16-) Tek Taş Kupa Bardak

16-) Tek Taş Kupa Bardak

Takıp takıştırmayı seven bayanların kupa bardağı tam da böyle olmalı! Sevgilinize tek taş yüzük almak yerine böyle bir kupa bardak hediye ederek onu şaşırtabilirsiniz.

17-) Cepli Kupa Bardak

17-) Cepli Kupa Bardak

Poşet çay içtiğiniz zaman poşetini bardaktan çıkardıktan sonra nereye koyacağınızı siz de şaşırıyorsunuz öyle değil mi? Çay tabağının kenarına koymak hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor. Cepli kupa bardak sayesinde poşet çayların poşetini nereye koyacağınız konusunda yaşadığınız kararsızlığa son vereceksiniz.

18-) Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

18-) Kişiye Özel Çay Bardağı Seti

Üzerine isminizi yazdırabileceğiniz kişiye özel çay bardağı seti ile misafirlerinizi etkilemeye hazır olun! Anneler gününe az bir zaman kalmışken annenize böyle bir sürpriz yapabilirsiniz.

19-) Çay Yoksa İş Yok Kupa Bardak

19-) Çay Yoksa İş Yok Kupa Bardak

'Çay olmadan hiçbir işe girişmem' diyorsanız adeta sizin için tasarlanmış olan bu kupa bardağa mutlaka sahip olmalısınız. Çaysız anlamsızım diyenlerin başucu kupası olacak bu bardak sizce de tam hediye edilmelik değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

20-) Tebeşir Kupa

20-) Tebeşir Kupa

İçeceğinizi yudumlarken bir yandan da eğlenmek istemez misiniz? Üzerine tebeşirle yazı yazılabilen bu kupa sayesinde sevdiklerinize hazırladığınız içecekleri notlu olarak sunabileceksiniz. Eee daha ne olsun öyle değil mi ama? Okul günlerine özlem duyanlar bu kupa bardağı elinden düşürmek istemeyecek.

21-) Caniam Lens Termos

21-) Caniam Lens Termos

Çayı soğuk içmekten hazzetmeyenler Caniam lens termos sayesinde çayı uzun süre sıcak olarak muhafaza edebilecekler. Fotoğrafçılığa düşkün olanların kaçırmaması gereken bir ürün. ;)

22-) Haydut Demlik

22-) Haydut Demlik

'Bir oturuşta tek demliği devirebilirim' diyebilecek kadar çaykolikseniz ilginç bir demliğe sahip olmanızın zamanı gelmişte geçiyor bile! Haydut demlik ile çay sohbetleriniz daha esrarengiz olacak.

23-) Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak

23-) Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak

İltifat almak kadar insanın kendisini iyi hissetmesine sebep olacak başka bir şey tanımıyoruz. Sevdiklerinizi her haliyle beğendiğinizi onlara sürekli olarak hatırlatacak bu kupa bardak annenizin, sevgilinizin, yakın arkadaşlarınızın olmayı bekliyor.

24-) Kişiye Özel Termos Bardak

24-) Kişiye Özel Termos Bardak

Sahip olacağınız termosun sıradan bir termostan farklı olmasını istiyorsanız bu isteğinizi sonuna kadar destekliyoruz. Üzerine isminizi yahut istediğiniz bir metni yazdırabileceğiniz bu termos, çaysever biriye verilebilecek oldukça orijinal bir hediye.

İçeriğin Devamı Aşağıda

25-) İlişki Durumu Kupa Bardak

25-) İlişki Durumu Kupa Bardak

Siz de 'Evde kaldın' cümlesiyle sık sık karşılaşanlardan mısınız? Size sorulan ' Yok mu hayatında birileri' sorusu sizin de canınızı sıkmaya mı başladı? O zaman sıkı durun, size ilişkinize dair soru soranlara cevabınızı ilişki durumu kupa bardak aracılığıyla vereceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
21
11
11
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fidan Rzayeva

hepsinden istiyorum

Ali İhsan ÇAKIR

3,8 ilginç; 10,20 güzel..